İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni duygusal oluşumlara sandığınız kadar kapalı görünmüyorsunuz. Gerilerde bıraktığınız beraberliğin sancıları başka türlü kapanmayacak gibi görünüyor. İş ortamınızı iyi gözlemleyin.

Yakında birkonusunda yeni insanlarla ortak çabalar içine girmeniz söz konusu. Yeni tasarılara ilgi duyacaksınız. İş hayatınızın bugünlerdeki durağanlığı size biraz nefes aldırabilir.

Çevrenizde konuşulan küçümsenmeyecek rakamlar sizinle de yakından ilgili. Sevinçler ve üzüntüler bir arada gelebilir. Para konularında titizsiniz. Yakınlarınızın size güveni tam.

Size biraz kapalı yaklaşan biri var. Onda istediğiniz netliği hiçbir zaman göremeyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli gizlilikler içinde sürdürmeye çabaladığınız bir ilişkinizde, sizin dışınızdaki bazı açıklamalar problem yaratabilir. Kendinize fazlaca yöneldiğiniz geçmiş dönemlerde, eksik bıraktığınız konular ve ihmal ettiğiniz ilişkilerle ilgili olarak, bugünlerde yüzleşmelere zorlanabilirsiniz. Aile ilişkilerinizdeki bazı duygusal gereksinimlerin çözümünde siz varsınız.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 11:26 Ay-Güneş olumlu görünümü, yeni haftanın ilk etkin enerjisidir. Bir çok mesele üzerinde enine boyuna düşünmenizi sağlar. Özellikle sağlık konusu üzerinde bir hayli durulur. İş hayatınızla ilgili meselelerde daha dikkatli olmakta yarar vardır. Saat 12:58 Merkür-Chiron olumlu görünümü, iş, kariyer, sağlığınız, ilişki konularında bazı meselelerin biraz daha olgunluk ve hoşgörü ile çözümlenmesi gerektiğini gösteriyor. Ancak gerçekçi olmayı da ihmal etmemek lazım. Saat 13:11-21:29 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek Eğer geleceğinizi ilgilendiren bir konuda karar vermek niyetindeyseniz lütfen iyi düşününüz. Temelleri güçlü olmayan, ilerisi adına problem yaratabilecek adımlar atmayınız. Gün boyu, olasılıkları gözden geçiriniz. Siz nasıl bir huzur ortamı aramaktasınız, şu anda en büyük ihtiyacınız nedir, bulunduğunuz yerde ne gibi sorunlarınız var, nasıl bir dönemden geçiyorsunuz bütün bunlar çok önemli. Aceleye getirmeden, çok da endişeli düşünüp kendinizi yormadan günü geçirmeye bakınız. Ev, para, aile, güvenlik konularında risk altına girmeyiniz. Saat 21:29 Ay-Terazi burcu geçişi, yaşamımızda bir çok şeyin dengeli ve yerli yerinde olmasının bize ne kadar huzur vereceğini düşündürüyor. Zevklerimiz konusunda seçici olmamızı sağlıyor. Aşka kapılarımızı açmaya, birlikte el ele yürümeye, güzellikler yaşamaya olan ihtiyacımız büyüyor. Yeni haftanız kolaylıklarla dolu geçsin. Her işinizin başarıyla sonuçlanması dileğimle,

17 Kasım 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı yeğlerseniz, ilişkiniz her anlamda pozitif olacaktır. Bugün, sosyal ve zihinsel aktivitelerinizi olumlu bir şekilde birleştirme yeteneğiniz var. Fikir üretebileceğiniz ve çeşitli faaliyetler de boy göstereceğiniz, bir gün içindesiniz. Bilgilerinizi belli bir potada toplayarak, depolamayı seviyorsunuz...

17 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi ya da bir kişiyle ilişkinizi kıskanan kişiler olabilir. Eviniz, işiniz ve sosyal yaşamınız arasında bir denge kurmanız, ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda veya yapılacak harcamalarda dikkatli olmanız gerekiyor! Diğer yandan da, bazı konularda isteklerinizi gerçekleştirme olasılığınız yüksek. Tüm burçlar için gün geneli: Cumartesi günü ilk saatlerde ilişkilerimizde zorlanabiliriz. Ancak, genel hatlarıyla, pratik olabileceğimiz ve keşkelerle vakit kaybetmek yerine, istediğimiz konularda harekete geçmeyi tercih edebileceğimiz bir hafta sonu(özellikle Pazar günü). Özgüvenli olmamız ve planlı şekilde ilerlememiz durumunda amaçlarımıza ulaşabiliriz. Cumartesi akşam saatlerinde belirsizlikler, kararsızlıklar veya gerçeklerden uzak yaklaşımlar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizle baş başa kalmak isteyebilir, yaşantınıza ve evinize dair konulara odaklanabilirsiniz. Bugün evinize dair uğraşlar ve düzenle alakalı işlerinizi rahatça halledebilirsiniz. Gün içinde ailevi konularda gelişmeler olabilir. Geçmişten gelen meseleler önem kazanabilir. Daha olgun ve açık düşünebileceksiniz.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Seçim... Siz her anlamda ruhunuzu tatmin edemiyor, bir şeyden zevk almamaya ve sıkılmaya başlıyorsunuz. Bugün seçim kartı size bu olumsuzluklarla etkiliyor gibi.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz. Kararınız gelecek günleri etkileyebilir.

17 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 24' 04" R
Ay
Balık
23° 06' 10"
Merkür
Koç
19° 01' 39"
Venüs
Boğa
06° 02' 52"
Mars
Koç
02° 52' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 56"
Satürn
Balık
16° 55' 39"
Uranüs
Boğa
22° 34' 56"
Neptün
Balık
29° 01' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 16"
Lilith
Başak
23° 47' 32"
True Node
Koç
15° 23' 36"
Son Güncelleme : 04/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>