İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal sorunlar yaşamanız söz konusu olabilir. Karar vermek ve harekete geçmek için uygun günde değilsiniz. Sevgiliniz sizi alttan almak zorunda kalabilir.

İşyerinizde yeni fikirler üretiyorsunuz ve bunları ayrı ayrı değerlendiriyorsunuz. Enerjinizi olumlu olarak kullanmaya çalışmalısınız. Gün içinde bir fikir münakaşası yapabilir ve sinirsel gerilimler yaşayabilirsiniz.

Bugün maddi olarak yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat etmelisiniz. Elinizdeki parayla bir süre yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Harcamalarınıza bugünlerde çok dikkat etmelisiniz.

Yeni diyaloglara girmek için olumlu bir gündesiniz ve yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Derin özlemleri giderme günleri. Bu özlemlerde kaderci avunmalarla, birtakım pişmanlıkları örtmeye çalışacaksınız. Kendinizi yenileme niyetlerinizin önünde kendini gizleyen engelleriniz var. İyi anlaştığınız kişilerle yeni düşüncelere, yeni niyetlere yönelebilirsiniz. Aile ilişkileriniz üzerindeki korumacılığınız, bazı kişilik gelişmelerini önleyebilir.

18 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay Aslan burcunda ilerliyor. İletişime dayalı mesleklerde çalışıyorsanız sabah saatlerini yoğun geçirebilirsiniz. Cevaplamanız gereken mail ve telefonlar ardı ardına gelebilir. Eğitim hayatınızda da çabalamanız gereken bir süreçtesiniz. Öğlen saatleri geldiğinde Ay'ın Venüs sonrasında da Mars ile oluşturduğu sert açılar stresli ve agresif bir gün yaşatabilir. Özellikle insanlardan sert üslubunuz nedeniyle eleştiri alabilirsiniz. İşleriniz aksi gittiğinde tepkilerinizi frenlemelisiniz. Akşam Jüpiter'in desteğiyle de güzel bir zaman dilimine gireceksiniz. 18:18 olduğunda ise Ay boşluğa giriyor. Bu zaman diliminden sonra attığınız mesajlar, mailler havada kalabilir. Sevgiler, Astromeri

18 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygıların azalıyor!Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Yöneticin ya da firma sahibinin şirketi ani ziyareti herkesin şaşkınlığını neden olurken bir yandan öğrenmesi gereken ne çok şey var dedirtebilir. Finansal açıdan olumlu gelişmeler söz konusu, ödemelerinde istediğin gibi gecikme yaşamadan günü kapatmak senin için huzur demek. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan, alacaklarını tahsil etmen kaygılarını sonlandıracak. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, artık kalbim aşk için çarpsın, diyebilirsin. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin yoğuntemposundan ve ilgisizliğinden şikâyet edebilirsin. Bugün aynı zamanda gündemdeki gelişmeleri takip etmek adına çeşitli yazıları okuyabilirsin.

18 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır beklediğiniz projelerinizin bazı sonuçlarını bugün almak isteyebilirsiniz. Çalışkan yapınızı mütevaziliğinizle birleştirmeli ve ne kadar istekli olduğunuzu tekrar göstermelisiniz.

18 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Fikirlerinizin hız kazandığı, yeni planlar yapacağınız bir gündesiniz. Kısacası hareket halindesiniz. Yazışmalar ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Karşılıklı ilişkileriniz de ani kopmalar yaşayabilirsiniz. Zevk aldığınız konulara da zaman ayırabileceksiniz. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

18 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konuşarında dinamik ve mutlu bir gün geçireceksiniz. ancak güne başlarken kendinizi biraz keyifsiz hissedebilirsiniz. Kendinize güveniniz artıyor.

18 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tüm temizlikleri yaptınız. İşlerinizi yoluna koydunuz. Neler eksikti, neler fazlaydı incelediniz. Nisan ayı yaklaşıyor. Bundan sonra işlerinizin nasıl uçtuğuna ve yükseldiğine inanamayacaksınız. Kötü bir şeyler olursa korkmayın. İyi-kötü hep bizim algılarımız. Her şeyin bir sebebi var.

18 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ilişkilerde seçici olmak, ortak idealler konusunda anlaştığınız kişilere yoğunlaşmak faydalı olur. Yaratıcı becerilere yoğunlaşın, ani seyahat planları gelişebilir. Aşırı harcamadan kaçının.

18 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcunda seyahat eden Ay, yaratıcılığınızı ön plana çıkartır. Ani kısa bir seyahat gündeme gelir. Yeteneklerinizi sanal ortamda duyurmak için iyi bir dönem. Kurslara başlamak için araştırmalar yapabilirsiniz. Kardeş ve yakın akrabalarla geçireceğiniz vakit size neşe ve huzur verir. Canlı bir gün!

18 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kafanızın karışacağı bir gün olabilir. Gerçekçi bakış açısını kıaybetmemeniz gerekecektir. Bunun yanında, çevrenin ifade ettiklerini doğru biçimde anlamaya çalışın ve birşeyleri ifade ederken de, ifade şeklinizin yeterince açık olmasını sağlayın.

18 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 58' 33" R
Ay
Koç
16° 54' 56" R
Merkür
Koç
20° 10' 41"
Venüs
Boğa
08° 02' 57"
Mars
Koç
04° 07' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 49"
Satürn
Balık
17° 03' 42"
Uranüs
Boğa
22° 40' 34"
Neptün
Balık
29° 04' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 38"
Lilith
Başak
23° 58' 21"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>