İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızdaki sorunları halletmeyi başardınız. Artık eskisi gibi seviyeli ve güzel bir ilişkiniz var. Bugün onunla hoş zamanlar geçireceksiniz. Tartıştığınız, anlaşamadığınız konular hakkında konuşucaksınız ve bir orta yol bulacaksınız.

Siz yaratıcılık isteyen işlerde başarılısınız. Tek düze giden bir işte asla mutlu olmazsınız. Amirleriniz bile sizin yanınızda memur gibi olup bütün yetkiyi size kullandırırlarsa işiniz için hiç bir fedakarlıktan kaçmazsınız. Bugün sizin yaratıcılığınıza yönelik alanlarda kısıtlamalara maruz kalacağınız birgün olacak. Bu yüzdenyerinizde sıkıntılı anlar yaşayabilirsiniz.

Parasal olarak şanssız bir döneme girdiniz. Sürekli masraf yapmanızı gerektirecek olaylarla karşılaşıyorsunuz. Bugün de beklemediğiniz bir harcama yapmak zorunda kalacaksınız.

Sağlığınızla ilgili olarak, ufak tefek gördüğünüz problemleriniz başınızı ağrıtabilir. En kısa zamanda bir doktora görünmeli ve bu sorunları ortadan kaldırmaya bakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hezeyanlı yapınız size sıkıntı verecek. Artık çevrenize güvenmeniz, sizi sevenlerle kucaklaşmanız gerekiyor. Çevrenizdeki habis bir insan sizi etkilemeye çalışabilir, sizi kıskanıp yanlış yönlendirmeye çalışabilir. Bütün bunlara aldırmamalısınız. Romantik günler sizi bekliyor. Heyecanlı bir hafta geçirebilirsiniz.

12 Ekim 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burcunuzun üzerinde ilerleyen Ay, Pazar  günü boyunca, kendinizi huzurlu, mutlu ve güvende hissetmek için bunca zaman verdiğiniz mücadele, sabır ve emeğin  karşılığını almak ihtiyacınızın göstergesidir. Karşınıza çıkacak kişinin veya hayatınızda bulunan insanın size karşı sıcak, ilgili, sadık ve güvenilir davranmasını bekleyebilirsiniz. Bu enerji,   iç dünyanızda da etkisini gösterebilir. Gayet  cesur düşündüğünüzü, çabuk harekete geçebildiğinizi  hissedebilirsiniz. Saat 04:06 Ay-Neptün olumlu görünümü, iç dünyamızda huzuru ve güzellikleri hissetmekten yanayız. İnancınızı yükseltici ve hayallerinizi besleyici bu enerjiyle işlerimizi yaratıcı biçimde ortaya koyabiliriz.  Evrensel  birlik ve beraberlik ruhunu yüreğimizde hissedebiliriz. Saat 17:43 Güneş-Kuzey düğüm kavuşumu, duygularımızı, hislerimizi, kendimizi ifade edebilmemiz anlamında önem taşıyor. Bu hem bireysel hem de ilişkilerimiz yoluyla olabilir. Güven duygumuzu yükseltici, yeteneklerimizi değerlendirmemizi sağlayıcı kıymetli bir enerjidir. Nezaketiniz, gönül birliğine açık olmanız, güzel davranışlarınızla tercih edilen kişi olursunuz. Siz de mutlu olursunuz, başkası da sizinle olmaktan gurur duyar. Doğan Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

12 Ekim 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, Retro Merkür'den sert etkiler alıyorsunuz. Kişisel hırslarınızı olumlu bir şekilde kullanmasınız bilen ender kişilerden birisiniz. Çevresel koşullarınızı toplumsal işlerinizle bütünleştirmek isteyecek ve oldukça başarılı bir performans çizeceksiniz. Bugün mantıklı davranmanın faydasını göreceksiniz.

12 Ekim 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı planlarınızı uygulamanıza veya isteklerinizi gerçekleştirmenize olanak tanıyabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konular ya da kişiler ısrarla dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir. Bir göz atmakta fayda var. Gökyüzünden bakıldığında, bazı düzenlemelerin veya planların yeniden gözden geçirilmesi ya da yeni uyarlamalar(yer ya da görev değişikliği v.b) yapılması gerekiyor gibi duruyor.

12 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

12 Ekim 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HAKSIZLIĞA karşı çıkıp tepki verdiğiniz bir konuda söylediklerinizden dolayı canınız sıkılabilir. Olaylara fazla karışmamaya çalışın.

12 Ekim 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

12 Ekim 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 13' 11" R
Ay
Başak
20° 47' 53"
Merkür
Boğa
02° 29' 25"
Venüs
Boğa
22° 22' 28"
Mars
Koç
13° 01' 59"
Jüpiter
Boğa
28° 02' 25"
Satürn
Balık
17° 55' 45"
Uranüs
Boğa
23° 21' 05"
Neptün
Balık
29° 22' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 09"
Chiron
Koç
21° 35' 26"
Lilith
Başak
25° 15' 47"
True Node
Koç
14° 54' 40"
Son Güncelleme : 17/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>