İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi son derece güçlü hissedeceksiniz ve bu anlamda yeni kararlar alabilirsiniz. Ufak bazı aksilikler yaşayabilirsiniz ancak bunları çok fazla önemsemeyeceksiniz.

İş yaşamınızda istikrarlı bir şekilde çalışabileceğiniz bir gündesiniz ve elinizdeki işleri tamamlamak için uğraşacaksınız. Çalıştığınız konunun üzerine yoğunlaşabileceksiniz.

Maddi konulara olan ilginiz artacaktır ve bu anlamda yeni çalışmalar yapabileceksiniz. Bugün maddi konularda son derece başarılı olabileceksiniz ve bu konuda bir hareketlenme olabilir.

Bazı yeni başlangıçlar yapabilirsiniz ve beklentileriniz doğrultusunda adımlar atabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son dönemlerde duygularınızı ve düşüncelerinizi dengelemeyi iyi başarıyorsunuz. Bir süreden beri ihtiyaç duyduğunuz bir girişim için gereken gücü bugün bulacaksınız ve yeni girişimler için uygun bir gündesiniz. Yeni teklifler alabilirsiniz. Beklentilerinize ulaşmak için olumlu adımlar atabileceksiniz.

19 Şubat 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Perşembe günümüz saat 01:47 itibariyle ikinci kez Kova burcunda oluşacak Yeniay etkisiyle başlayacak ve saat 01:50 itibariyle Güneş Balık burcunda seyredecek. Bu Yeniayda, amacımız ve kararlarımızı uygulama yönünde dış dünyaya açılmak isteyeceğiz. Hayallerimizi elde etmek adına önümüzdeki bir aylık dönemi manevi bir güç kazanarak değerlendireceğiz. Bu Yeniay, dışa açılma, plan ve projelerinizi yenilikçi bir tarzda ele alma, sosyal ilişkileri güçlendirme, birçok kişiyle bağlantı kurabilme yönünde bir hareketlilik getiriyor. Hem yakın çevrenizle olan teması iletişim anlamında hareketlendiriyor hem de moralinizi yükseltiyor. Hem Balık geçişi hem de bu Yeniayda, hem yaratıcı hem idealistsiniz. Eğer işinizden memnunsanız iki farklı projede yer alabilirsiniz veya iki farklıiçin start verebilirsiniz. Bu Yeniay, kazanç elde etme yönünde olumlu bir etkidir. İkinci kez oluştuğu için, bir şans olarak da görebiliriz. Eş-iş ortağı-işveren ve bazı kişilerle çıkar ilişkilerimizin yeniden gözden geçirilmesi anlamında da önem taşıyor. Çünkü verimsiz yürüyen bir evlilik bitecekse nafaka davanız veya edinilmiş mallarla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Birortaklığında mali hesapların, vergiler de dahil olmak üzere ele alınması gerekir. Yeniay hepimize huzur, yenilik, değişim yönünde güzellikler getirsin. