İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Akılcı Adımlar Atıyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha net adımlar atma şansınız var. Ufak tefek problemleri ortadan kaldırmaya yatkınsınız. Her şeyin istediğiniz gibi şekillenmesini sağlayabilirsiniz.

Mesleki olarak biraz daha kontrollü olmaya çalışın. Öncelikleriniz doğrultusunda hareket etmeniz gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Biraz tutumlu olmaya ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik koşullarınızın iyi gidişatı her zaman mümkün olmayabilir. Bunu devamlı hale getirmek için yeni sorumluluklar almanız gerekecektir. Kendinizi bir sistemin ya da kuralın içine sıkıştırmak yerine nelere öncülük edebileceğinizi düşünmelisiniz.

17 Mart 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, İkizler burcu olarak, iletişim becerilerinizi güçlendirmenin ve ilişkilerinizi derinleştirmenin önemli olduğu bir gündesiniz. Kendinizi ifade etme konusunda cesur adımlar atabilir, duygularınızı açıkça paylaşabilirsiniz. Karşınızdaki insanlarla olan iletişiminizde anlayışlı ve uzlaşmacı olmak, bugün için sizi daha iyi yerlere taşıyabilir. İş hayatınızda ise detaylara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir, ancak yaratıcı çözümler üretebilir ve hızlı düşünme yeteneğinizle sorunları çözebilirsiniz. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde kullanarak bugünü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.

17 Mart 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün işler planladığın gibi gitmeyebilir. Bir süredir sosyal hayatında yaşadığın aksilikleryerine yansıyabilir ve bu konu hakkında üstlerinle konuşmak zorunda kalabilirsin. Çevrende hiçbir işi yapmak istemeyen, verilen görevlerden kaçan kişilerle karşılaşabilirsin. Fevri davranmak yerine, akılcı adımlar atman gerekebilir.

17 Mart 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında sizi duygusal açıdan meşgul eden konular söz konusu olabilir. Öğleden sonra para durumunuzu daha fazla önemseyebilirsiniz.

17 Mart 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdehayatınızda strese maruz kalabilirsiniz. Stresini size yansıtan üst çalışanlar ya da başka konular ile kendinizi cendere altında bulabilirsiniz.

17 Mart 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatını daha iyi bir şekle sokmak için daha farklı düşünmen gerekebilir. Bu aralar etrafındaki insanların söylediklerinden ve yaptıklarından daha fazla etkileniyor olabilirsin. O yüzden bugünü kendine ayırıp bu etkilerden arınmayı denemelisin.

17 Mart 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sizin için bazı tatmin edici yönler oluşturuyor ve kendinizi ifade etmeniz için ödüllendirici kanallar sağlıyor. Her zamankinden biraz daha duygusal olarak tepkisel olsanız da kendinize ve çabalarınıza inanırsınız. Başkalarıyla mutlu şekilde bağlantılar kurmak için iyi bir gün. Bugünün enerjileri, kariyeriniz veya uzun vadeli hedeflerinizle ilgili plan yapmayı da nispeten kolay ve keyifli hale getiriyor. Geçmişle barışmak, hedeflerinizi netleştirmenize yardımcı olur. Küçük sorunların sizi etkilemesine izin vermiyorsunuz; büyük resme bakmayı tercih edersiniz. Şimdi hayalleriniz, hayal gücünüz ve idealleriniz ön plana çıkıyor. Gün, size büyük hayaller kurmanız için ilham veriyor.

17 Mart 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Unutma ki paranın satın alamayacağı tek şey zamandır. Tüm yaraların ilacı zamandır, onu boşa harcamamalısın. İşine, ailene, aşkına ve kendine vakit ayırmalısın. Sana verilen kısıtlı zamanı çok iyi kullanabilirsin. Sağlık, para ve aşk sana akarak geliyor bugün.

17 Mart 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

17 Mart 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün kendinize zaman ayırabilirsiniz. Hayallerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz ancak bazı aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

17 Mart 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle ilgili unuttuğunuzu sandığınız eski olayları hatırlayıp onu üzebilirsiniz. Abarttığınız olaylar ilişkinizin şeklini değiştirecek. Aceleci davranmayınız. İşinizle ilgili hissettiğiniz baskı ve korku duygusu yapıcı düşünceleriniz sayesinde olumlu gelişecek. Yakın çevreniz size bu konuda yardımcı olabilir. Zamansız masraflar yüzünden elinizde para tutamıyorsunuz, ama bugün yerinde bir karar vererek kazançlı bir anlaşma yapacaksınız. Başağrısı olabilir, açık havada dolaşmalısınız.

17 Mart 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 45' 48" R
Ay
Aslan
20° 28' 09" R
Merkür
Koç
29° 15' 13"
Venüs
Boğa
19° 14' 22"
Mars
Koç
11° 05' 27"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 20"
Satürn
Balık
17° 45' 15"
Uranüs
Boğa
23° 12' 13"
Neptün
Balık
29° 18' 56"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
21° 27' 39"
Lilith
Başak
24° 58' 50"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 15/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>