İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkilerinizde aceleci hareket etmeye ve spekülasyona meyilli olabileceğiniz bir gün. Sorunlarınızı tek başınıza halledemeyeceğinizi kabullenmek, sevdiğinizle ilişkinizi rahatlatabilir.

Günlük çalışmalarınızda aşırı yük altına girmiş gibi hissedebilir ama zorlukların üstesinden organizasyon yeteneğinizi kullanarak gelebilirsiniz. İş yerindeki yoğun çalışmanın sağlığınız üzerinde olumsuz etki yapması muhtemel.

Kaynaklarınızı ve maddi varlıklarınızı daha etkin kullanma yolları arayabilirsiniz. Maddi konularda atılım yapmak ve risk almak isteyebileceğiniz bir gün. Yaptığınız tasarruflar ya da yatırımlar üzerine yeniden düşünün. Değişikliklere gidebilirsiniz.

İleriye dönük düşünebilmelisiniz. Şu anki şartlar elverişli olsa bile önümüzdeki günlerde belirsizlik yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fiziksel bakımdan formda oluşunuz, kendinize olan güveninizi arttırıyor. Arkadaş çevresinde oluşabilecek beğenilere açık olduğunuz bir gündesiniz. İhtiyaçlarınız sizi her zamankinden daha çok yönlendirebilir ve zaman zaman ailenizle ilgili huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. İletişimci yapınızı ön plana çıkartmalısınız.

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler günün en önemli etkisi, saat 14:26 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunaydır. Bu Dolunayın neleri işaret ettiğini anlamamız için, ona eşlik eden tüm görünümleri de tek tek ele almamız faydalıdır. Saat 08:45 Ay-Uranüs görünümü bu dolunayın, hem başkalarıyla olan ilişkimizi hem de ideallerimizi gözden geçirmemiz yönünde önem taşıdığını gösteriyor.  Yenilikler istiyoruz, gelişimlerin bizim lehimize olmasını diliyoruz. Ancak bizi şu anda rahatsız eden meseleleri de mutlaka ele almak, bunlarla yüzleşmek gerekiyor. Bu yapılmadan ilerlemek, bir adım atmak kolay olmayabilir. Saat 09:08 Ay-Satürn olumlu görünümü, gücünüzü kaybetmeden, endişelere sürüklenmeden, dağılmadan korku duymadan yaşamak arzunuzu işaret ediyor. Saat 14:26 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, finansal meseleler üzerine ciddi anlamda eğiliriz. Amacımıza uygun şekilde işlerimizi yoluna koymaktan yanayızdır. İş hayatımız, sağlığımız ve uğraşılarımız arzu ettiğimiz şekilde gelişmediğinde, kendimizi güvende hissetmediğimizde, üzerimizde baskı oluştuğunda canımız bir hayli sıkılır. Beklediğimiz yardımları göremediğimizde, birileri destek olmadığında, yatırım anlamında zorlandığımızda stres içinde kalabiliriz. Saat 19:42 Ay-Mars ve ardından saat 20:46 Ay-Kuzey düğüm arasındaki görünümü finansal ve ilişkimizle ilgili meselelerin bir tek açıdan değil, her yönüyle gerçekçi ve hakkaniyetli bir şekilde ele alınmasının önemini gösteriyor. Oğlak burcundaki Dolunayın, doğru tespitlerde bulunmamız, durumumuzu net olarak görebilmemiz için vesile olması dileğimle,  

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızla hareket etmeyi sevmediğiniz halde, bugün her anınız adeta duygu yüklü. Coşkunuzun olmadığı bir potansiyel istemiyor ve olayları kendi dairenizin içinde odaklaştırmak istiyorsunuz. Etkinliğinizi kaybettiğiniz ilişkilerden kopmayı denerseniz siz de karlı çıkacağınızdan emin olabilirsiniz.

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda tartışmalara girmeniz durumunda kötü bir pozisyonda kalabilirsiniz. Dolayısıyla, olayları büyütmemenizde fayda var. İşle ilgili görüşmeler veyabaşvuruları ilginç teklif ya da davetlere neden olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: İş, okul, aile veya partnerlerimizle ilgili konularda gerilim yaşanabilecek birkaç günlük süreçteyiz. İlişkilerimizi doğru yönetmemiz ve görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmememiz gerekiyor. Zira, bazı konularda yaşanabilecek sorunlarda herkes birbirini suçlayabilir. Tartışmalardan uzak durmak ve olayları büyütmeden yapılması gerekenlere odaklanmak en iyisi.

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HER an sürpriz beklentiler içindesiniz. Partnerinizle uyumlu bir beraberlik için uygun bir gün. Gününüzü değerlendirmelisiniz.

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

12 Temmuz 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 47' 05" R
Ay
Başak
15° 28' 10"
Merkür
Boğa
01° 53' 49"
Venüs
Boğa
21° 49' 10"
Mars
Koç
12° 41' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 02"
Satürn
Balık
17° 53' 55"
Uranüs
Boğa
23° 19' 31"
Neptün
Balık
29° 21' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 04"
Lilith
Başak
25° 12' 47"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>