İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkinizin de önemsediği özgürlük duygusu, birçok ilişkide olduğu kadar zedeleyici değil. Birbirinizi zorlamadığınız ve zaman, zaman birbirinizden ayrı sosyallikler yaşayabildiğiniz için ilk günkü heyecanınız sürüyor.

İşlere odaklanmanız gerginliğinizi azaltabilir. Daha ölçülü ve uygarca birilişkisi kurma çabanızdan sonuç alamıyorsunuz. Bu şekilde bir süre katlanmak zorunda kalacağa benziyorsunuz.

Bugünlerde içinizde bir savurganlık arzusu var. Ama sıkıntılı günler kapınızı çalabilir. İyi vakit geçirmek istemenizin yanı sıra cömertliğinizi kanıtlama çabası içinde gibisiniz.

Kimi uyarılardan etkilenmemekle iyi yapıyorsunuz. Doğru yoldasınız. Zamana bıraktığınız bazı çözümsüzlükleriniz, ilerde epeyce aşınmış olarak karşınıza çıkacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aranızın açık olduğu biri, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle yaklaşmak isteyecek. Bundan yararlanıp ilişkiyi biraz da olsa düzeltmeniz mümkün olabilir. Bir rastlantı sonucu bugün yaşamınıza girecek yeni insanların, çok anlam yüklemiş olduğunuz bazı eski arkadaşlıklarınızdan daha tatmin edici olduklarını göreceksiniz.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, yeni haftamız, Kova burcunda geçişi devam eden Ay etkisiyle başlıyor. Dış dünyada eğitimden, ticarete kadar bir çok alandaki işlerimizi halletmeye çalışacağız. Sosyal ilişkilerimiz, bağlantılarımız hayli etkili. Kazanç ve güvence konuları da yine gün boyu etkili gözüküyor. Saat 03:59 Ay-Satürn görünümü, insanları tanımak, yolculuklar yapmak, farklı güzellikler keşfetmek arzumuzun yoğun olduğunu gösteriyor. Bir ilişkide denetlenmeye, zorlanmaya gelemiyoruz. Önce kafama hitap etmeli, dünya görüşünü bilmeliyim diye düşünürsünüz. Saat 12:43 itibariyle etkili olacak Ay-Mars görünümü, elimizde olmadan bazı meseleleri kafamıza bir hayli taktığımızın işaretçisi. Bizim arzumuz toplumsal ilişkilerde veya dış dünya ile olan tüm bağlantılarımızda başarılı olmak, dostane yaklaşımlar görmek ve işbirliğinde bulunmak. Ancak bir takım durumlar veya insanlar bizi yoruyor. Bu yüzden de tansiyonumuz yükseliyor, içimize atıyoruz, sabretmeye çalışıyoruz. Ancak ailevi ilişkiler başta olmak üzere yaşadığımız toplumun sorunları nedeniyle önümüzü görmekte zorlanıyoruz. Saat 18:15 Ay-Jüpiter karşıtlığı fikirlerimizi başkalarıyla paylaşmak arzumuzun yüksek olduğunu gösteriyor. Ancak bunların mutlaka kabul görmesini, değerli bulunmasını isteyeceğiz. Birbirimizi sevgiyle kucaklayacağımız, huzur bulacağımız bir hafta  geçirmemiz dileğimle,

13 Nisan 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kombinasyon işlerinizi ön plana çıkaracak ve olayları her türlü şekilde irdeleme şansını yakalayacaksınız. Durum değerlendirmesi yaparken, mantıksal yönünüz ağır basıyor. Bulunduğunuz şartları benimseme konusunda tereddütleriniz var ve içsel savaşlarınızı sizi rahatsız edecek boyutlara gelmesine izin vermemelisiniz.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski yöntemlerin veya alışılmış yolların eskisi gibi işe yaramadığını fark edebilirsiniz. Dolayısıyla, yeni yöntemler geliştirmeli veya olaylara yeni bakış açılarından bakmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sıra dışı veya insanlık yararına fikirlerimizin ön plana çıkabileceği, sosyalleşme arzumuzun artacağı bir gündeyiz. Kova burcundaki Ay'ın Mars ve Jüpiter'le olumsuz açıları ufak tefek gerilimlere, inanç ya da ideolojilerle ilgili fikir çatışmalarına veya ‘' ben bilirim ve ben en iyisiyim'' tarzı eğilimlere neden olsa da, akşam saatlerinde sıra dışı sayılabilecek ufak tefek hoş gelişme hoşumuza gidebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda bir anda sanki bütün taşlar yerli yerine oturacak. Üst üste alacağınız iyi haberler sizi oldukça rahatlatacak.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU hafta, çocuklarla alakalı bazı haberler alabilirsiniz. Bunun yanında, sosyal çevrenizden de, ekstra kazanç kapıları açmanıza yardım edecek fırsatların doğduğuna dair bilgiler de gelebilir. Maddi kazançlarınızı artırmanın kolaylaşması, sizi şaşırtmaya başlayabilir. Zaten güçlü olan konuşma yeteğinizin de iyice ışıldamaya başlaması, yaşamınızın her alanında size yardımcı olabilir. ÖZELLİKLE iletişimin öne çıktığı bazı uğraşlarınız varsa veya birçok konuda fırsatlara gebe olan bir sosyal çevreye dahilseniz, iletişim becerileriniz sayesinde ilk bakışta görünmeyen birçok şansı bulup ortaya çıkabilir ve değerlendirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek ve deneyimler yaşamak isteyebilirsiniz. Onlarla çeşitli faaliyetlerde bulunmak, bu hafta içerisinde en çok hoşlanacağınız şey olacaktır. Ancak; yakın çevrenize yeni giren insanlara önyargıyla yaklaşmayın ve onlarla sıcak ilişkiler kurun.

13 Nisan 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 46" R
Ay
Terazi
02° 46' 24"
Merkür
Boğa
03° 51' 12"
Venüs
Boğa
23° 37' 18"
Mars
Koç
13° 48' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 46"
Satürn
Balık
17° 59' 47"
Uranüs
Boğa
23° 24' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 28"
Lilith
Başak
25° 22' 32"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>