İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insanın şefkatine de karşılık vermeyi unutmayın. Şüphelerinizi bir kenara bırakın. Seviliyorsunuz, bunu tadını çıkarmalısınız. Şüpheci davranarak ve dürüstlüğünü sınayarak ilişkinizi çıkmaza sürüklüyorsunuz.

İş hayatınızda disiplinli tavırlarınızla göz dolduracaksınız. Hangi mevkide bulunursanız bulunun amir havanızla emreden bir konumu koruyacaksınız. Siz yeteneğinizi kullanabileceğiniz ve amir veyabaskısını üzerinizde hissetmeyeceğiniz işlerde başarılısınız. Düzen ve disiplinden yanasınız.

Maddi konularla ilgili beklenmedik bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün hesağta olmayab bazı harcamaların yanında beklemediğiniz kazançlar de elde edebilirsiniz.

Çevrenizdeki kıskanç insanlara dikkat edin, birine olmadık sırlar vermişsiniz bile. Yakın çevrenizdeki insanları iyi tahlil etmeli, herkese sırları açmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde içinizde ilginç bir telaş belirebilir. Bu telaşı havaların gidişatına bağlamaya kalkmayın . Geçmişi düşünmekten vazgeçmelisiniz. Arkanıza bakmadan yürürseniz, başarı çok yakınınızdadır. Sağlık sorunlarınızı ciddiye alın. Aşk konusundaki bazı yargılarınızda haklı olabilirsiniz, ama bunları henüz kimseye belli etmeyin.

19 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler yeni günümüz saat 06:10 Ay-Aslan burcu seyriyle başlıyor. Ay-Aslan geçişlerinde genellikle  olumlu ve güçlü yanlarınızı dış dünyada sergilemek kolay olur. Ancak birisi bizim gibi düşünmediğinde,  olmaz dediğinde bu  cevabı duymaya tahammülümüz yoktur. Genel olarak ne düşünüyorsak onu uygulamak, sonuç almak isteriz.  Gün boyu ışıl ışıl bir görünüm, kendinden emin bir ruh halimiz vardır. Bu arada, birlikte yaşadığınız kişilerle olan  ilişkinizi sağlıklı ve dengeli bir şekilde sürdürmeniz gerektiğini, eğer bu alanda sorunlarınız varsa,  çözümlemek için birbirinize destek olmanız gerektiğini biliniz.  Farklı kimlik özelliklerinize saygı gösterir, birbirinize  sevgiyle  yanaşırsanız her türlü zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Saat 13:40 Ay-Mars görünümü, partnerimizle belli bir mesele üzerinde konuşmanın ve buna göre bir karar almanın işaretçisi olabilir. Burada önemli olan, farklı düşünüyor olsanız da, ilişkiniz adına ortak hareket etmeyi bilmenizdir. Bu görünüm bekar İkizler için, yeni bir tanışmanın göstergesidir. İş hayatı açısından bu enerji, size muhalif kişilerin önyargılı hareket etmelerine neden olabilir. Hatta bazen biraz abartılı bile davranabilirler. Kendinize güven duymalı ve yasal haklarınızın da farkında olmalısınız. Sözcükler bugün  ve daima AŞK dolu olsun. Aşk başımızın tacı olsun….Kalben sevgilerimle,

19 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızda aşırıya kaçmaktan korkuyor gibi bir haliniz var. Oysa yaşamı öylesine derin algılıyor ve içinizde hissediyorsunuz ki, yapmak istediklerinizin çevresel koşullara bağlı olarak gelişmesi, canınızın sıkılmasına neden oluyor. Aşk yaşamınızda uzun vadede değişiklikler yapmak için, bugünden düşünmeye başlamayın.

19 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mevcut alternatiflerinizi bilirseniz, seçim yapmanız daha kolay olacaktır. Yeni ortaya çıkan haberlere veya bilgilere göre sizin için hangi yönde ilerlemenin doğru olacağını daha rahat bulabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Evimizi, ailemizi, sahip olduğumuz şeyleri ve mal varlıklarımızı ilgilendiren başlıklar ön planda. Tüm gürültülü patırtının içinde kendinizi eğlenceye veya ödüle kaptırmamalı, ayağınızı yere sağlam basıp karşı taraf için değil kendiniz için iyi bir şey yaptığınızdan emin olmalısınız. İyi yönlerini görmeye çalışırken en kötü tarafları gözden kaçırabileceğimiz gün.

19 Eylül 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hem zihinsel hem de fiziksel açıdan hareketli bir gün gözüküyor. Sözleşmeler ve yazışmalarla ilgili çalışmalarınızı tamamlamak için uygun enerjiler var. Eğitim ve öğrenim konularında olumlu haberler alabilirsiniz. Sözlü iletişimlerinizde daha ölçülü olmaya çalışın. Ticari alanlardaki işlerinize dair güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

19 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİRDEN yükselişe geçen özgüveniniz sizi cesaretlendireceği gibi hatalar yapmanıza da neden olabilir. Cesur kararlar alırken dikkatli olun.

19 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

19 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 41' 60" R
Ay
Koç
12° 43' 44"
Merkür
Koç
19° 57' 54"
Venüs
Boğa
07° 41' 54"
Mars
Koç
03° 54' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 49"
Satürn
Balık
17° 02' 18"
Uranüs
Boğa
22° 39' 34"
Neptün
Balık
29° 04' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 42"
Lilith
Başak
23° 56' 27"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>