İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz birbirinizi biraz daha yakın tanımaya ihtiyacınız olduğunuzu düşünüyorsunuz o ise çok aceleci davranıyor. Onun ısrarlarına boyun eğmemek için fazla direnemeyebilirsiniz.

Bir arkadaşınızla uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla size biraz itici gelmeye başlayabilir. Endişelerinizde haklı olabilirsiniz.

Bugünlerdeki sıkıntılarınız geçici görünüyor. Çok yakında yeni bir gelir kapısı açılabilir. Sürekli olacak bu gelir, sizi çok rahatlatacak.

Ektiklerinizi biçiyorsunuz. Çevrenizde hiç daralmayan geniş bir dost halkası var. Her zaman onların yararını görüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandığı hissi uyandırıyor. Bu yüzden sizi itici bulanlar var. Ama sizi yakından tanıyanlar ne kadar dost canlısı olduğunu biliyorlar. Bugün sizinle ilgili bir konuşmaya tanık olabilirsiniz. Sizin kendinizi savunmanıza gerek kalmayacak, sizi savunanlar olacak.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 03:59 itibariyle Ay-Venüs arasındaki olumlu görünümle Çarşamba gününe  adım atıyoruz. Aşkta gerilimi azaltıcı, dış dünyada orijinal çalışmalarınızı sergilemenizde yardımcı bu enerji sosyal ilişkilerinizi güçlendiricidir. Saat 15:55 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünümü, her insanla gayet rahatlıkla iletişimde ve bağlantılarda bulunmanızı sağlayıcıdır. Yenilikçi fikirlerinizle adınızdan söz ettirebilirsiniz. Günün tümünde Kova burcunda ilerleyecek Ay, her türlü baskıya karşı çıkmak, kendi yolunuzu çizmek, ideallerinize sahip çıkmak, dünyadan, ülkenizden bahsetmek, hayatın eğlenceli oyunlu yanlarından konuşmak sizi keyiflendirir. Sosyal ilişkilerinizin çoğunluğunda dostlarınız baş sırayı alabilir. Her kesimden insanla sözel olarak anlaşmanız mümkündür. Din, dil, kültür, ülke farkı gözetmeksiniz herkesi kucaklayabilirsiniz. Yeter ki karşınızdaki kişi iyi niyetli olsun, dürüst davransın ve arkadan vurmasın. Bütün bunlar keyifli bir gün geçirmeniz için yeterlidir. Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

18 Kasım 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü bir öngörüye sahipsiniz Sevgili İkizler. Çoğu zaman da bazı konulardaki potansiyeli herkesten önce siz fark ediyorsunuz. Dolayısıyla bugünlerde, başkalarının deneyip başarılı olamadığı alanlarda cesur davranmalı ve denemekten çekinmemelisiniz.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı plan veya programlarınızla ilgili tavsiye veya yorumlara izin vermiyor olabilirsiniz, ama özellikle sizin tarafınızda olan ya da sizi destekleyen kişilerin vurguladığı noktaları dikkatle dinlemenizde fayda var. Zira, önemli bir şeyin altını çiziyor olabilirler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayaller, kafa karışıklıkları ve idealler gezegeni Neptün'ün direkt harekete geçişi, aslında bugünden itibaren hayallerimizi gerçeğe dönüştürmemize hayata geçirmemize yardım etse de, sadece birkaç gün için, bizi biraz dalgın, unutkan ruh haline geçirebilir(aslında hafta başından beri biraz etkisini kararsızlıklar, şüpheler veya belirsizlikler olarak hissetmiş olabilirsiniz). Sabah, öğlen ve öğle sonrası saatlerde, ikili ilişkilerimizde olumlu saatlerde olacağız. Yenileyici etkiler ya da değişik alanlarda ilerleme başlıkları devrede ya da heyecan veren gelişmeler var. Sular ve sıvılarla ilgili başlıklar uzun zamandır olduğu gibi önümüzdeki dönemde de devrede olabilir bu arada ekleyelim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Kasım 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yabancılarla ilgili konularda meşguliyetiniz artabilir. Ruhsal olarak özgürleşmek isteyeceğiniz zamanlar var. Kendinizi keşfetmek için yeni ufuklara açılmak ve hareket size iyi hissettirebilir. Hayat yönünüzü daha çok sorgulayabilirsiniz. Günlük rutininizdeki işleri tamamlamak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Akışta kalın.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şimdmiye kadar ilgi göstermediğiniz konular karşınıza çıkabilir. Bu konular aslında sizin için çok faydalı. Sadece biraz dikkatinizi verip düşünmelisiniz.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz gereken bugün, enerji çalışmalarından faydalanabilir, zamanınızı sakin yerlerde pozitif insanlarla geçirebilirsiniz. Yaratıcı hayal gücünüzün aktif olduğu bir gündesiniz.

18 Kasım 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda daha da hızlanacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yaratıcılığınızı daha fazla kendi içinizde yaşadığınız süreç tamamlanıyor. Artık ilhamınızı herkese yayabilirsiniz.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizde bir takım dekoratif anlamda değişiklikler yapmak için istek duyabilirsiniz. Aile içinde ki olası sorunlar yerini barış ve huzura bırakacaktır. Yeniliklere, yeni koşullar, yeni gelişmelere oldukça açık olabileceğiniz bir gündesiniz. Değişik farklı sıra dışı konu ve fikirler oldukça dikkatinizi çekebilecektir. Tansiyonunuza ve çarpıntılara dikkat edin bugün.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konulara yönelik ilginç fırsatlarla karşılaşmanız mümkün. Bazı sorunlar çıksa bile bunları fazla önemsemeyeceksiniz. Akşama doğru katılacağınız bir davette karşılaşacağınız kişiler ilginizi çekebilir.

18 Kasım 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>