İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Olayların pek istediğiniz yönde gitmemesi sizi rahatsız edebilir. İyimserliğinizi korumaya çalışmalı ve dikkatsizliklerden kaçınmalısınız. İlişkiniz için yepyeni düşünceleriniz ve planlarınız olmasına karşın bunları hemen uygulamakta engellerle karşılaşabilirsiniz.

İşle ilgili öncelikler ve tamamlanması gereken sorumluluklarınız var. Özellikle sabah saatlerinde bu konuda hızlı ilerleme sağlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan destek görmeniz muhtemel.

Parasal ortaklıklar son derece ilgi çekici olabilir. İstediklerinizi elde etmek için çok daha büyük bir çaba sarfediyorsunuz. Değişen koşullar sizi huzursuz kılsa bile sürprizler ve yaklaşımlarla bu problemlerin üstesinden gelebilirsiniz.

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikler bağlamında daha toleranslı olmalı ve çatışmalardan uzak kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü kendinize dair davranışlar geliştirmeniz ve bilinçaltınızdaki düşüncelerinizi ortaya çıkarıp, sizi rahatsız eden geçmişte deneyimlediğiniz olaylardan sıyrılarak; ruhsal anlamda arınmanız için sizleri teşvik ediyor. Bunu yapmayı başardığınızda; kendinize, yaşamınıza, en derin arzu ve isteklerinize dair önemli ipuçları elde edeceksiniz. Sezgilerinize güvenin ve sezgi gücünüzü arttırmak için bu dönemde meditasyon yapın. Özel yaşamınızda ise yeni bir ilişkiye adım atanlar aşkın heyecanı tüm ruhunuzu saracak adeta ve ruh eşinizle buluşmanın olumlu etkisi hayatı daha farklı şekilde değerlendirmenize sebep olacak.

15 Temmuz 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 08:11 itibariyle Ay-Merkür gökyüzünde kavuşuyor. Güne bu enerjinin etkisinde başlıyoruz. Malum bayram yaklaştı. Sevdiklerimizi mutlu etmek, belki bayram için planlanan yolculuğa çıkmadan önce alışveriş yapmak, kendimizi sevindirmek arzusu yoğun olabilir. Eksiklerimizi tamamlarız, evimizin ihtiyaçlarını karşılayabiliriz.Saat 10:50 Ay-Mars kavuşumu, kendinizi maddi ve duygusal anlamda güvence altına alma arzunuzu ve bu konudaki mücadelenizi işaret ediyor. Saat 11:10 Ay-Pluto karşıtlığında, bir yandan güven içinde, kimseye muhtaç olmadan yaşamak için, ekmeğinizi kazanmanız diğer yandan sabırlı, sistemli, sorumluluklarınızın farkında hareket etmeniz lazım. Saat 17:12 itibariyle oluşan Mars-Pluto karşıtlık etkisi altında, başta ailenizle olan iletişimin, parasal konularda bilinçli hareket etmenin ve kontrollü olmanın önemli olduğu bir gündeyiz. Güvenliğiniz, yarınlarınız, evinizdeki huzurunuz konusunda gayet titiz düşünebilirsiniz. Aile içi dengelerin yerinden sarsılmaması için öncelikle sorumluluklarınızın farkında olmak önem taşıyor. Yani isteklerinizin peşinden gitmek istiyorsanız güven duygunuzu kaybetmemeli, gereksiz hassasiyetler göstererek sanki elinizden bir şey gelmiyormuş gibi pasif-agresif tarzda hareket etmemelisiniz. Özellikle ilişkinizle alakalı problemler nedeniyle bütün sinirinizi ev sınırları içinde boşaltmaya çalışabileceğiniz bugün, partnerinizin de aynı şekilde size karşılık vermesi mümkündür. Eğer uzun süredir devam eden problemleriniz varsa bunları halletmenin yolu çatışmakla çözülmez. Saat 23:10 Ay-Uranüs görünümü,  finansal durum, kazanç, hedefleriniz, aşk hayatınız ile alakalı konularda bir hayli hassas düşünmeniz mümkündür. Kişi bir an önce rahat ve huzura kavuşmak için, güvende olmak adına büyük bir istek duyabilir. Değişim hevesiniz yüksektir. Ancak bazen  isteklerinizi  elde edemeyeceğinizi  düşünerek kaygılanabilirsiniz. Değer verdiklerimiz ve değer gördüklerimizle çevrili bir dünyada yaşamamız dileğimle,,

