İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size bir şeyler ispat etme çabasından duyduğunuz gizli ve riskli haz, kısa sürede itici ve sevimsiz değerlendirmelere dönüşebilir. Ortak dostlardan yapıcı uyarılar alacaksınız.

Birkaç günlükyolculuğundan biraz kafa karışıklığı ile dönebilirsiniz. Kendinizi beğeniyorsunuz. İş hayatına özgü becerileriniz var. İşin ritminin gerisinde kaldığınız durumlarda, bu beğeniyi en aza indirmeniz yararlı olabilir.

Bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamaların dışına çıkmaya pek uygun değil. Eleştirilere olumlu bakmanız gerekiyor, çoğu sizi olumlu anlamda değiştirmeye yönelik.

Ertelediğiniz çözümsüzlükler, beklenmedik yeni gelişmelerle bir anda ivedilik gerektirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle ilgili aldığınız kararlara harfiyen uyduğunuz için kendinizle çok barışıksınız. Bunu kendini beğenmişlik sınırlarına da taşırmıyorsunuz. Özlem duyulduğunuz bir yer var. Oradan ayrı kalmakla böylesi bir özleme düşeceğinizi siz de düşünmemiş gibisiniz. Bu karşılıklı özlem, çok seyrek kavuşmalarla giderilebilecek.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 03:55 Ay-Satürn görünümü, evinizin ihtiyaçlarını karşılama, ödemelerin yapılması amaçlı düzenlemelerin göstergesidir. Bunların ekonomik şekilde halledilmesi, bütçenin aşılmaması gerekir. Saat 07:35 Ay-Venüs kavuşumu, ailenize ve sevdiklerinize olan hizmet duygunuzla alakalıdır. Siz ve partneriniz birbirinize yardımcı olmalısınız. Bu kavuşum kimileri için, ev veya ofis içindeki onarım ve düzenleme çalışmalarının işaretçisi olduğu gibi, bazıları için, ilişkinizi gözden geçirmeniz yönünde etkilidir. Saat 18:35 Ay-Jüpiter görünümü, ev içindeki düzenlemeler, ihtiyaçların alınması yönünde olumludur. Yapmak zorunda kaldığınız işler olsa bile, bunları iyi organize edersiniz. Saat 23:24 Ay-Neptün karşıtlığı, kararlarınızı bilinçli şekilde gözden geçirmenizin mutlak gerekli olduğunu gösteriyor. Ayrıntılar bir hayli dikkatinizi çeker, işlerinizi halletme istersiniz. Fakat sıkıntıya da gelemezsiniz. Mutlu, başarılı, esenlik dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, hayatındaki her konunun ne kadar rutin ilerlediğini fark edeceksin. Gününün neredeyse yarısını geçirdiğinortamını daha eğlenceli bir hale getirerek, motivasyon sağlayacaksın. İlişkinle ilgili her şey yolunda giderken geçmişte bıraktığını düşündüğün kişinin seni tekrar araması sevgilinle aranın açılmasına sebep olabilir. İlişkine kimsenin etki etmesine izin vermemelisin. Gün içerisinde karşına çıkacak, yüzünü güldürecek fırsatlar kara bulutların her birini yok etmeye yetecek. Bununla birlikte fazla kafein tüketimini azaltman gerekiyor. Baş ağrısı çekmende etkisi olduğu unutma.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içinde çözümleyemediğiniz bazı konulara ışık tutmanız gerekebilir. Hem sabrınızı hem de sükûnetinizi korumak durumundasınız. Özel yaşamda ise eş yada sevgiliye destek vermeniz gereken durumlar yaşanabilir. Desteğinizi esirgemeyin.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda zihinsel faaliyetleriniz artabilir, iletişim konularında yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde esnek olmanızakışınızı hızlandırır. Hedefleriniz konusunda daha net ve planlı hareket edersiniz. Ulaşmak istediğiniz başarı için emek sarf etmeniz mümkün. Yoğun ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

TOPLUMA ayak uydurmada oldukça başarılısınız. İş ve sosyal çevrenizde popülerliğinizin arttığını göreceksiniz. Bu durum sizi daha sözü geçen biri haline getirebilir.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bolca iletişim ve hareket halinde olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı sözlerinize aktararak, renkli anlatımınızla başkalarını ikna etmekte zorlanmayabilirsiniz.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok ilginç bir teklif alabilir, hemen harekete geçebilirsiniz. Sabırsız ve telaşlı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Uzaklarda bulunan yakınlarınız ziyaretinize gelebilir. Veya dostlarınızın ziyaretine siz gidebilirsiniz.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

16 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 30" R
Ay
Oğlak
08° 38' 50"
Merkür
Koç
16° 29' 08"
Venüs
Koç
29° 28' 38"
Mars
Balık
28° 46' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 09"
Satürn
Balık
16° 27' 57"
Uranüs
Boğa
22° 16' 36"
Neptün
Balık
28° 52' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 20"
Lilith
Başak
23° 12' 02"
True Node
Koç
15° 23' 52"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>