İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size bir şeyler ispat etme çabasından duyduğunuz gizli ve riskli haz, kısa sürede itici ve sevimsiz değerlendirmelere dönüşebilir. Ortak dostlardan yapıcı uyarılar alacaksınız.

Birkaç günlükyolculuğundan biraz kafa karışıklığı ile dönebilirsiniz. Kendinizi beğeniyorsunuz. İş hayatına özgü becerileriniz var. İşin ritminin gerisinde kaldığınız durumlarda, bu beğeniyi en aza indirmeniz yararlı olabilir.

Bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamaların dışına çıkmaya pek uygun değil. Eleştirilere olumlu bakmanız gerekiyor, çoğu sizi olumlu anlamda değiştirmeye yönelik.

Ertelediğiniz çözümsüzlükler, beklenmedik yeni gelişmelerle bir anda ivedilik gerektirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle ilgili aldığınız kararlara harfiyen uyduğunuz için kendinizle çok barışıksınız. Bunu kendini beğenmişlik sınırlarına da taşırmıyorsunuz. Özlem duyulduğunuz bir yer var. Oradan ayrı kalmakla böylesi bir özleme düşeceğinizi siz de düşünmemiş gibisiniz. Bu karşılıklı özlem, çok seyrek kavuşmalarla giderilebilecek.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 08:45 Ay-Satürn kavuşumu gerçekçi düşünmemizi gerektiriyor. Ne fazla iyimseriz ne de durumları anlamadan hareket etmekten yana değiliz. Saat 11:25 Ay-Neptün görünümü, hangi konuda olursa olsun bir şey netliğe kavuşmadan bir karar vermenin zor olduğunu gösteriyor. Gelişmelere, bugünkü duruma gerçekçi bir şekilde bakmak lazım. Saat 16:32 Güneş-Uranüs zorlu görünümü nedeniyle kendimizi güvende hissetmekten yanayız.  Eğer bizi rahatsız eden konular çözüme kavuşur, aydınlanırsa rahat ederiz. Saat 18:00 Ay-Kuzey düğüm görünümü, her konuda iyi bir analiz yapmanın önemini işaret ediyor. Sıkıntılarımızı aşabileceğimiz bir gün olması dileğimle,

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Bugün, Ay, karşıt para evinizi olumlu etkiliyor ve kazançlar konusunda güçlü destekler alacaksınız. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yaşamınızda değişiklikler yapmak için gerekli atılımları sağlamalısınız. Başlattığınız gelişmeler olumlu ilerliyor.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, yeni bir çevre edinebilir, yeni planlar yapabilir ya da yeni tecrübeler edinebilirsiniz. Canınızı sıkan ne varsa uzak durmak ve sadece size keyif verecek işlerle meşgul olmak isteyeceğiniz günlerdesiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başkalarından öğrenebileceğiniz çok şey var. Sosyal konularda ve yakın ilişkilerinizde yeniliklere açık durun.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal konulara yönelik girişimlerinizde başarılı olacaksınız. Yeni girişimlerde bulunmak için kuvvetli arzular içinizde uyanacak ve bugün kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Fakat karşılaştığınız olaylar ve kişiler duygularınızın dalgalanmasına neden olabilir. Hatta karşılaştığınız bir olay, duygularınızın derinleşmesine neden olabilir ve çocukluk günlerinizi hatırlayabilirsiniz.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal konularla ilgili geçici problemler ve ilişkilerinizde ani ve tepkisel davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, enerjinizi dengelemeli, pozitif ortamlarda yer almalı ve ilişkilerde olası çatışmaların üzerine gitmeyerek, kendinizi ifade etmek için daha ılımlı bir zamanı beklemeyi tercih etmelisiniz.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi sabah saatlerinde hızlı ve aktif bulabilirsiniz. Öğleden sonraysa özel hayatınızın sorumluluklarıyla uğraşabilirsiniz. Yakın çevreniz size gereken desteği sağlayabilir.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eşiniz veya ortağınızla farklı ve keşfedilmemiş duygular keşfetmek, gidilmemiş mekanlar ve ortamları ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Denenmemiş bir konuda yol alabilme isteği taşıyorsunuz.Ortaklığınız mevcutsa, hedeflediğiniz faaliyetin detayları ve felsefesi hakkında fikir teatisi yapabilecek önemli fırsatlara sahipsiniz. Ancak gergin ve kritik gökyüzü açıları nedeniyle sabırsız bir enerjiye sahip olup fevri kararlar alıp ani söylemlerde bulunmaya yatkın olabilirsiniz. Bilhassa ortaklık ve özel ilişkilerinizde konuşma tarzınıza dikkat etmelisiniz.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

16 Temmuz 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 17' 16" R
Ay
Aslan
14° 28' 44" R
Merkür
Koç
28° 39' 34"
Venüs
Boğa
18° 37' 58"
Mars
Koç
10° 42' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 21"
Satürn
Balık
17° 43' 09"
Uranüs
Boğa
23° 10' 29"
Neptün
Balık
29° 18' 12"
Plüton
Kova
02° 04' 17"
Chiron
Koç
21° 26' 07"
Lilith
Başak
24° 55' 33"
True Node
Koç
14° 52' 58"
Son Güncelleme : 14/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>