İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle olan ilişkinizi tekrar gözden geçirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Bazı ciddi kararlar almak isteyeceksiniz ve sevgiliniz bu kararları onaylamayacak.

Ortak çalışmalar sonucu çok yoruldunuz ve artık günlük işlerinize vakit ayırmak istiyorsunuz. Bir süre daha işlerinizi aksatmak zorunda kalabilirsiniz. Buna hazırlıklı olun.

Para durumunuzda son zamanlarda gözle görülür bir iyileşme görülüyor ve bu durum sizde para biriktirme eğilimi yaratabilir. Yakında satın almak istediğiniz şeylere yetecek kadar paranız olacak.

Ailenizde yeni konular gündeme gelecek ve bunun üzerine bugün bir aile toplantısına katılmak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak rahat bir gün geçireceksiniz. Sorunlar uzak olacaksınız. Genelde kafanız dağınık olacak. Kafanızın dağınık olması sorunlarınızdan uzak olmanıza neden olacak. Gün içinde sinirlerinizin gerilmesine neden olacak olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeye çalışın.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 02:30 Ay-Pluto  görünüm etkisinde Çarşamba günümüz başladı. Bu enerji,  amacınıza ulaşmak ve ne olursa olsun elde etmek, gücünüzü kanıtlamak arzunuzu işaret ediyor. Etrafınızdaki insanlarla olan her türlü ilişkide dikkatli olunuz. Saat 16:41 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, özgür hareket etmek isteğimizi işaret ediyor. Üzerimizde baskı kurabilecek hiçbir şeye izin vermeyeceğiz. Ancak aşk hayatımızla ilgili meselelerde veya birileriyle anlaşmak durumunda isek, nazik ve ölçülü olmak zorundayız. Saat 16:49 Ay-Venüs olumlu görünümü, ilişkide huzurun, uyumun, paylaşımın simgesi. Bu sadece iki kişi arasında hissedilecek bir duyguyla sınırlı değildir. Etrafımızdaki insanlarla olumlu bağlantılar kurabiliriz. Saat 19:44 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm rahatlatıcıdır. Hem söylediklerinizin anlaşılmasını hem de ulaşmak istediğiniz hedefe varmanızı destekleyicidir. Böylece stresten uzak durabilirsiniz. Hoş sürprizlerle karşılaşmanız, karşı cins üzerinde etkili olmanız, bir çok kişi tarafından elle tutulmanız mümkündür. Gayet aktif ve orijinal yöntemlerle her işin altından kolayca kalkarsınız. Tanıştığınız kişiler size yepyeni ortamlarda bulunma yönünde destek olabilirler. Amacınıza uygun şekilde kendinizi ispat edebilirsiniz. Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bir de hatırlatmada bulunayım. Venüs geri hareket dönemindeyiz. Gelişimleri, biraz dikkatli, yenilikleri, değişimleri bilinçli şekilde gözden geçirmeyi unutmayalım. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bilgilerinizi sergileme konusunda oldukça başarılısınız. Maddesel konularda gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Düşündüğünüz olumsuz düşünceler yüzünden kafanızı karışıyor. Değişimlerinizi karşı tarafa yanlış yansıtıyorsunuz. Özellikle kelimelerinizi kullanırken, dikkatli olmak zorundasınız. Başarınızı gölgelemeyin.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde yaşayabileceğiniz beklenmedik olaylar sizi oldukça şaşırtabilir. Özellikle yaratıcılık gerektiren veya aşk hayatınızı ilgilendiren başlıklarda sürpriz durumlar söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Her ne kadar geç öğle saatlerine kadar gerilimler veya aksilikler yaşanma olasılığı olsa bile, sevgi temalı ya da her tür ikili ilişkilerde yeni bir şans yakalanabilecek, ilişkilerde ani hoşluklara, ani karşılaşmalara veya ilk görüşte aşk türünde olaylara açık(uzun süreli olmasa bile) ya da geçmiş paylaşımlarımız olan kişilerle bir araya gelebileceğimiz birkaç günün içerisindeyiz. Venüs Uranüs arasında meydana gelen olumlu görünüm, aynı zamanda estetik veya yaratıcılık gerektiren iş, proje veya konularda da daha olumlu sonuçlar elde edebileceğimiz günlerde olduğumuzu gösteriyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz işlerinizde kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde koşullar daha akıcı olabilir. İlerleyen zamanlarda çalışma hayatınızdaki sorumluluklar ağır basabilir. Önünüzdeki engelleri aşmak için daha fazla çalışabilirsiniz. Sizi uğraştıran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün başarıya odaklanabilirsiniz. Sakin davranarak istediğiniz başarıyı yakalayabilirsiniz. Farklı şehirlerdeki yakınlarınızdan haberler alacaksınız.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün günlük yaşamınızda geçici olarak duygusal karışıklık yaşayabilir, işle ilgili konularda bir nebze yavaşlık, durağanlık fark edebilirsiniz. 17.40 sonrasında ikili ilişkileriniz açısından davetler alabileceğiniz, karşılıklı uyum geliştirebileceğiniz şanslı bir zamanda olacaksınız ancak geçmiş sorunları açmamanız ve problemli noktaların üzerine gitmemeniz gerekmekte.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizle gireceğiniz güzel ilişkiler sayesinde planladığınızdan daha farklı bir gün geçirmeniz mümkün. Bir arada olacağınız insanlarla keyfinizi arttırabilir, çeşitli planlar yapabilirsiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sanatsal konularla ve estetik gerektiren hobilerinizle ilgilenmeniz size huzur getirecektir. Çocuklarınızın adil bir şekilde gelişmesi için de çaba sarfedebilirsiniz. Yine bugün kendinize biraz daha zaman  ayırabilir, hobilerinize ya da ilgi alanlarınız neler ise onlara daha çok zaman ayırabilirsiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 15' 56" R
Ay
Aslan
26° 44' 19"
Merkür
Koç
29° 53' 33"
Venüs
Boğa
19° 52' 49"
Mars
Koç
11° 29' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 42"
Satürn
Balık
17° 47' 26"
Uranüs
Boğa
23° 14' 02"
Neptün
Balık
29° 19' 42"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
21° 29' 15"
Lilith
Başak
25° 02' 18"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>