İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeniden beraberlik kararınızın memnuniyetini dostlarınız da paylaşıyor. İlişkinize çocukça nedenlerle ara vereli epey zaman oldu. Heyecanlısınız. Size küçük bir armağanla geleceğini biliyorsunuz

Epeyce bir zamandır büyük bir yoğunluk içindesiniz. kendinizi dinlendirmeyi düşünüyorsunuz. Sizden daha yetkeli biri tarafından bugün beklenmediğiniz bir şekilde övüleceksiniz. Bu daha güzel bir gün geçirmenizi sağlayacak..

Bir araya getirdiğiniz topluca parayı kullanacak yer arıyorsunuz. Bir sonuca bağlayabilirseniz, ucunda refah görünüyor. Birkaç arkadaş bir para konuşması içindesiniz.

Bazı nedenlerle kendinizi baskı altında hissediyorsunuz, ama bugünkü kararlarınızı bu baskıları dikkate almadan vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınızdaki zaaflı yaklaşımları bugünlerde daha çarpıcı örneklerle gözlemleyebilirsiniz. Bu konudaki öykünmeleriniz, daha düşkün, sıcak davranışlarla ortadan kalkacak. Güvendiğiniz bir ilişkiniz, karşılıklı sübjektif değerlendirmelerle bir çıkar ilişkisi haline geliyor. Bunun düzelmesiyle ilgili karşı tarafın yapabileceği şeyler, sizinkinden fazla.

13 Mayıs 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 05:46 Merkür-Pluto görünümüyle Cuma günümüz başlıyor. Bir yandan sağlamcı, güven dolu, istikrarlı olanı isteyeceğiz diğer yandan derinlikli bir şekilde her meseleyi ele alacağız. Düşüncelerimiz sağlamlıktan yana, ayrıca çıkarlarımızı gözetmek istiyoruz. Bilmediklerimizi, kafamızı kurcalayan meseleleri çözmekten yanayız. Hangi konu olursa olsun, görünenle yetinmeyeceğiz. Bilakis içimiz rahat edene kadar, yanlışları ve doğruları tespit ederek rahatlamayı tercih edeceğiz. Saat 06:20 Ay-Venüs mücadeleci görünümü, özel hayatınız ve parasal konularda  güçlü hale gelebilmek ve  duygusal açıdan tatmin olabilmek için eksikleri engelleri, gözünüzde büyütmenize neden olabilir. Oysaki sakinlikle düşündüğümüzde bunların halledilmesi mümkündür. Saat 08:28 Ay-Merkür görünümü, herhangi bir konuda söz vermeden önce lütfen her türlü olasılığı gözden geçiriniz. Özellikle bu saatte  çevrenizle olan iletişiminize dikkat ediniz. Saat 18:02 Ay-Uranüs olumlu görünümü farkınızı ortaya koymak, isteklerinizi elde etmek, günü keyifli bir şekilde geçirmek  adına sizi kuvvetlendiricidir. Ruhunuzun zenginlikleri dışa yansıtmanız için teşvik edicidir. Kendinizi daha çok düşünür, daha fazla mutlu etmeye çalışabilirsiniz. Saat 20:02-14 Mayıs saat 08:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Maddi konularda bir hayli hassas tepkilerde bulunabiliriz. Değerli bulduğumuz her şeyi korumak isteriz. Kendimizi yetersiz hissettiğimiz konularda tepki gösteririz. İçinde yaşadığımız toplumun sorunları çevremizdeki insanların sıkıntıları bizi bir hayli rahatsız edebilir. Ancak hangi konuda olursa olsun halledilmesi mümkün olmayan durumlara karşı tedbirli olmakta yarar vardır. Saat 22:11 Merkür-Venüs kavuşumu, ailevi veya özel hayatımızla ilgili meseleler üzerinde mutlaka bilinçli olmamız gerektiğini işaret ediyor. Çünkü Ay-Boşluk ve Merkür geri hareketine denk geldiği için,  yeni bir karar vermek pek doğru olmaz. Ayrıca geçtiğimiz 17-18 Nisan tarihinde düşündüğümüz veya adım attığımız işleri, durumları bir daha gözden geçirmemiz iyi olacaktır. Doğru, güzel  ve faydalı olana ulaşmamız dileğimle,

13 Mayıs 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün köklü düşünceleriniz yüzünden bocalayabilirsiniz.. Değiştirmek istemediğiniz değer yargılarınız yüzünden, ikileme düşebilirsiniz. Değişim yaşamaktan yana olmanıza rağmen maddesel nedenler sizi bulunduğunuz konuma bağlı kılabilir. Bocalamak ve fevri düşünmek yerine yeni bir arayışa geçmelisiniz.

