İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin sürekli başkaları tarafından sorgulanması sizi yıpratmış gibi görünüyor. İlişkinizle ilgili bazı kaygılarınız var. Kısa bir ayrılık bile yaşamak istemiyorsunuz. İş Durumu:Bugün eski birarkadaşınız tarafından aranacaksınız. Sizden bir isteği olabilir. Siziyerinizde yormak isteyen birileri var gibi. Bunu kötü niyetlerinden dolayı değil, patronluğun gereği olarak yapıyorlar.

Büyük bir para işiniz olacak. Bu işin peşine düşmeniz gerekecek. Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz. Bir miktar toplu paranız riskli konumlar altında, dikkatli olmalısınız.

Çevrenizdeki bir insanla çok yakından ilgileniyorsunuz fakat bu ilgi duygusal anlamda bir ilgili değil.

Hiç ummadığınız bir kişinin ikiyüzlülüğü sizi epeyce şaşırtacak. Konuyla ilgili karşılaşacağınız tanıklık, sizi uzaktan ilgilendirse de üzülmenize neden olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde çok özel konuklarınız olacak. Bazı konularda kendinizi haksızlığa uğramış gibi hissediyorsunuz. Bu geçici bir durum sadece biraz kötü günler geçiriyorsunuz. Akşama yapacağınız bir görüşme sizde büyük bir sevinç yaratabilir yada bir kutlama nedeni olabilir.

16 Ocak 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 01:52-10:01 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Pek kimseye belli etmeseniz de,hayatınız, sağlık ve özel meseleler üzerinde tedirginlik duyabiliriz. Aslında siz insanlarla aranıza mesafe koymaktan yana değilsiniz. Ancak bazı kişilerin kendini bilmez halleri, boş konuşmaları, kıskançlıkları canınızı sıkmaktadır. Fakat kendinizi dizginlemeniz gerektiğini biliniz. Saat 10:01 itibariyle hayatın zevkli ve keyif veren güzelliklerinin tadına varmak, cesaretle her problemin üstesinden gelebilmek, inandığınız ne varsa üzerine gitmek isteyeceğiniz Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. İlişkisi olmayanlar yeni bir aşkın heyecanına kapılmaktan zevk alırken, ilişkisinde sorun olanlar partnerin nazından niyazından hiç mi hiç hoşlanmazlar. Saat 14:11 Ay-Satürn kavuşumu ilişkimizi hem ciddi şekilde ele almamızı hem de gerçekçi düşünmemizi gerektiriyor. Ne fazla iyimseriz ne de çok fazla zorlanmaktan hoşlanacağız. Evet beraberliğimize tabii ki önem veriyoruz. Fakat partnerin baskılayıcı tavrı bizi iki misli yorabilir. İlişkide belli bir mesafe bu saatlerde etkili olabilir. Saat 15:50 Ay-Mars ve saat 20:26 Ay-Neptün zorlayıcı görünümleri net verilere dayanarak işinizi gücünüzü, ilişkinizi sağlama almanız gerektiğini gösteriyor. Siz bir çok alanda başarıyı arzulayabilirsiniz. Ancak şartlarınızı, birlikte olduğunuz insanı çok iyi gözlemleyiniz. Hiç kimsenin iyi niyetinizi kullanmasına izin vermeyin veya siz de bir başkasını zor durumda bırakmayın. İlişki,ve ailevi konularda, duruma, şartlara akıllıca bakmakta yarar var. Günün gelişmeleri yüzünüzü gülümsetici, gönlünüzü ferahlatıcı olsun. Sevgiler her dem sizlerle beraber olsun. Canı gönülden sevgilerimle,  

16 Ocak 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalıştığınız kişilerle ve kişisel deneyimlerinizle ilgili genişlemeye ihtiyaç duyuyorsunuz Belli kalıpların kişisi değilsiniz ve yenilenme duygusunu hissetmediğiniz zaman, huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Bugün, çalışma arkadaşlarınız sizi anlamakta güçlük çekecekler. Bazı olayları yanlış yorumlamalarına neden oluyorsunuz.

16 Ocak 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki iki hafta boyunca zaman zaman,birliği veya ortaklık gerektiren işlerde sıkıntılar meydana gelebilir. Özel yaşamınızda anlaşılmadığınızı düşünebilir veya ikili ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Güçlü konumdaki kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara veya düşmanca tavırlara açık ya da otorite konumundaki kişileri zorlayabilecek, rekabet içeren ilişkilerin gündeme gelebileceği, riskli aktivitelerden kaçınılması gereken ya da bazı alanlarda kısıtlanmış veya engellenmiş hissedebileceğimiz iki günlük süreçteyiz(yarın daha fazla etkili aslında). Sabah saatlerinde birbirimizi anlamakta ve sevmekte zorlanabiliriz. Aşırılıklardan ve her alanda abartılı tavırlardan(çok konuşmak, çok yemek veya içmek, fazla iddialı olmak, aşırı şovenizm v.b) kaçınmamız gerekiyor. Akşam saatlerinde daha dengeli diyaloglar kurmak ve anlaşabilmek mümkün olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Ocak 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

16 Ocak 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakınlarınızdan gelecek sevinçli haberler sizi de mutlu verecek. Başlamak istediğiniz birçok şey için artık vakit kaybetmenize gerek yok.

16 Ocak 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkiler, yakın dostlar ve ortaklarla ilgili zorlanmalar, iletişimde yanlış anlaşılmalara açık bir enerjiden geçiyor olacaksınız. İlişkilerinizde ılımlı olan taraf olmayı tercih etmek faydalı olacaktır.

16 Ocak 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizi gizliden gizlide yürütmek en avantajlı yol olarak görünebilir. Duygularınız ve düşüncelerinizle kendi içinizde yüzleşeceğiniz bir gün geçireceksiniz. Derinlerde bir parça huzursuzluk hissedebilirsiniz. Ama çok fazla ciddiye almayın.

16 Ocak 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 41' 03" R
Ay
Terazi
08° 47' 02"
Merkür
Boğa
04° 33' 02"
Venüs
Boğa
24° 14' 42"
Mars
Koç
14° 11' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 56"
Satürn
Balık
18° 01' 46"
Uranüs
Boğa
23° 26' 22"
Neptün
Balık
29° 24' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 39' 59"
Lilith
Başak
25° 25' 54"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>