İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz pire için yorgan yakacak tavırlar içine girmeye hiç niyetli değil gibi. Karşılıklı yapıcı niyetli eleştirileri, suçlama gibi algılamamaya özen gösterebilirsiniz.

İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz. Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektirebilir. Son günlerdeki yoğunluğunuz, bir süre daha devam edecek.

Artık paranın kıymetini anladığınız yolundaki inancınız biraz erken gibi. Savurganlığınızda gözle görülür bir azalma yok. Aile içindeki bilinçli unsurlar, bu konunun düzenleyicileri olmaya devam ediyorlar.

Sevgilinizin sizinle ilgili birtakım tespitlerini kabullenirken sergilediğiniz direniş, çevrenizde samimiyetinize yönelik kuşkular yaratıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluklarınızın artması, yorulmanıza neden oluyor. Üstesinden geleceksiniz. Bu konuda herkesin size güveni tam. Sade bir insan oluşunuz, ilişkilerinizde kolaylıklar sağlıyor. Bugün ev hayatınızda sevindirici sürprizleriniz olabilir. Yakınlarınıza bağlılığınız, aldığınız bazı kararları yeniden gözden geçirmenize yol açacak.

10 Şubat 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 00:16 Güneş-Uranüs olumlu görünümü hayatın aktif hale gelmesi, amaçlar belirlenmesi, farklılıklara açık hale gelinmesidir. Dostlarınız, ilgi alanlarınız, bakış açınız değişime uğramaya başladı. Artık sizi bağlayan, zorlayan, baskı altına alan ne ilişki nene de durumlara müsaade etmiyorsunuz. Yenilik arzunuz, yeteneklerinizi keşfetmenizi sağlıyor. Bugün de bu heveslilik yine baskın gözüküyor. Saat 05:05 itibariyle günün geri kalanında etkili olacak Ay-Mars görünümü, duygularınızı hem ateşli şekilde ifade etmenizi hem de hedefe yönelik şekilde hareket etmenizi sağlayan güçlü bir enerji etkisidir. Sosyal yaşamda size popülerlik kazandırırken, girişimde bulunduğunuz her konuda sizi başarılı kılıcıdır. Güzel fırsatlarla karşılaşmanız dileğimle,

10 Şubat 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yorucu haftanın ardından, hafta sonu planları yapacaksın. Aktiviteler için arkadaşlarınla konuşabilirsin.

10 Şubat 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelir gider dengesinde oluşan bazı aksaklıklar sıkıntı yaratabilir. Ortaklı gelirlerden yararlanamayabilirsiniz. Gün boyunca şartları çok fazla zorlamamakta fayda var.

10 Şubat 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularda yeni gelişmeler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yoğunluk meydana gelebilir. Kardeşlerinizle görüşebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda çevrenizdeki insanlardan yardım alabilirsiniz.

10 Şubat 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizdeki değişiklikler hoşunuza gidiyor. Bugünlerde her alışverişinizi eviniz için yapmaktan memnunsunuz. Bu enerji ruhunuza ferahlık saçıyor. Bu aradahayatınızda olur olmaz her şeyde olumsuzluk arıyorsunuz. Başka insanların huzurunu kaçırabilirsiniz. Kendi işlerinizle ilgilenin çünkü yoğun bir gündeminiz olacak.

10 Şubat 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca mutluluğu ve huzuru zihninizi ve bedeninizi dinlendirecek ortamlarda yer alarak ve evinizde bulabilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından faydalanabileceğiniz bugün,hayatınızda problemlere açık bir enerjiden geçerken, cinsel bölge rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz.

10 Şubat 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün seyahate, eğitime ve ticarete dayalı işlerinizde sosyal çevrenizin de etkisiyle karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir. Parasal olarak da yüzünüzü güldürecek çeşitli seçeneklerle karşılaşabilirsiniz.

10 Şubat 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Komşularınıza veya kuzenlerinize cömert destekler verebilirsiniz. İş bağlantılarınız, medya ve pazarlama konularındaki atılımlarınız, hayatın sahnesindeymiş gibi ön planda olma hevesiniz sayesinde hem zinde hem de ön planda geçirebileceğiniz bir gündesiniz.Yaratıcı ve artistik öğelerle yüklü reklam ve promosyon çalışmalarına girişebilirsiniz. Kendinizden emin bir tavırla yöneleceğiniz ortamlara küçük geziler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla yolculuk planları yapabileceğiniz, yüksek fikirleri paylaşıp üzerinde tartışabileceğiniz ortamlar geliştirebilirsiniz.

10 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev yaşantısıyla ilgili her türlü konu, bugünkü öncelikleriniz arasında yer alabilir. Tadilat, tamirat veya temizlik yapmak ya da yaptırmak isteyebilir, ailenizle olan iletişiminizi güçlendirmeye çalışabilir veya tüm vaktinizi evin size ait olan bölümlerinde düzenlemeler yaparak geçirebilirsiniz.

10 Şubat 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 22' 38" R
Ay
Yengeç
19° 42' 35" R
Merkür
Koç
26° 23' 04"
Venüs
Boğa
16° 11' 50"
Mars
Koç
09° 12' 11"
Jüpiter
Boğa
26° 51' 20"
Satürn
Balık
17° 34' 34"
Uranüs
Boğa
23° 03' 36"
Neptün
Balık
29° 15' 13"
Plüton
Kova
02° 04' 53"
Chiron
Koç
21° 19' 57"
Lilith
Başak
24° 42' 23"
True Node
Koç
14° 58' 37"
Son Güncelleme : 12/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>