İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Evliliğin kutsal bir kurum olduğu görüşünü paylaşıyorsunuz. Ama kutsanmış kurumlarla ilişkiden kaçınıyorsunuz. Bu yüzden sevgilinizin gizli evlilik isteği sizi üzüyor.

Yaratıcısınız. İş dünyasının tüm kurallarını yadsıyorsunuz. Boğaz tokluğu karşılığında geçen ömreyaşamı denmesi, sizde aşağılanmışlık hissi uyandırıyor. İş hayatınızda kronik bir bunalımdan başka bir şey görünmüyor.

Sürekli bir para krizi içindesiniz. Bugün elinize geçen paranın yarınla ilişkisini anlayamıyor, bu ilişkiyi kuramıyorsunuz. Çok alçak gönüllü beklentileriniz sizi kurtarıyor.

Sıkıntılarınızdan kurtulmanız için size yardımcı olmaya çalışan yakınlarınıza karşı olan tavırlarınızda dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Risk içeren her konuda şansınız artar. İş hayatında yeni fırsatlar ortaya çıkar, gelecekte de sizi başarılara taşıyacak olumlu adımların atılmasını sağlar. Ayrıca spora ve diyete başlamak içinde uygun zamanlardan biridir. Fiziksel olarak da kendinizi oldukça güçlü hissedersiniz.

11 Ekim 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 08:28 Ay-Satürn görünümü, insanları tanımak, yolculuklar yapmak, farklı güzellikler keşfetmek arzumuzun yoğun olduğunu gösteriyor. Bir ilişkide denetlenmeye, zorlanmaya gelemiyoruz. Önce kafama hitap etmeli, dünya görüşünü bilmeliyim diye düşünürsünüz. Saat 12:46 Merkür-Jüpiter kavuşumu seçkin zevk anlayışı, sevgimizi göstermek arzusu, aşkta paylaşıma önem verme isteği ve güzel bir gelişmenin de müjdecisi olabilir. Bu belki bir aşkın doğuşu, bir bebeğin yuvaya katılışı, annelik-babalık duygusu da olabilir. Hislerimizi, yapmayı düşündüklerimizi evimiz içinde, ailemizle paylaşabiliriz. Birlikte güzel bir şeyi kutlayabiliriz. Başkalarına nazik ve onlardan da aynı ilgiyle karşılık görebiliriz.Saat 15:17 Venüs-Chiron görünümü geçmişte yaşanmış zorlukları artık geride bırakarak, toplumun en üst seviyesine yükselmek için kendinize dikkat etmeniz ve yeteneklerinize güvenmeniz gerektiğini hatırlatıyor. Fiziksel ve ruhsal anlamda yenilenmenin de sırrı burada yatıyor. Siz tüm gücünüzle ideallerinize sahip çıkınız. Yanlış ilişkilerin ve gereksiz işlerin sizi güçsüz kılmasına müsaade etmeyiniz. Hayat, pes edenlerin değil, bilakis ona sahip çıkanların ödülüdür.Saat 19:58 Ay-Güneş görünümü, güzellikler ve huzur arayışımız yüksek. Bu enerji  sayesinde,  yaratıcı fikirlerimizi öne sürebilecek gücümüz olduğunu bilelim. Eğer farklı bir şeyler yapmak istiyorsanız, bu görünümün size sağlayacağı akıl ve ruh bütünlüğü içinde güzel bir akşam  geçirebilirsiniz.Saat 20:03 Mars-Neptün görünümü, parasal konularda ciddi düşünmenizi sağlıyor. Çünkühayatı kurtlar sofrası gibi. Her an, birileri önümüze set çeker, yolumuza taş koyar diye endişeleniyoruz. Bu görünüm, atını sağlam kazığa bağla diyor. Hesabını bil, iyi niyetinin sınırı olsun, çıkarlarını da gözetmeyi ihmal etme diyerek bize akıl veriyor.Bugünün,  hepimiz için olumlu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

11 Ekim 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi paylaşmak için gerekli potansiyele sahip olmanıza rağmen, bastırdığınız duygular yüzünden, zaman kaybına uğruyorsunuz. Bugün, yeteneklerinizi sergilemek için oldukça uygun bir gün. İsteklerinizi rahat bir şekilde karşı tarafa yansıtırken, düşüncelerinizde ısrar etmeli ve hiçbir konuda taviz vermemelisiniz.

11 Ekim 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelip geçici eğilimler veya heyecanlardan uzak durmalısınız. Paranızı sadece ihtiyacınız olan şeyler için kullanın. Yeteneklerinizi kullanarak yapacağınız işle ilgili bir değişiklik kazançlarınızı arttırmanızı sağlayabilir. Çok çalışmanın faydasını görebilirsiniz veya geri dönüşü olan ilişki ya dabirlikleri kurabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün yazdığım gibi beklenmedik olayları körükleyen üç haftalık süreçteyiz. Ancak, önümüzdeki birkaç gün için kendimizi ifade etmek, hayallerimizi gerçekleştirmek, faydalı görüşmeler, toplantılar ya da keyifli konuşmalar, anlaşmalar ve diplomatik görüşmeler açısından olumlu etkiler altındayız. Hemen ardından koşullar değişeceği için, hızlı hareket etmemizde fayda var.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

11 Ekim 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek için istekli olabilirsiniz. Farklı konulardaki işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Zihinsel olarak kendinizi hassas hissedebilirsiniz. Duygusal konularda sorumluluk almak isteyebilirsiniz.

11 Ekim 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tembelliğin keyifli olduğunu bilen sizler bugün de miskinsiniz. İyi beslenmek size iyi gelecek, kısa sürede işinizle uğraşabilecek enerjiyi yakalayacaksınız.

11 Ekim 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

11 Ekim 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla olan paylaşımlarınız çok yüksek olabilir. Bir yandan da sanatsal işlerinizde kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Dış ortamlarda bulunmak önem kazanabilir.

11 Ekim 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle toplumu ilgilendiren özgürlük temalarında hukuki yaptırımların destekçisi olabileceğiniz bir gün yaşıyorsunuz. Bu konularda sosyalleşebilirsiniz. Astroloji bugün daha çok ilginizi çekecektir.Havacılıkla ilgili teknolojiler olan yaklaşım yoğunlaşabilir. Uçak yolculuklarına çıkmak için çok özel fırsatlara sahip olabilirsiniz. Evlilik için en uygun zamandasınız. Eğer çocuklarınız varsa onların geleceğini garanti altına alabilecek dengeli bir yatırım için sözleşme yapabilirsiniz.

11 Ekim 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

11 Ekim 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 48" R
Ay
Terazi
05° 39' 08"
Merkür
Boğa
04° 11' 10"
Venüs
Boğa
23° 55' 14"
Mars
Koç
13° 59' 21"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 12"
Satürn
Balık
18° 00' 44"
Uranüs
Boğa
23° 25' 27"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 12"
Lilith
Başak
25° 24' 09"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>