Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her anlamda cazibe ölçülerinize uygun ilişkinizde, yine de yolunda olmayan bir şeylerin varlığını hissetmeniz, pek anlaşılır görülmüyor. Öyle hissediyorsanız öyledir demek, oldukça zor.

Fedakarca çalışmalarınızın karşılığını bulabilmeniz için, biraz istekli olmanız gerekiyor. Her teklife açık beklerken, siz de teklif sahibi olabilirsiniz. Belki deortamınızda bu beklentide birileri vardır.

Bugünlerde bir satın alma işiniz olabilir. Çok da iyi bir tasarrufçusunuz. Bu özelliklerin peşinden de sıkıntısız bir para durumu geliyor. Önümüzdeki günlerde bazı kayıplar görünüyor.

Açık sözlü özelliğinizi kimi durumlarda, bu özelliğin sınırlarını zorlayarak sergiliyorsunuz. Kırıcı olmaktansa, düşüncenizi daha uygun bir ortama erteleme yoluna gidebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her ilişkinizi dayandırdığınız belli güven sınırları var. Sonsuz güven yaşayabileceğiniz düzgün dostluklarda, bu hassasiyet gerekmeyebilir. Bazı özel kişiler saptayıp onları belli bir yere koyabilir ve artık tüm güvensizliklerden arındırabilirsiniz. Bu sıralar kimi konulardaki yenilik önerilerine biraz kapalı gibisiniz. Konularla ilgili yeterli bilgi sahibi olmak, sizi cesaretlendirebilir.

8 Aralık 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 06:49 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, bir yandan kontrol edemediğimiz durumlarla uğraşabilir, diğer yandan sağlık,hayatı ve bir takım konularda dengemizi muhafaza etmemiz gerekebilir. Saat 15:27-16:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. İlişkinizi yakından ilgilendiren konularda anlayışlı olmanız gayet faydalıdır. Yapmaktan pek zevk almadığınız işler boşluk saatlerinin olumlu şekilde değerlendirilmesinde etkilidir. Yeni bir başlangıç anlamı taşıyan her ne olursa olsun, start verilmemelidir. Beklemede kalınması yararlıdır. Saat 16:58 Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde, tutkularınız oldukça yoğundur. İlişkinizde, yaşantınızda, hakimiyeti elinde tutan kişi olmak istersiniz. Etrafınızdaki insanları bir mıknatıs gibi kendinize çekersiniz. Hangi konularda karşınızdaki kişiyi etkileyeceğinizi veya tesirli olacağınızı bilirsiniz. Akrep burcunda ilerleyen Ay, arzularımızı partnerimiz aracılığıyla doyuma ulaştırma ihtiyacımızı işaret eder. Aşkın derinliklerinde kaybolmaya hazır hale geliriz. İlişkimiz ne kadar zorlu olsa da, vazgeçmemiz mümkün değildir. Saat 22:23 Ay-Mars kavuşumu, insanların agresif tutumları, ben bilirim tarzı davranışları, baskın olmaya çalışmaları canınızı sıkabilir. İkili ilişkilerde özellikle dikkatli olmak lazım. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

8 Aralık 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde trafikte kalman, ödemelerin gecikmesi, işlerin istediğin gibi gitmemesi canını sıkabilir.

8 Aralık 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Taşınma, ev düzeni veya evinizin ödemeleri ile ilgili karşınıza çıkan fırsatlara şaşırabilirsiniz.

8 Aralık 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konularda değişiklikler yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizde acele karar vermeyin. Geçmişle ilgili konularda daha fazla içinize dönebilirsiniz. Kendinizle kalmanız size iyi gelebilir. Mücadelesini verdiğiniz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz.

8 Aralık 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün çalışma veortamınızda ya da gündelik yaşamınızda ilişkilerde biraz daha sabırlı olmalısınız. Yardımcılarınızla veya astlarınızla olan iletişiminizde fazla mükemmeliyetçi veya eleştirel yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.

8 Aralık 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde önemli görüşmeler yapabilir, sizi üzen veya yoran konuları partneriniz ve dostlarınızla daha rahat paylaşabilirsiniz. Genel sağlık ve motivasyon durumunuza özen göstermeniz gereken bugün, çalışma hayatınızda stresli konularla karşılaşabilirsiniz.

8 Aralık 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizle ilgili alanlarda tamamlamanız gereken işlere odaklanabilirsiniz. Yapılması gerekenler bugün sorun olmayacak. Özel hayatınızda sevdiklerinize vakit ayırmalısınız.

8 Aralık 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken, evinizde bir davet vermek gerçekten çok keyifli olacaktır. Evinizin sunduğu konforlu, huzurlu, neşeli, sanat kokan ortam gelenleri çok memnun bırakır. Sofranızdan kuş sütü eksik olmayacaktır. Ayrıca bugün ev dekorasyonunuzu yenileyebilir, gayrimenkulleriniz ile ilgili yeni kararlar alırsınız.

8 Aralık 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

8 Aralık 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 10' 20" R
Ay
Balık
19° 40' 08"
Merkür
Koç
18° 52' 26"
Venüs
Boğa
05° 45' 25"
Mars
Koç
02° 41' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 37"
Satürn
Balık
16° 54' 28"
Uranüs
Boğa
22° 34' 07"
Neptün
Balık
29° 01' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 29"
Lilith
Başak
23° 45' 58"
True Node
Koç
15° 23' 16"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>