İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi biraz hızlı tüketiyorsunuz. Unutamadığınız eski bir beraberlik, sanki girdiğiniz her ilişkinin bir an evvel bitmesi için size baskı yapıyor. Yaşıyor olduğunuz ilişki de hiç uzun ömürlü görünmüyor.

Başarılı ve çalışkansınız. Herkes gibi sorun ettiğiniz ve sorun etmeye değmez bulduğunuz şeyler var. Fakat aldırmadığınız bir konu, önemini kavrayamamanız halinde sizi üzecek.

İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde edemiyorsunuz. Ama ihtiyaç duymanız gereken her şeyi satın alabiliyorsunuz. İhtiyaç diye önünüze koyduğunuz şeyleri biraz dizginlemeniz gerekecek.

Çok yakın zamanda bir yolculuk yapmanız gerekecek. Bu yolculukta çok iyi değerlendirmeniz gereken gelişmeler var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dün akşamki sorunu çözme çabalarınız bugüne sımayacak gibi görülüyor. Başkalarının da katılmasıyla bu sorunu birkaç gün daha tartışacaksınız. Bir zamandır içinizde bir şeylerin eksikliği duygusuyla yaşıyorsunuz. Nedenini bilemediğiniz bu duygunun kaynağını geçmiş zamanlarda bulabileceksiniz Sağlığınızla ilgili yersiz endişeler içindesiniz.

13 Eylül 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 02:40 Güneş-Merkür kavuşumu, geri hareket dönemine denk geldiği için, bazı işlerin planlanmadan, görüşülmeden ve karar verilmeden önce mutlaka gözden geçirilmesinde yarar var. Ev ve aileyi ilgilendiren konular üzerinde etraflıca düşünülmelidir. Sizin isteğiniz, görüş ve düşüncelerinizi ilgili kişilere iletmektir. Gün boyu bir çok kişiyle temasa geçmeye çalışırsınız. Haber beklersiniz. İş, sağlık ve düzenlemelerin bir çoğu ailenizi ve evinizi ilgilendiren meselelerdir. Ancak bunlar sizin istediğiniz gibi hemen olmaz. Beklemek ve sabırlı olmak gerekir. Saat 19:30 Ay-Satürn görünümü, insanları tanımak, yolculuklar yapmak, farklı güzellikler keşfetmek arzumuzun yoğun olduğunu gösteriyor. Bir ilişkide denetlenmeye, zorlanmaya gelemiyoruz. Önce kafama hitap etmeli, dünya görüşünü bilmeliyim diye düşünürsünüz. Saat 23:39 Güneş-Mars görünümü, ailemizle olan her türlü konuyu inceleriz, üzerinde dururuz, bazen de işin içinden çıkamayız. Bu durum ikili ilişkimizde de aynıdır. Sanki iki yandan sarılmış gibi hissederiz. Bu yüzden de kendimizi özgür hissetmeyiz. Bu durum bizi yorabilir. Bayramımız güzel buluşmalara, huzurlu gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,  

13 Eylül 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal gerilimlerden uzak kalmayı gerektiren bir gün. Çevrenizde gelişen olaylara nedensiz tepki verebilirsiniz. Herkesin sizi desteklemesini beklemeniz yersiz. İdeallerinizi yaşama geçirmek için göstereceğiniz çabanın olumlu sonuç vermesi, biraz da sizin sabırlı davranışlarınıza bağlı olarak gelişecek.

13 Eylül 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir kısa yolculuk ya da ziyaret farklı fırsatları beraberinde getirebilir. Çekiciliğiniz ve iyi niyetliliğinizi görmezden gelmek zor olabilir. Bazı kişiler sizi etkilemek için gayret gösterebilir, ama gereken yerde ‘'hayır''demeyi bilmek lazım. Verdiğiniz tüm sözleri ve teklifleri yazılı forma sokmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kova burcundaki Ay fikir alışverişlerini, sosyal organizasyonları ve ilişkilerde uyumu destekliyor olacak. Ancak, tansiyon yükselebilir. Rekabeti, meydan okumaları, güç gösterilerini, öfkeyi körükleyen günlerdeyiz. Sakinliğimizi korumaya, kelimelerimizi dikkatli kullanmaya ve en önemlisi acele hareketlerden kaçınmaya çalışalım. Zira, ufak tefek kazalar, sakarlıklar bazılarımızın özellikle dikkat etmesi gereken başlıklar. Bu anlamda Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrar etmiyorum. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli bayramlar, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek için uygun bir gündesiniz. İlginizi çeken fakat fırsat bulamadığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Yabancılarla ilişkiniz gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme kaydetmek için arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluklarınızı yerine getirmek için uygun bir gündesiniz.

13 Eylül 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk veyayaşamınızda yenilik yapmak istiyorsanız şimdi tam zamanı. Zeki ve hızlı olmanız sizi başarıya götürecek. Kimsenin tesiri altında kalmayın. Şans sizinle.

13 Eylül 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi bulunduğunuz her ortamda zekanız ve iletişim yeteneklerinizle ön plana çıkararak, insanları daha kolay etkileyebileceğiniz, özel yaşamınızda teklifleri değerlendirebileceğiniz ve zamanınızı eğlence ve sosyal çevre ilişkilerine ayırarak geçirebileceğiniz bir etkidesiniz.

13 Eylül 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa parasal işlerinizle bayramınız başlıyor. Para harcamalarınız ön planda olabilir. Ailenize karşı biraz agresif olabilirsiniz. Önceden konuşulmuş bir meseleye dikkat edin.

13 Eylül 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel olarak çok yönlü ve değişken bir yapıda olmanız olasıdır. Özgürlük, sıra dışılık ve gerçekleşmesi ulaşılmaz olan konulara karşı merakınız artabilir.Hukuki meselelerde desteği olmayan kanıtlarla vakit kaybetme riskine sahipsiniz. Fikirlerinizin kabul görmesi konusunda daha ikna edici ve tutarlı olmanız gerekebilir. Gayrimenkulle ilgili fırsatlara dikkat etmelisiniz. Ebeveyninizin ve ailenizin sizin fikirlerinize ihtiyacı olabilir. Evinizde gizli elektrik kaçakları yahut araç gereç arızalarından meydana gelebilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

13 Eylül 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir seyahat ve görüşme bambaşka fırsatlar doğurabilir. Sıcak ve samimi tavırlarınız herkesçe ilgi görecek. Hatta bazı kişilerin özel çabaları olabilir. Fakat hemen 'evet' dememelisiniz. Öte yandan tüm işleri ya da anlaşmaları kaleme kağıda dökmek en doğrusu olabilir.

13 Eylül 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 40' 15" R
Ay
Terazi
08° 37' 08"
Merkür
Boğa
04° 31' 52"
Venüs
Boğa
24° 13' 40"
Mars
Koç
14° 10' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 45"
Satürn
Balık
18° 01' 43"
Uranüs
Boğa
23° 26' 19"
Neptün
Balık
29° 24' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
21° 39' 57"
Lilith
Başak
25° 25' 48"
True Node
Koç
14° 56' 35"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>