İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin bu akşam size harika bir sürprizi olabilir. Birtakım yersiz kurgular içine girip hoşluklar yaşayabileceğiniz bir ilişkiyi, daha problemsiz sürdürme yolları arayacaksınız.

İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki sıcak insan ilişkileriyle azaltmaya çalışabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlık bazı işlerin aksamasına yol açacak.

Biraz daha rahat edebilmeniz için harcamalarınızı en aza indireceksiniz. Önemli bir ödemeniz sizi düşündürüyor, ama sorun yaşamayacaksınız. Maddi durumunuzda olası yeni bir gelişme gözükmüyor.

Bir konuda taraf olmaya zorlanıyorsunuz. Zorlamalara karşı koyamayacak ilişkiler içindesiniz. Bu konuyla ilgili eksik bilgilenmelerden kaçınmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınınızdaki birisiyle, ikinizi de çok ilgilendiren bir kırgınlığı onarma çabası içine gireceksiniz. Sonuç, umutlu görünüyor. Yakın bir geçmişte, size yakınlık gösteren birine gösterdiğiniz ilgisizlik, bugün pişmanlık yaratabilir ve bunu onarmaya çalışabilirsiniz. Zamana yaydığınız hedeflerinizde biraz abarttığınız iyimserlikler var.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, hayatın zevkli ve keyif veren güzelliklerinin tadına varmak, cesaretle her problemin üstesinden gelebilmek, inandığınız ne varsa üzerine gitmek isteyeceğiniz Ay-Yay burcu geçişi gün boyunca bize eşlik ediyor. İlişkisi olmayanlar yeni bir aşkın heyecanına kapılmaktan zevk alırken, ilişkisinde sorun olanlar, partnerin nazından niyazından hoşlanmazlar. Saat 16:14 Ay-Neptün görünümü, ilişki vehayatınızla ilgili konularda henüz durum netleşmeden bir karar vermenin zor olduğunu gösteriyor. Gelişmelere, bugünkü duruma gerçekçi bir şekilde bakmak lazım. Önyargılı düşünmeyelim. Keyifli bir Cumartesi geçirmemiz dileğimle,

15 Nisan 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi kaygılarının artması kendini gergin hissettirebilir. Gökyüzü, sorunlarını çözebileceğini vurguluyor.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve flörtler de rekabet konulu olaylar kafanızı karıştırabilir. Duygusal anlamda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. İlişkilerde güven duygunuz zarar görebilir.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ya da sevgilinizle ilgili bir konuda daha fazla çaba sarfedebilirsiniz. Ortak bir bakış açısı bulmaya bakmalısınız.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile yaşamınızda biraz daha sabırlı olup kimseyi kırmamalısınız. Esnek yapıda olmanız halinde evinizde pozitif hava esecek. Hayalini kurduğunuz seyahatin şimdi tam zamanı.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk ve flörtlerde rekabet konulu olaylar kafanızı karıştırabilir. Duygusal anlamda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. İlişkilerde güven duygunuz zarar görebilir.

15 Nisan 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizdeki vealanlarınızdaki sıkıntılı ilişkilerden uzaklaşacaksınız. Bir süredir fark ettiğiniz ilişki çıkmazlarınızı telafi etmenize olanak sağlayacak bir dönem başlıyor.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortağınız veya sevgilinizle olası problemlerinizi ve yanlış anlamları çözebilmek adına ortak bir arkadaşınızın fikirsel desteğini alabilirsiniz.Zira sorunların temelinde gizli kalmış bazı düşünce kalıplarının etkisi olabilir. Bu nedenle söz konusu problemlerin çözümünde daha ketum bir tavır sergilenebilir. Ortaklaşa kazanımlarla ilgili hevesli, motive ve istekli hamleler kurabilecek düzeye sahip bulunuyorsunuz. Venüs gerilemesi sona eriyor. Mesleki alandaki ilişkileriniz düzelecek ve mesleki faaliyetlerde sorunsuz boy göstermeye devam edebilirsiniz.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

15 Nisan 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 08' 43" R
Ay
Terazi
14° 29' 26"
Merkür
Boğa
05° 13' 09"
Venüs
Boğa
24° 50' 03"
Mars
Koç
14° 33' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 43"
Satürn
Balık
18° 03' 37"
Uranüs
Boğa
23° 28' 02"
Neptün
Balık
29° 25' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 25"
Lilith
Başak
25° 29' 05"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>