Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı engellerin keşfi, tarafların gözden kaçmış özelliklerinin keşfi de olabilir. İlişkinizde daha ilgili olmanızı, nelerin engellediğini keşfetmeniz gerekiyor. Arkadaşlarınızın bununla ilgili yaptıkları uyarıları, kulak arkası etmemelisiniz

Çok istekli çalışıyorsunuz. Bu dahayatınızda size bir ayrıcalık kazandırıyor. Genel olarak yolunda giden işlerinizin, son günlerdeki geçici teklemeleri sizi bu kadar düşündürmemeli.

Dikkatli harcama yapabildiğiniz sürece para sıkıntısı yaşamayacağınızı görüyorsunuz. Bu kararlılığınızı bozmamalısınız. Yakın bir gelecekte iradeniz dışında, ama gönüllü olarak yapacağınız bazı harcamalarınız olabilir.

Ara, sıra kendinizi yoklayıp sınadığınız konuyla ilgili, objektif bir sonuca varmanız biraz zor görünüyor. Aşırı duygusallıkların etkisinden kurtulmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beğenmediğiniz bazı huylarınızla ilgili, kendinize haksızlıklarınız var. Fakat bazı hatalarınızı da görmekte zorluklar çekebiliyorsunuz. Önümüzdeki günlerde ilginç tanışmalar var. Uzun vadeye yaydığınız beklentilerinizin bir kısmının acelesi gerekebilir. Gündelik sorunlardaki kanıksamış tavrınız, yüreğinizin üzerinde koruyucu bir kılıf gibi duruyor.

5 Ocak 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 22:47 itibariyle etkili olacak ilkdördün, 29 Aralık tarihinde oluşan Yeniaydan bu yana yaşananları veya kararlarınızı gözden geçirme anlamındadır. Bu etki altında yüreğinizin içinde kimsenin bilmediği ancak sizin içinizi burkan ve kimi zaman öfkelenmenize sebep olan mevzular nedeniyle kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Bu durumda yapmanız gereken en önemli şey, inancınıza sığınmaktır. Sorumluluklarınız ağır basabilir, bazı insanlar yüzünden kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. Öfkenizi dışarıya yansıtmak istediğiniz halde, içinde bulunduğunuz şartlar buna mani olabilir. Toplumda kendinizi ciddi ve ağırbaşlı bir şekilde ifade etmeniz gerekmektedir. En öncelik konunuz,hayatınızdır. Bu alanda kendinizi güçlü bir şekilde göstermeye çalışırken, sağlığınız veya başka nedenler yüzünden isteklerinizi tam olarak elde edememek rahatsız edicidir. Oysaki siz her zaman sağlam adımlar atmaya ve ne olursa olsun, güçlü durmaya çalışan bir kişisiniz. Günü olumlu şekilde geçirmenin yolu, kendinize şöyle bir dışarıdan bakmaktır. Bunu yaptığınız zaman, aslında sizi böylesine derinden üzen konuların kolaylıkla üstesinden gelebileceğinizi görürsünüz. Yeter ki, kendinize güvenmeye devam edin. İnancınızı asla yitirmeyin. Sıkıntılarınızı dile getirin, öfkenizi içinizde büyütmeyin ve içinde bulunduğunuz durumu gerçekçi bir şekilde gözden geçirin. Huzursuzluktan uzak, birbirimizi kardeşçe kucaklayacağımız bir gün olsun. Gönülden sevgilerimle,

5 Ocak 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İddialı konuşmalar yapmadan iyi düşün. Şartlar değişebilir; eleştirdiğin kişilerle ortak hareket etmek zorunda kalabilirsin.

5 Ocak 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilgilerin güncel olması içinde bulunduğunuz durumun karışıklığını da giderecektir. Sağlığınıza ve finansal durumunuza ilişkin bazı konuları da derinlemesine incelemelisiniz. Günün Atmosferi:Temposu yüksek bir gün, akşam ise biraz stresliyiz

5 Ocak 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ihmal ettiğiniz konular nedeniyle bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sizi kısıtlayan koşullar oluşabilir. Kendinizi stres altında hissedebilirsiniz. Finansal konularda kafanızı kurcalayan durumlar gündeme gelebilir. Başkalarına yardım etmek isteyebilirsiniz. Ticari konularla ilgilenebilirsiniz. Üstlerinizin sizi zorladığını düşünebilirsiniz.

5 Ocak 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konularda artışlar gündeme gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanabilir. Yüzeysel ilişkilerinizi sorgulayıp kendinizi çatışma içinde bulmanız mümkün. Ancak doğruyu yanlışlardan ayırabilen bir zekanız var ve bunun için sıkıntıya düşme şansınız çok az oluyor. Pratik çözümleriniz sayesinde dostlarınız sorun yaşadığında sizi arıyor.

5 Ocak 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili geçici kaygılar hissedebilir, enerjinizi tam olarak ortaya koyamayabilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, ilişkiler konusunda fırsatlar elde ederken, daha kaliteli iletişim kurabilir, teklif ve davetler alabilir, kaygılarınızın yerini güvene bıraktığını fark edebilirsiniz.

5 Ocak 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pazar gününe kadar ortak parasal işlerinizde gözden kaçan detaylarla uğraşabilirsiniz. Bu dönemi önemli kararlar almadan ve iletişiminizi sağlam tutarak atlatabilirsiniz.

5 Ocak 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı meseleleriniz veya zihinsel aktiviteleriniz üzerinde rasyonel çalışmalar yapmak için uygun bir zamandasınız. Eğitiminiz mevcutsa bugün zihinsel yoğunluğu olan tüm işlerde ilerleme sağlayabilirsiniz.Odak noktanız olan ödeme ve kredi konularında, ortaklaşa gelirlerdeki kısıtlılık nedeniyle olumsuz ve baskı altında hissediyor olmanız mümkündür. Ortağınızın veya partnerinizin maddi kaynaklarıyla ilgili iflas yahut kayıp endişeleri günün temasını oluşturabilir. Cinsellikle ilgili kısıtlanma ve izolasyon hissedebilirsiniz.

5 Ocak 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

5 Ocak 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 32' 45" R
Ay
Balık
10° 19' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 20"
Venüs
Boğa
04° 57' 41"
Mars
Koç
02° 12' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 32"
Satürn
Balık
16° 51' 12"
Uranüs
Boğa
22° 31' 53"
Neptün
Balık
29° 00' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 20"
Lilith
Başak
23° 41' 40"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>