İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzel bir birlikteliğiniz var. O kişiyi çok sevmenize rağmen kişisel kaprislerinize de engel olamıyorsunuz. Bazı ani çıkışlarınız zaman zaman o kişiyi sizden uzaklaştırıyor.

Bugün kendinizi işe adamak isteyecek, müthiş bir enerji hissedeceksiniz. İşyerinizde ilgilenilmesi gereken çok fazlaolmayışı hoşunuza gitmeyecek. Kendinizeyaratabilir, gelecek haftanın işlerine başlayabilirsiniz.

Yeni bir işe başlamak suretiyle maaşınızın yükselmesini bekliyorsunuz ve bu size rahatlık sağlamış. Çıkacağınız tatilde korktuğunuz kadar çok para harcamayacaksınız.

Özelliklebağlantılarınıza güveniyorsunuz ama hiçbir şeye gözünüzle görmeden inanmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkesin çekingenlik gösterebileceği veya çok rahat davranabileceği durumlar olabileceğini kavrayamıyor, boş yere sıkıntılar yaşıyorsunuz. Bu yüzden zaman, zaman yaşadığınız çekingenlik nedeniyle sizi ulaşılmaz bulanlar da var. Bir aile bireyinizle, ailenin öteki bireylerine bir sürpriz hazırlığı içindesiniz. Bugünlerde yapmayı kararlaştırdığınız bu sürpriz, bir şeyleri düzeltmeye yönelik gibi görünüyor.

1 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 08:00 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, evdeki hesap çarşıya uymaz halleri sizi yorar. Sağlığınız bundan etkilenebilir. Kısa süreli bir yansımadır. Birkaç saat içinde geçer. Bu saatlerde biraz ılımlı, çatışmadan iletişimde bulunmakta yarar var. Yakınlarınız ve işinizle ilgili konular, safra ve karaciğerle ilgili sorunlara dikkat. Beslenmenize dikkat ediniz. Saat 13:59-22:13 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, başkalarının da bakış açılarına, görüşlerine bir kulak verelim. Üstümüze düşen görev ve sorumluluklarımızın farkında olalım. Yakınlarımızla,ortamında, aşk hayatında biraz daha tedbirli olalım. Ay-Başak burcu seyri Saat 22:13 itibariyle etkili olacak. Bu enerji işlerimizi pratik şekilde düzenleme, evimizin ihtiyaçları, sağlıkla ilgili konuların gözden geçirilmesi anlamında iki gün boyunca etkilidir. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

1 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karmaşık ve farklı duygular içinde bulunabilirsiniz. Bunun nedeni, kendinizi sorgulamanızdan kaynaklanıyor. Biraz daha rahat ve akılcı olabilirsiniz. Üstelik zihinsel faaliyetiniz yüksek. Dost davetlerinde rahatlayabilirsiniz.

1 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki kişilerle finansal sorunlarınızı paylaşmamalı ve onlardan gelen fikirler doğrultusunda hayatınıza yön vermemelisiniz. Nasıl ki siz bu anlamda başkalarının hayatına karışmıyorsanız onların da sizin hayatınıza karışmalarına izin vermemelisiniz. Finansal kaynaklı sorunlarınıza çareler bulmaya çalışmalı, önce gelir-gider dengenizi sağlamlaştırmaya gayret etmelisiniz. Ayrıca kardeşlerinizin hayatıyla ilgili bir yenilenme söz konusu olabilir.

1 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazışma ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeniden harekete geçebilirsiniz. Gün içinde yakın çevrenizde değişiklikler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Ticari konularda mücadele içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde ailevi konularda söz sahibi olacağınız durumlar gündeme gelebilir.

1 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ayın ilk gününde iletişim açısından hareketli olabilecek bir gün sizi bekliyor. Yakın çevrenizdekilerle temas halinde olabilir, konuşmalarınızla, söz ve yazılarınızla etrafınızdakileri etkileyebilirsiniz.

1 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken geride bıraktığınız seneyi düşünmek, kaybettikleriniz ve kazandıklarınızla daha da güçlendiğinizi hissetmek bugün size kendinizi son derece iyi hissettirecek. Sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bugün, maneviyatınız güçlü olacak. Mutlu yıllar.

1 Şubat 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aktif ve meraklı yapınızla yakın çevrenizle bir arada olmak isteyeceksiniz. Uzak yerlerden alacağınız haberler kafanızın karışmasına neden olabilir. Gelecekle ilgili planlarınız adına harekete geçebilirsiniz.

1 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür 18 Şubat'a kadar zeka, enerji ve yenilikler peşinde koşan Kova burcuna yerleşiyor. Naturanızla ahenkli bir sürece merhaba diyorsunuz. Yurt dışı bağlantılarınızdan olumlu geri dönüşler alacaksınız. Bol iletişim ve seyahatler sizi bekler. Ayrıca yurt dışından gelenlerle de birlikte vakit geçirirsiniz.

1 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev yaşantısıyla ilgili her türlü konu, bugünkü öncelikleriniz arasında yer alabilir. Tadilat, tamirat veya temizlik yapmak ya da yaptırmak isteyebilir, ailenizle olan iletişiminizi güçlendirmeye çalışabilir veya tüm vaktinizi evin size ait olan bölümlerinde düzenlemeler yaparak geçirebilirsiniz.

1 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 07' 45" R
Ay
Terazi
01° 57' 06"
Merkür
Boğa
03° 45' 31"
Venüs
Boğa
23° 32' 10"
Mars
Koç
13° 45' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 47"
Satürn
Balık
17° 59' 30"
Uranüs
Boğa
23° 24' 22"
Neptün
Balık
29° 23' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 16"
Lilith
Başak
25° 22' 04"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>