İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni kurduğunuz arkadaşlık, yeni kıskançlıkların nedeni olabilir. Bazı yakınlaşmaların kıskançlığı ne kadar hakkedeceği konusunda, bir fikir sahibi gibi görünmüyorsunuz.

Çok yakın bir zamanda sizi mutlu edecek birgörüşmeniz olabilir. İş konusunda inatlaştığınız birisiyle bugün, geçici de olsa bir barış imzalayacaksınız. Bu, işyerinizde birçok insanı rahatlatacak.

Uzun zamandır beklemede olduğunuz yüklü miktarda bir parayla ilgili haber alacaksınız. Bu durumu iyi değerlendirmeniz gerekecek. Sakıncalı bulduğunuz bir para ilişkisi var, bu ilişkiye girmek istemeyeceksiniz.

Yakın çevrenizdeki birisine karşı aşırı ilginizin yanında, yarı kararsız bir uzaklaşma isteğiniz var. Tercihinizi ikinciden yana kullanmanız yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapmayı çok istediğiniz ama zamanlama hatası yapmaktan çekinip sürekli ertelediğiniz bazı yenilikleri, yakınlarınızın da itelemeleriyle bugünlerde işleme koyacaksınız. Bir görüşme isteği alabilirsiniz. Çok istekli gitmeyeceksiniz. Ama ummayacağınız gelişmeler, bu görüşmeyi çok cazip hale getirecek. İlişkilerinizde önümüzdeki günlerde neşeli olaylar görünüyor.

16 Aralık 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Salı gününe,  saat 07:07 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında adım atacağız. Bu enerji,  aşk hayatımız, çocuklarımız, davranışlarımız, hayatın güzelliklerini hissedebilmemiz yönünde bize hız, aktivite, isteklilik, değişim ve yenilik arzusu katıyor. Başkalarıyla ilişki kurmak isteyeceğiz, aşkı yaşamaktan zevk alacağız. Ancak üzerimizde baskı kurulmasına izin vermeyeceğiz. Her şey karşılıklı olmalı,  güzellikler yeri geldiğinde paylaşılmalı, sosyal hayatımız canlanmalı diye düşüneceğiz. Saat 07:11 Ay-Pluto görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda sizi destekliyor. Ancakhayatınızla ilgili bazı meselelerin mutlaka çözüme kavuşturulmasını gerektiriyor. Saat 13:21 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunda, hayatın güzelliklerini gönlümüzün içinde hissetmek ve yaşamak adına düşüneceğiz. Her ne zorluk olursa olsun, yaşamak her şeye değer cümlesi içimizden geçecek Hangi gecenin koynunda uyursan uyu, Güneş her gün yeniden doğar unutma bunu…. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

16 Aralık 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinize özgüveniniz o kadar tam ki, hiçbir konuda hata kabul etmek istemiyorsunuz.. Sizden çok şey bekleniyor. Her işe yetişmeniz mümkün değil.Üstelik ailenize de zaman ayırmalısınız. Her zaman ki dengeli davranışlarınızla olaylara bir çözüm bulacağınızdan eminiz. Yeni dostlar her konuda size yardımcı olacaklar.

16 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sektörünüzden kişilerle veya meslektaşlarınızla sosyalleşmeniz veya seyahat planları kendinize ve bilgi dağarcığınıza yeni şeyler kazandırmanızı sağlayabilir. İş ortağınızla veya sevginizle belli fikirlerinizi paylaşmanız daha önce düşünmediğiniz konuları gündeme getirebilir.

16 Aralık 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

16 Aralık 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde şanslı bir dönemdesiniz. Özellikle de maddi anlamdaki bereketiniz etrafınıza bile yansıyor.

16 Aralık 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evinize ait düzenlemeler, örneğin odanızla ilgili ruhunuza hitap eden değişiklikler yapmak ve aile ilişkilerinizi geliştirmek için ideal bir gündesiniz. Gün içinde geleceğe odaklanmak ve gelecekle ilgili düşünmek yerine, yaşadığınız anın fırsatlarına odaklanmak size iyi hissettirecektir.

16 Aralık 2014, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

16 Aralık 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 37' 36" R
Ay
Balık
11° 31' 44"
Merkür
Koç
18° 31' 21"
Venüs
Boğa
05° 03' 50"
Mars
Koç
02° 15' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 43"
Satürn
Balık
16° 51' 37"
Uranüs
Boğa
22° 32' 11"
Neptün
Balık
29° 00' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 37"
Lilith
Başak
23° 42' 13"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>