İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmiş bir hafta sonundaki yarım yamalak tanışıklığın yaşattığı heyecanı unutamıyorsunuz. Acaba benim de izim kaldı mı sorusu beyninizi tatlı tatlı kemiriyor. Öncelikle onun araması için koyduğunuz süre tükendi. Siz onu arayacaksınız.

İş yaşamınızda bir tasfiye hareketi var. Belli bir zaman için yükünüz artacak. İşyerinize kazandırdığınız birçok yenilik var. İradi kişiliğiniz işlerin vaktinden önce çıkmasını sağlıyor. Ne işyerinizle, ne deilişkilerinizle bir sorun yaşamıyorsunuz.

Emeğiniz ve bilginizi sattığınız için istediğiniz gibi bir maddi doyum içinde olamayacağınızı biliyorsunuz. Ayak-Yorgan ekonomi politikasıyla yaşıyorsunuz. Yetişemediğiniz bir iki delik de aileniz tarafından yamanıyor. Sevindirici bir haberiniz var. Bu nakit para değil, ama yine de bazı yüklü harcamalardan sizi kurtaracak.

Detaycı değilsiniz, ama detaylarla ilgilisiniz. Ama geçenlerde yeni yaşadığınız bir olayda bir detayı atladınız ve eksik bilgilenme ile olayı kapatıp yanlış kişiler hakkında yanlış fikirler edindiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinden çıkamadığınız bir sorunu yeniden masaya koyuyorsunuz.Ama bu aynı zamanda kapanmış bir yarayı kaşımak oluyor. Bunu dikkat etmeniz gerekiyor. Haftaya dinlenmiş olarak giriyorsunuz. Çok merak ettiğiniz yurtdışındaki bir arkadaşınızın mutluluk haberini alıp sevineceksiniz. Bu akşam onu ararsanız size harika bir daveti olacak

10 Eylül 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 10 Eylül (saat 05:52)-30 Eylül (saat 03:42) tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda seyrini sürdürecek. Ailemizle ilgili konularda bir takım meselelerin fazlasıyla incelendiği zaman dilimindeyiz. Bazen gereğinden fazla bizi yorması mümkün. İkizler hemen çözmek, bu denli vakit kaybetmemek istemez. Ancak şimdi bir nedenle, -Dur bakalım, şurada bir problem var, şunun halledilmesi lazım diyen sesler duyabiliriz. İlgilenmek zorundayız. Kiralama, satın alma, satma gibi, emlak yatırım veya işlerimizde hesabı iyi yapmak gerekiyor. Yeni bir çevre söz konusu olan her şeyde durup iki kere düşünmek zorundayız. Ev içinde onarım düşünülüyorsa, bakım ve tamirat işlerimiz varsa, bunları halletmek gerekir. Satın alınıyorsa tüm tesisat sistemine ince işlere bakmalısınız. Merkür-Başak geçişinde bu işler hem ekonomik olarak kolay halledilir hem de iyi bir ustaya rastlanması mümkündür. Birlikte yaşadığınız kişi ve kişilerle bu süreçte mantıklı, çözümcü, işlerlik kazandırıcı tarzda konuşulması iyi olur. Kusur bulmak, birbirinizi eleştirmek bir işe yaramadığı gibi boş yere huzursuzluk yaratır. Merkür-Başak burcu geçişinin hepimiz için verimli geçmesi dileğimle,

10 Eylül 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sağlıksız gıdalardan uzak durmanda fayda var. İki arkadaşının arasında kaldığını fark edebilirsin.

10 Eylül 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal anlamda kendinizi iyi hissedeceğiniz özel bir gün.

10 Eylül 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç sesinize, duygularınıza ve sezgilerinize daha fazla kulak vermeye bakın. Endişelenmek yerine kendi duygularınızı anlamaya bakın.

10 Eylül 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni tanışacağınız kişilerle işbirliği yapacak ve kararlarınızı doğru olarak vereceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki sorunlarda kendinizi iyi sınayın. Sizde de hata olabilir.

10 Eylül 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte ev ve aile konuları sizi çok daha fazla meşgul edebilir. Ailenizle daha fazla zaman geçirebilir, daha çok iletişim halinde olabilir, ailevi konulara daha fazla kafa yorabilirsiniz.

10 Eylül 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve aile evinizde hareket etmeye başlayan Merkür, evinizle ilgili sorunlar ve konularda çözümsel yaklaşımlar geliştirmenizi sağlayacak. Aile büyüklerinizle olan iletişiminiz bu 2 hafta boyunca hızlanacak.

10 Eylül 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür 1 Ekim'e kadar Başak burcuna geçerek size destek verecek. Evinizde tadilat, tamirat, badana boya işlerine girişirsiniz. Yeni eşyalar alabilirsiniz. Fazlalıklardan kurtulup sadeleşmek için oldukça iyi bir dönem. Bu dönemde evden çalışabilirsiniz. Gelen gideniniz çok olur. Siz de ev ziyaretlerinizi sıklaştırırsınız. Yakın çevrenizle diyaloğunuz artar.

10 Eylül 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

10 Eylül 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 58" R
Ay
Terazi
03° 25' 51"
Merkür
Boğa
03° 55' 45"
Venüs
Boğa
23° 41' 24"
Mars
Koç
13° 50' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 33"
Satürn
Balık
17° 59' 60"
Uranüs
Boğa
23° 24' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 38"
Lilith
Başak
25° 22' 54"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>