15 Temmuz 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinize zaman ayırmalı ve içsel sesinizi dinlemelisiniz. Duygularınızı baskı altında tutmak, enerjinizin yoğunluğunu düşürüyor. Kariyeriniz konusunda hiç kimseye söz hakkı vermek istemiyor, ayrıntıların üzerinde fazla duruyorsunuz. Kısa yollardan alacağınız haberlerle bazı görüşmeler gündeme gelebilir. Konuşacağınız kişilere dikkat etmelisiniz

14 Temmuz 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Oldukça ilginç ve yoğun birkaç günlük süreçtesiniz. Bugünlerde karşınıza çıkabilecek fırsatları değerlendirirken, şu an alacağınız kararların uzun vadeli olabileceği ihtimalini unutmamalısınız.Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Evi, aileyi, yaşadığımız yeri veya ülkemizi ilgilendiren konular ön planda. Saldırgan ve öfkeli kişiler, kontrol dışı hareketler, ani hareketler veya beklenmedik tepkiler söz konusu olabilir. Özellikle ev, gayrimenkul başlıklı konular, ülke veya aileyle ilgili konularda ani gelişmeler gündeme gelebilir veya biz beklenmedik tepkiler verebiliriz. Akrabalardan gelecek haberlere alışılmadık yanıtlar verme olasılığımız da yüksek. Mars Pluton karşıtlığı olan zamanlarda, birkaç gün için, tehlikeli yerlerden ve kişilerden uzak durmakta da fayda vardır, patlayıcı etkiler devreye girebilir. Öğle saatleri başta olmak üzere, gün geneli ve birkaç gün boyunca, temkinli, kontrollü davranmamızda ve sakinliğimizi korumamızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Temmuz 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz zamanlar olsa da ilerleyen zamanlarda tepkilerinizin şiddetini ayarlayamayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konularla meşgul olabilirsiniz.

15 Temmuz 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

sıkıntılı bir süreçtesiniz fakat o kadar tepkisiz kaldınız ki kendiniz bile şaşırıyorsunuz buna. Çözüm aramak aklınızın ucundan bile geçirmiyor.

15 Temmuz 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi ılımlı, yumuşak ve sakin bir enerji ile ifade ederken alınganlık ve küslük yapmamaya özen göstermeniz gereken bir zaman dilimindesiniz. Kariyerinizle ilgili görüşmeler gerçekleştirebilir, ailenize ve sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz.

15 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda güç çekişmelerine açık bir gün. Sevdiklerinizle veyayaptıklarınızla para tartışmasına girmemeye çalışın. Ödemelerinizde sorun yaşıyorsanız enerjinizi çözüme yöneltin.

15 Temmuz 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkiler konusunda zorlanabilirsiniz. Sevgilinizle ilişkinize bazı sınırlamalar koyabilirsiniz. Yaşamınızdaki sevgi artık size yetmeyebilir ve sürekli ilgi talep eden birine dönüşebilirsiniz. Kariyeriniz yüzünden ilişkinizin zarar görmesine izin vermeyin. İş ve özel hayatınızı birbirine karıştırmayın.

15 Temmuz 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, demeyin.

15 Temmuz 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 50" R
Ay
Terazi
26° 10' 29" R
Merkür
Boğa
06° 36' 14"
Venüs
Boğa
26° 01' 47"
Mars
Koç
15° 17' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 29"
Satürn
Balık
18° 07' 20"
Uranüs
Boğa
23° 31' 25"
Neptün
Balık
29° 26' 40"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 17"
Lilith
Başak
25° 35' 33"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>