İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi biraz hızlı tüketiyorsunuz. Unutamadığınız eski bir beraberlik, sanki girdiğiniz her ilişkinin bir an evvel bitmesi için size baskı yapıyor. Yaşıyor olduğunuz ilişki de hiç uzun ömürlü görünmüyor.

Başarılı ve çalışkansınız. Herkes gibi sorun ettiğiniz ve sorun etmeye değmez bulduğunuz şeyler var. Fakat aldırmadığınız bir konu, önemini kavrayamamanız halinde sizi üzecek.

İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde edemiyorsunuz. Ama ihtiyaç duymanız gereken her şeyi satın alabiliyorsunuz. İhtiyaç diye önünüze koyduğunuz şeyleri biraz dizginlemeniz gerekecek.

Çok yakın zamanda bir yolculuk yapmanız gerekecek. Bu yolculukta çok iyi değerlendirmeniz gereken gelişmeler var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde artan iletişimlerde bazı aksaklıklar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Beklediğiniz bazı haberler gecikebilir ve planlarınızda aksaklıklar olabilir. Yapacağınız işlerde başkalarının fikirlerini sorup çevrenizdeki kişilere danışabilirsiniz. Ancak bu konularda alacağınız fikirleri çok fazla önemsememelisiniz. Sizi yanıltıcı bazı fikirler alabilirsiniz. Düşüncelerinizi çevrenize anlatabileceksiniz. Olayları abartma eğilimine girebilirsiniz. Çevrenize karşı yanlış tutumlar içine girebilirsiniz. Ailevi konularda bir hareket olabilir.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler yeni günümüz Boğa burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Bu enerji, davranışlarımızı otomatik olarak sakinleştiriyor, sevgi ve güvence duygusuna önem vermemizi sağlıyor. Baktığımız, dokunduğumuz, içinde yer aldığımız her ortamda sağlamlık ve uzun ömürlülük istiyoruz. İstiyoruz ki, kafamızda soru işaretleri kalmasın ve istikrarlı ilerlememiz mümkün olsun. Saat 02:06 Ay-Jüpiter görünümü, huzurun kıymetli olduğunu hatırlatırken,  çevremizdeki insanlar üzerinde etkin olma arzumuzu da büyütüyor. Saat 06:39 Ay- Chiron  görünümü, ailenizle olan ilişkinizi ve toplumsal hayatınızdaki yerinizi göz önüne alarak hareket etmenizi destekliyor. Kimseye belli etmesiniz de, siz paranın bir çok zayıflıkları örtücü etkisinin farkındasınız. Onun içindir ki, artık aza kanaat etmek yerine, büyük oynamak istiyorsunuz. Tabii ki, bunun için en doğru kararı vermekten yanasınız. Saat 11:16 Merkür-Uranüs karşıtlığı aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, sanatsal çalışmalarınız, kısaca kendinizi en güçlü şekilde ifade etmek istediğiniz alanlarda gayet ılımlı, nazik ve tarafsız bir şekilde düşündüğünüzü ve hareket etmeye çalıştığınızı gösteriyor. Yıllardır oturtmaya çalıştığınız bu düzen,  yaşanan son  gelişmelerin ışığı altında sizi  başka platformlara, projelere, başka bir dünyaya çekiyor.  Dışarıya çık ve kendine başka bir dünya kur, artık bulunduğun yer sana yetmiyor diyerek uyarı gönderiyor. Artık eskisi gibi değilsiniz. Değişmek yenileşmek arzusunu yüreğinizin içinde durdurmak mümkün değil. Bu karşıtlık etkisi altında siz de bu uyarıya cevap verebilir, yeni bir girişimde bulunabilir, adım atabilirsiniz. Ancak benim tavsiyem, bu yenilikleri gayet bilinçli bir şekilde ele alarak gerçekleştirmenizdir. Kurulan yeni dostlukları, yaşanan arkadaşlıkları ve yeni tanıştığınız insanları, ilişkilerinizi gözden geçirin ve sizin için en faydalı yol hangisi olacaksa ona göre hareket edin. Saat 13:24 Ay-Satürn karşıtlığı,  hayata objektif açıdan bakmamız ve başkalarına faydalı olacak şekilde hareket etmemiz iyi olur. Evet belki kendi içimizde şu an bir çok meseleyi aşmaya, rahata kavuşmaya çalışırken, bir şeylere mecbur edildiğimiz için sıkılabiliriz. Ancak gelişmemiz için hem işimize gücümüze sarılmalıyız hem de kişisel hareket etmekten ziyade el birliğini önemsemeliyiz. Saat 16:31-14 Eylül saat 09:26 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Birilerinin sürekli olarak akıl vermeye kalkışmaları ve bunu söyleyen kişilerin ise, doğru düzgün bir yaşantıları olmadığı halde sütten çıkmış ak kaşık gibi davranmalarına tahammül edemeyebilirsiniz. Cumartesi günümüzün, keyifli ve mutlu geçmesi dileğimle,

13 Eylül 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün düşünmeden ve aceleci bir şekilde sarf ettiğiniz cümlelerin başınızaaçmasını istemiyorsanız, duygularınızı denetim altında tutmaya çalışmalısınız. Yaşam enerjinizin güçlü olması, bazı hataları da beraberinde getiriyor. Bu, sizin için oldukça zor bir durum. Yaşamınızı irdelemekten vazgeçmelisiniz.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaçınılması zor sonuçları olduğu şekilde kabul etmeniz gerekebilir. Bu durum rahatsız edici gibi görünmesine rağmen, asıl ve faydalı nedenleri çok yakında kendini gösterecektir. Tüm burçlar için gün geneli: İlişkileri veyabirliklerini ilgilendiren düzenlemelerde bazı değişiklikler yapılması gerekmesi huzur kaçırabilir, ama gerekli değişiklik her ne kadar ilkeleriniz, daha önceki fikirleriniz veya bakış açınızla uyuşmasa da, değişikliği kabullenmek için gayret göstermek gerekiyor. Rahatsız edici pek çok konu ya da değişikliğin devamında daha iyi olaylara neden olduğunu hatırlamak iyi gelebilir. Ancak, yapılan her değişikliği ve getirilerini yazılı olarak garanti altına almakta kesinlikle fayda var.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Başarı... Başarı sizin için vazgeçilmez bir gelenek adeta. Tuttuğunuz her şeyin ucundan başarıyı yakalıyorsunuz. Ancak aşkta maalesef ki aynı şartlara sahip değilsiniz.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

12 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 24" R
Ay
Terazi
05° 09' 30"
Merkür
Boğa
04° 07' 44"
Venüs
Boğa
23° 52' 09"
Mars
Koç
13° 57' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 37"
Satürn
Balık
18° 00' 34"
Uranüs
Boğa
23° 25' 19"
Neptün
Balık
29° 24' 17"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 04"
Lilith
Başak
25° 23' 52"
True Node
Koç
14° 56' 20"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>