13 Mayıs 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, kapalı kapılar arkasında yapılan konuşmalar, gizli ilişkiler v.b konular söz konusu olabilir. Sevgi temalı ilişkilerinizde herkesi etkileyebilecek potansiyeldesiniz. İstediğinizi alabilirsiniz. Maddi anlamda size destek olacak kişiler söz konusu olabilir.Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah ve akşam saatleri biraz stresli veya anlaşmazlıklara açık olsa da, iletişimi akışkanlaştıran, karşılıklı olarak birbirimizi ikna etmemizi veya etkilememizi sağlayan açılar da devrede. Önemli randevular, toplantılar, görüşmeler, davetler veya birbirimize yardımcı olabileceğimiz konular ön planda. Bireysel tartışmalardan uzak kalabilir ve kelimelerimizi seçerek kullanabilirsek, istediğimiz alanlarda ilerleme ve kendimizi gösterme şansımız daha yüksek olacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatleri hareketli olabilir. Planlarınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ailevi konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlarda kısmetler olabilir. Günün ikinci yarısında ev hayatınızdaki koşullar ön plana çıkabilir.

13 Mayıs 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KAFANIZDA farklı düşünceler mevcut ve çevrenizden ters tepki almak istemiyorsanız, yapacağınız çalışmaları gizli tutmalısınız.

13 Mayıs 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

13 Mayıs 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gizli saklı ilişkilere meyillisiniz. Yapacağınız konuşmalarda her şeyin daha iyi olabileceğini düşünerek adımlar atmak isteyebilirsiniz. Yine de bu süreçte beklemek faydalı olabilir.

13 Mayıs 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğle saatlerine kadar bedensel zindeliğinizi arttırmak amacıyla vücut terapi seanslarına katılabilirsiniz.Öğleden sonra ise keyif alanınızda bilinçaltınızın yoğunluğuna odaklanabilirsiniz. Ay transitinin boşluk etkisinin bilinçaltı çalışmalarının işler hale gelmesinden faydalanabilirsiniz. Bedensel ve zihinsel rahatlamaya kendinizi bırakmalısınız.Genel olarak ise; bugün Ay 19:03'te boşluğa girecek. Ay Aslan'da ve Venüs gününde eğlenmek, sosyalleşmek, arkadaşlarla bir arada sevdiğiniz mekanlara gitmek, giyinip süslenmek, alışveriş yapmak, canlı renkli aksesuarlarla dikkat çekmek, dış dünyaya sıcaklık ve çekim yaymak için harika bir fırsatınız var. Diğer yandan bugün Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek olumlu açı ile cazibeniz oldukça artacaktır. Karşılaştığınız ve beğendiğiniz bir kişi ile aranızda sanki kader bağı varmış gibi hissedebilirsiniz. Yaratacağınız etki oldukça güçlü olacaktır.Yaşayacağınız deneyimler kalıcı tecrübelere dönüşebilecek yoğunlukta olur. Cazibe ve tutku bu transitin en belirgin özelliklerindendir. Biraz karanlık, gizemli ve hatta tehlikeli ama karizmatik gördüğünüz bir ilişki yaşamak isteyebilirsiniz. Risk almaktan çekinmezsiniz ama bunu gizli tutmak zorunda hissedebilirsiniz.İş çerçevesinde güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Mesleki becerilerinizi ve ilişkilerinizin gücünü kullanarak kapalı kapıları açmak isteyebilirsiniz. Plan ve programları ayarlamayı, görüşme ve randevuları Ay boşluğa girmeden önce organize etmekte fayda var. Bu saatten sonra yapılacak planlar karmaşıklığa yol açabilir.

13 Mayıs 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade güzel olabilir.

13 Mayıs 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 01' 38" R
Ay
Terazi
25° 30' 10" R
Merkür
Boğa
06° 31' 25"
Venüs
Boğa
25° 57' 41"
Mars
Koç
15° 14' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 42"
Satürn
Balık
18° 07' 08"
Uranüs
Boğa
23° 31' 13"
Neptün
Balık
29° 26' 35"
Plüton
Kova
02° 01' 50"
Chiron
Koç
21° 44' 07"
Lilith
Başak
25° 35' 11"
True Node
Koç
14° 56' 09"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>