İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı son zamanlarda kırıcı sözler söylüyorsunuz. Onu kaybetmekten korkuyorsanız sözlerinize biraz dikkat etmelisiniz. Sevgiliniz bu tip davranışlarınızı hak etmiyor.

Tatil dönüşü henüz çözüme ulaştıramadığınız birtakım işleriniz için endişe etmeyin. Sorunları büyütmeyin ve amirinizle ya daarkadaşlarınızla olayları çözümleme yoluna gitmelisiniz.

Bu sıralar harcamalarınızı çok kısıtlıyorsunuz ve olayı cimrilik boyutuna getirdiniz. Kendinizi bu kadar sıkmayın ve harcamalarınızdan gerektiği kadar kısıtlamalarda bulunun.

Davranışlarınızda genelde kontrollüsünüz fakat bazen kontrolünüzü yitiriyorsunuz. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aynı anda birçok şeye birden ilgi duyabiliyorsunuz. Bu özelliğiniz zaman, zaman başladığınız işi yarım bırakmanıza neden oluyor. Bu yüzden ortak proje yapmak isteyenler tedirginliklerini dile getirebilirler. Yine de bir projeniz gerçekleşecek gibi gözüküyor. Bugün güzel başlangıçlara açık. Bu konuda isteklilik içinde olmanız gerekiyor.

17 Mart 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Ay-Akrep burcunda ilerlerken, hırslarımızın, tutkularımızın, kimi zaman endişelerimizin üzerimizdeki baskınlığını işaret eder. Bazen üste çıkmaya çalışırız bazen de gereksiz yere kendi kendimize eziyet ederiz. Her şeyi sorgular, yargılar ancak bir türlü rahat edemeyiz. Saat 08:05 Ay-Pluto olumlu görünümü, sizi sınırlayıcı her şeyi geride bırakacağımızı gösteriyor. Kolay olmasa da, her durumu derinlemesine gözden geçirmelerde bulunuyoruz. Ancak kendimize yüklenmeden ve güven duygumuzu ayakta tutarak bunu yaparsak faydasını olumlu yönde görebiliriz. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

17 Mart 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün mesleki başarılarını ön plana çıkarabilirsin. Seninle ilgili yapılan yorumları duyup çok şaşırabilirsin.

17 Mart 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ilişkilerinde bazı dedikodulara dikkat etmeli, söylemlerinizin gizli kalmasına çok dikkat etmelisiniz. Amaçlarınız ve ideallerinizle ilgili isteksizlikler oluşabilir, Motivasyonunuzu düşürmemelisiniz.

17 Mart 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba göstermeniz gerekebilir. Gelecek yönünde yaptığınız planları sınırlamak zorunda kalabilirsiniz. İşle ilgili konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Duygusal yönden kendinizi rahat bırakmanızda fayda var. İşlerinizde bürokratik engellerle karşılaşabilirsiniz.

17 Mart 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etmek için çevrenizdekileri şaşırtacak yollara başvurabiliyorsunuz. Yenilikçi tarzınıza insanlar hayran oluyor. Sorumluluklarınız artmaya başladı.

17 Mart 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorumlulukların peşinizi bırakmadığı bir gün olabilir. Kendinizi planlı, düzenli ve organize hareket etmek zorunda hissedebilirsiniz. Aşırı mükemmeliyetçi olmadan ve kendinizi yormadan işlerinizi halletme yoluna gitmelisiniz.

17 Mart 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızdaki sorumluluklar yaptığınız işlerde zorlanmanıza veya kendinizi istediğiniz şekilde ortaya koyamamanıza neden olabilir. Ortaklaşa işlerinize dikkat etmelisiniz.

17 Mart 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hizmet alanınızda gerçekleşecek bir yenilik dolayısıyla hayatınızda farklı ve daha önce deneyimlemediğiniz bir sürece giriyor olacaksınız. Üreme organlarıyla ilgili sağlık kontrolünüzü yaptırmanız gerekebilir. Yanınızda çalışan insanların sırlarına ortak olabileceğiniz, sır saklamayı öğreneceğiniz şartlar oluşabilir. Çalışanlarınızın açıklarını takip etmeniz gereken, bir bakıma dedektiflik gerektiren bir durum karşınıza çıkabilir. Ortağınızla belirli bir proje üzerinde ilerlemeniz güçleşecektir. Engellendiğinizi hissedebilirsiniz.

17 Mart 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki bazı insanlarla kurmuş olduğunuz ilişkilerin daha da ilerlemesini ve gelişmesini istiyorsanız, bunu mümkün kılabilecek fırsatları bugün yakalayabilirsiniz. Çevrenizdeki gelişmeler, bu fırsatların habercisi olabilirler.

17 Mart 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 42' 29" R
Ay
Başak
26° 46' 53"
Merkür
Boğa
03° 09' 59"
Venüs
Boğa
22° 59' 53"
Mars
Koç
13° 25' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 36"
Satürn
Balık
17° 57' 46"
Uranüs
Boğa
23° 22' 51"
Neptün
Balık
29° 23' 19"
Plüton
Kova
02° 02' 56"
Chiron
Koç
21° 36' 57"
Lilith
Başak
25° 19' 09"
True Node
Koç
14° 55' 26"
Son Güncelleme : 18/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>