İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnızlık duygunuzdan kurtulabilmeniz tamamen bir takım kökten kararlara ve onların kesin uygulanmasına bağlı. Bunu gerektiren cesaret bir gelip bir gidiyor. Aşkın ihtiyacını duyuyorsunuz. Çok yakında !

İş yaşamının kurallarını koşulsuz kabul edenlerdensiniz. Bu nedenle çalışma hayatınızın birtakım çelişkilerini kural gereği sayıp az üzüntü çekiyorsunuz. Çalışkanlığınız, azimkarlığınız göz dolduruyor. Yakın zamanda bir ödülünüz var.

Para durumunuz sorun yaratmıyor. Çok ekonomik yaşamayı beceriyorsunuz.. Kişisel harcamalarınız dışında yaptığınız kaçınılmaz bazı harcamalar hem bütçenizi, hem ruhunuzu daraltıyor.

Gerçekleşeceğine oldu gözüyle baktığınız bir gelişme siz farkında olmadan olumsuzluğa gidiyor. Garanti gözüyle baktığınız için gözünüzden kaçıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olaylara karşı oldukça hassas olacağınız ve duygusal tepkiler verebileceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınız konusunda çok dikkatli olmalısınız küçük de olsa bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. İş konusunda karşınıza çıkacak bir fırsatı yeterince değerlendiremeye bilirsiniz. Bazı olayların gelişimine hazmedemeye bilir ve aşırı tepkiler verebilirsiniz. Oldukça enerjiksiniz ancak enerjinizi olumsuz kullanabilirsiniz. İş ortamınızda sizi kızdıracak gelişmeler yaşanabilir ve uzun süredir içinizde tuttunuz şeyleri bugün ortaya çıkarabilirsiniz.

11 Eylül 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler  saat 03:58-12 Eylül saat 04:17 arasında Ay boşluk etkisi altında Perşembe gününe merhaba diyeceğiz. Gün boyu sürecek boşluk diliminde, maddi konularda bir hayli hassas tepkilerde bulunabiliriz. Değerli bulduğumuz her şeyi korumak isteriz. Kendimizi yetersiz hissettiğimiz konularda tepki gösteririz. İçinde yaşadığımız toplumun sorunları çevremizdeki insanların sıkıntıları bizi bir hayli rahatsız edebilir. Ancak hangi konuda olursa olsun halledilmesi mümkün olmayan durumlara karşı tedbirli olmakta yarar vardır. Saat 18:03 Güneş-Satürn görünümü Ay-Boşluk etkisi altında gerçekleştiğinden, önümüzdeki bir iki gün boyunca, evimiz, ailemiz,hayatımız ve sağlığımızla ilgili konular üzerinde daha fazla duracağız. Ancak bu meselelerde bir karar vermek durumundaysak, oturup bir daha gözden geçirmelerde bulunmamız gerekecek. Günün tüm olumlu gelişmeleri sizlerden yana olsun. Her zorlukta mutlaka bir kolaylık vardır. O güzellikler her dem sizinle olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Eylül 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Jüpiter yakın çevre ilişkilerinize destek veriyor. Oldukça cesur ve zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. Çalıştığınız alanlarda özgürce hareket edecek, girişimciliğinizi alacağınız desteklerle pekiştireceksiniz. Detaycı yapınızı daha belirgin bir hale getirmek isteyecek ve bugün duygusal davranmayı yeğleyeceksiniz.

11 Eylül 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hemhayatınızda hem de duygusal yaşamınızla ilgili ilişkilerinizde hatalar aramak ve tartışmalara girmek yerine daha gerçekçi olmanın faydasını görebilirsiniz. Düşünmeden veya sert konuşmak tartışmaları büyütebilir. Yakın çevrenizden kişilerle yeni aşklar söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Yanıltıcı etkiler hayal kırıklıkları yaşanmasına neden olabilir. Ufak tefek söz düelloları da gün içinde ve akşam saatlerinde etkili olabilir. Ancak, genel anlamda atmosferin değişmeye başladığı günlerdeyiz. İleride hayal kırıklığı yaşamamak için geleceğe ümitle bakmayı unuttuysanız eğer, artık daha iyisini hayal edebilir, en kötüyü düşünmeyi bırakabilir ve rahatlayabilirsiniz. Özellikle de, uzun zamandır sizi korkutan, üzerinde kara kara düşünmenize, ve gelecek planlarınızla ilgili endişelenmenize neden olan konular varsa, bu konuda daha fazla endişe duymanın yersiz olduğunu görebilirsiniz. Duygusal, finansal veya hayal bazında her şeyin mümkün olabileceğini hatırlayacağınız, engellerin ve engelleyici kişilerin dışarıda kaldığını görerek mutlu olacağınız günlerdesiniz. Dolayısıyla, günün olumsuzluklarına takılmamalısınız.

11 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha sosyal ve dışa dönüksünüz. Bugün işe dair fikirleriniz dikkat çekebilir. Düşüncelerinizi yaymak ve paylaşmak açısından olumlu koşullar var. Çalışma ortamınızda size destek verenler olabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla bir araya gelebileceğiniz fırsatlar çıkabilir. Ortak uğraşlarda bulunabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

11 Eylül 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN çok açıksözlü olmayın. Bazen susmak sorunların büyümesini engeller. Herkese fikirlerinizi açıklamak zorunda değilsiniz.

11 Eylül 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

11 Eylül 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 21' 48" R
Ay
Terazi
04° 49' 45"
Merkür
Boğa
04° 05' 27"
Venüs
Boğa
23° 50' 06"
Mars
Koç
13° 56' 11"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 13"
Satürn
Balık
18° 00' 28"
Uranüs
Boğa
23° 25' 13"
Neptün
Balık
29° 24' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 38' 60"
Lilith
Başak
25° 23' 41"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>