İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkinizde hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarınızda güçlü reaksiyonlar verebilir ve yakın ilişkilerinizde daha girişken bir tutum takınabilirsiniz.

İşbirliklerine gereken önemi vermeniz gerekirken, yaşanabilecek belirsizlikler size rahatsızlık verebilir. Çalışma arkadaşlarınızla kısa seyahatler düzenleyebileceğiniz bir gün. İletişim yeteneğiniz mesleki konularda çok işinize yarayabilir.

Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Akrabalarınızdan bazıları size maddi konularda destek olabilir. Kuracağınız olumlu iletişim sorunlarınızı paylaşmanızı kolaylaştıracaktır.

Bugün önlemci olmanızda fayda var. Karamsarlığa düşebilir ve ikili ilişkilerinizde zorlamalarla karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizde birtakım insanlara karşı yersiz güvensizlikleriniz var. Oysa yaşamınızın bütün alanlarında doyumlu ilişkiler yaşıyor, yeterince seviliyorsunuz. Çok açık bir insan olduğunuz için duygularınızı içtenlikle gösteriyorsunuz. Tam karşılığını beklemeniz biraz fazla iyimserlik. Verilenme yetinmek sizi gereksiz alınganlıklardan kurtarabilir.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 07:00 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, güven duygunuzu yükselticidir. Etrafınızda güzellik, zenginlik, konfor ararsınız. Gelişimi önemsersiniz. Kendinize yeni bir düzen, keyifli bir ortam, kaliteli bir hayat hazırlamak adına planlar yaparsınız. Saat 08:12 Ay-Mars karşıtlık etkisinde fikirlerimizi özgüvenli şekilde öne süreriz. Kimseden çekinmeyiz. Çevremizle bağımız gayet güçlüdür. Baskıya boyun eğmeyiz. Eğer bir şeyler canımızı sıkıyorsa bunu dile getiririz. Etrafımızdaki insanlar bizden etkilenirler. Farklı özelliklerimizle ilgi odağı oluruz. Dış dünyanın bizi etkilemesine izin vermeyiz. Saat 09:44 Venüs-Satürn görünümü, ailenin huzur ve güvenliği adına düşünmemizi, uzun vadeli planlar yapmamızı, titizlikle hareket etmemizi sağlıyor. Kimlerle birlikte yaşıyorsak, bulunduğumuz ortamda mantıklı hareket edilmesini, sorunlar varsa çare bulunmasını isteriz. Problem yaratan kişilerden hoşlanmayız. Bize ve ailemize ait her meselede birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesini bekleriz. Bu görünüm ev satın almak veya ilerisi adına böyle bir yatırımda bulunmak için fırsat verir. Kira öder gibi ev sahibi olmanın yollarını araştırırız. Bir büyüğümüzden destek görürüz. Biz de küçüklerimize önem veririz. Saat 17:45 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, evdeki hesap çarşıya uymaz halleri sizi yorar. Sağlığınız bundan etkilenebilir. Kısa süreli bir yansımadır. Birkaç saat içinde geçer. Bu saatlerde biraz ılımlı, çatışmadan iletişimde bulunmakta yarar var. Yakınlarınız ve işinizle ilgili konular, safra ve karaciğerle ilgili sorunlara dikkat. Beslenmenize dikkat ediniz. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinizde yaşadıklarınızın sorumlusu olarak sevgilini gösteriyorsun. Kendi yaptıklarını görmezden gelmen sana bir şey kazandırmayacak. Haklı-haksız tartışması içine girmemelisin. Biraz daha anlayışlı olmayı denersen çözümlerin yakında olduğunu da görebilirsin. Eğer bir arkadaşına projesi için yardım etmek istiyorsan senin kadar disiplinli olmadığını anlaman geri adım atmana neden olabilir. Gün içerisinde bir araya geleceğin bazı arkadaşlarınla özellikle toplumsal meseleler konusunda fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Aklının izinden gitmen güzel ancak bazen önyargılı davranmaktan da geri kalmıyorsun. Düşüncelerini genişletmek adına çeşitli araştırmalar yapabilirsin.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimlerde geçmişe dair saklamış olduğunuz bir sır bir dostunuzun yersiz söylemleri sırasında ortaya çıkabilir. Kendinizi ifade etmek durumunda kalırken her şeyi daha da dolambaçlı bir hale getirebilirsiniz. Ani çıkan program değişikliği ile işinizle ilgili kısa bir seyahat yapmanız gerekebilir.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi ortaya koyma konusunda daha heveslisiniz ve girişken hissedebilirsiniz. Konuşmalar ve görüşmeler de olumlu ilerleyebilir.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KONUŞMADAN önce ölçüp biçip öyle yorum yapmanız dost kazanmanıza neden oluyor. Bu durum sizleri bir adım öne çıkarıyor. Sevdiğiniz kişi ile aranız düzelmeye başladı.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve aile ilişkilerinde atılacak adımlar, ev ve aile konularındaki girişimler açısındna uygun bir gün olabilir. Uzun süre dayanıklı eşyalar satın alabilirsiniz eviniz ve yaşadığınız mekan için.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle taşınma, evlenme, ortak yatırım yapmak gibi hayati kararlar alabilirsiniz. Kariyerinizde yeni fırsatlara açıksınız. Yöneticilerinizle ortak fikirler oluşturabilirsiniz. Kısa seyahatlere çıkmak için plan yapın. Yolda karşılaşacağınız insanlarla kalcı bağlar kurabilirsiniz. Harcamalara dikkat!

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

14 Temmuz 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 18' 51" R
Ay
Oğlak
09° 51' 59"
Merkür
Koç
16° 30' 43"
Venüs
Koç
29° 35' 24"
Mars
Balık
28° 50' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 26"
Satürn
Balık
16° 28' 26"
Uranüs
Boğa
22° 16' 55"
Neptün
Balık
28° 52' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 39"
Lilith
Başak
23° 12' 39"
True Node
Koç
15° 23' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:32

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>