Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Parterinizin sizden ilginç bir beklentisi var. Onu yeterince kıskanmadığınızı düşünüp bunun altında bir sevgi eksilmesi arıyor. Bu rahatlığınızın ilişkinize duyduğunuz güvenden kaynaklandığını anlatmakta güçlük çekeceksiniz.

İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. Ama işlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, başka bir alanda şans aramayı bile düşünüyorsunuz.

Ekonomik kriz kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. Ama ihtiyaç duyduğunuz şeylerin üzerindeki etiketler her gün değişiyor. İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir.

Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz bir işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir. Endişelerinizde haklı görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine yol açıyorsunuz. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor. Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 04:28 Ay-Satürn görünümü, finansal veya duygusal ilişkilerde geçmiş tecrübeleri gözden geçirmenin yararını işaret ediyor. Başkalarının görüşleri, davranışları hakkında önyargılı düşünmeyiniz. Sonuçta herkes aynı olmak zorunda değil. Birileri size destek vermiyor, onaylamıyorsa kendinize güvenerek ayaklarınızın üzerinde durmayı bilmelisiniz. Böylece gücünüzün farkına varırsınız. Saat 07:11 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi konulardaki sorunları aşabilme arzumuzun işaretçisidir. Bir şeyleri saklamadan, net ve açık şekilde ifade etmeye çalışırız. Çünkü böyle yaptığımızda kendimizi mutlu hissederiz. Saat 08:16 Ay-Jüpiter karşıtlığı, bizi rahatsız eden meseleler psikolojik ve fiziksel anlamda sağlığımızı zorlayabilir. Bize göre yanlışlar-doğrular vardır. Bunlardan taviz vermeyiz. Fakat şartlar, bizi toleranslı davranmaya mecbur ettiği için geriliriz. Saat 13:45 Güneş-Pluto görünümü, hayatın güzel yanlarını hissedebilmek adına düzgün bir hedef, amaç belirleme yönünde faydalıdır. Doğal olarak her durumu derinlemesine gözden geçirirsiniz. Bir hayli özenli davranırsınız. Kötümser değilsinizdir. Ancak rehavet içinde olmadığınız gayet açıktır. Temeli sağlam olan bir aşkı, işi hayatını, yaşamı ve gelişmeleri daha fazla dikkate alırsınız. Saat 18:53-19:23 arasında Ay boşluk etkisindeyiz. Bu zaman dili içinde, fevri hareketlerden kaçınmakta ve üzerinize gelinse dahi, birilerinin sizi yoldan çıkarmasına izin vermemekte fayda var. Yani dolduruşlara gelmemek lazım. Saat 19:23 Ay itibariyle burcunuz üzerinde seyredecek. Dikkatli ve amaca yönelik hareket etmenin, sıcak ve şefkat dolu davranmanın işareti olan bu geçişte, ağzınızın tadı yerine gelir desem beni gayet iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Ancak yönlendirilmekten, şunu şöyle yap denilmesinden, rahatsız edilmekten pek hoşlanmazsınız. Küçücük şeylerin bile sizi mutlu ettiğini fark edebilirsiniz. Neşeli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

9 Eylül 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Memnuniyetsizlik yaşadığını tavırlarına yansıtabilirsin. Gerginliğini, sert eleştirilerle dışa vurmamaya özen göstermelisin.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile bireylerinden yardım görebilirsiniz. İlişkilerinizde güzel gelişmeler söz konusu olabilir.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün korkularınızla, endişelerinizle yüzleşmeye bakmalısınız. Hayatınıza daha çok yenilik katabilirsiniz.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde önemli görüşmeler yapabilir, sizi üzen veya yoran konuları partneriniz ve dostlarınızla daha rahat paylaşabilirsiniz. Genel sağlık ve motivasyon durumunuza özen göstermeniz gereken bugün, çalışma hayatınızda stresli konularla karşılaşabilirsiniz.

9 Eylül 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir eğitim veya seyahat konusu gündeminizde olacak ve siz buna ayırdığınız bütçeyle ilgileneceksiniz. Sanatsal işleriniz varsa bu hafta sonu güzel ve eğlenceli gelişmeler içinde olabilirsiniz.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünyevi konularda ayağınızı yere sağlam basmak istersiniz. Bir sorunun derinine ve köklerine inmek, araştırmak size iyi gelir. Sözleriniz ve eylemlerinizle hemen dikkatleri üzerinize çekersiniz. Kardeşle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hayati konularda karar verirken sizden destek isteyecektir. Uzaklardaki bağlantılarınızı tekrar gözden geçirmek istersiniz.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

9 Eylül 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 58" R
Ay
Terazi
03° 25' 51"
Merkür
Boğa
03° 55' 45"
Venüs
Boğa
23° 41' 24"
Mars
Koç
13° 50' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 33"
Satürn
Balık
17° 59' 60"
Uranüs
Boğa
23° 24' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 38"
Lilith
Başak
25° 22' 54"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>