İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Olayların pek istediğiniz yönde gitmemesi sizi rahatsız edebilir. İyimserliğinizi korumaya çalışmalı ve dikkatsizliklerden kaçınmalısınız. İlişkiniz için yepyeni düşünceleriniz ve planlarınız olmasına karşın bunları hemen uygulamakta engellerle karşılaşabilirsiniz.

İşle ilgili öncelikler ve tamamlanması gereken sorumluluklarınız var. Özellikle sabah saatlerinde bu konuda hızlı ilerleme sağlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan destek görmeniz muhtemel.

Parasal ortaklıklar son derece ilgi çekici olabilir. İstediklerinizi elde etmek için çok daha büyük bir çaba sarfediyorsunuz. Değişen koşullar sizi huzursuz kılsa bile sürprizler ve yaklaşımlarla bu problemlerin üstesinden gelebilirsiniz.

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikler bağlamında daha toleranslı olmalı ve çatışmalardan uzak kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızla bir arada geçireceğiniz sosyal bir gün sizi bekliyor. Yeni, sıradışı ve modern fikirlerinizi tartışma, paylaşma imkanınız olabilir. Sosyal organizasyonlara ve davetlere katılabilirsiniz.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 02:52 olana dek etkili Ay-Boşluk süresince endişeleri bir yana koyarak tüm kuvvetinizle hayata sarılınız. Unutmayınız ki, hiç kimse çaresiz değildir. Bu yollardan geçip aydınlığa kavuşacak olan sizsiniz. Bundan asla şüpheniz olmasın. Saat 02:52 itibariyle Koç burcunda ilerleyecek Ay, isteklerinizi elde edebilmeniz adına dürtüsel olarak sizi harekete geçiren ateşli bir enerjidir. Bu saatlerde sizin için artık, durmak ve beklemek diye bir kavram yoktur. Tam tersine olabildiğince hızlı ve aktif bir şekilde hayata katılmanız mümkündür. Sevgiyle dolu, huzurlu, mutlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün zihinsel dağınıklığın dışında sizi zorlayan birşey yok. Fakat, bu durum sizi rahatsız ettiği için sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Karar vermeniz gereken konularla ilgili daha sakin ve sabırlı davranmaya başlayabilirsiniz. Aslında gelişmeler olumlu ve yapıcı bir hal alıyor.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde bazı konularda önemli başlangıçlar ve planlar zamanı. Kariyer çevrenizdeki kişilerle, önemli bulduğunuz fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Hürriyet Aile /

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ya da arkadaşlarınızla ilgili konular hassasiyet içerebilir. Eve ya da geleceğinize yönelik beklentilerinizde daha akılcı hareket etmelisiniz.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün güneş burcunuz olan İkizler kariyerinizi belirliyor. Heyecan dolu bir gün geçireceksiniz. Biraz da heyecanınızı belli etmeseniz daha iyi olacak.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bulunacağınız çevrelerde şanslı yapınızla kolaylıkla dikkat çekmeye müsait olacaksınız. Sosyal ortamlarda çok rahat bir şekilde hareket etmeniz, size önemliolanakları sağlayabilir.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun zamandır askıda kalan ilişkiler ve sonuçlanmayan diyaloglar bugün bir anda çözümlenir. Sosyal ilişkilerinizde baş döndürücü gelişmeler yaşayabilir. Farklı gruplarla tanışabilirsiniz. Ağzınızdan çıkan kelimeleri özenle seçin. Sonradan başınız ağrımasın. Dans veya pilates ile rahatlayın. 15 Temmuz

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, demeyin.

15 Temmuz 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 46" R
Ay
Terazi
03° 11' 04"
Merkür
Boğa
03° 54' 02"
Venüs
Boğa
23° 39' 51"
Mars
Koç
13° 49' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 16"
Satürn
Balık
17° 59' 55"
Uranüs
Boğa
23° 24' 44"
Neptün
Balık
29° 24' 04"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 35"
Lilith
Başak
25° 22' 46"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>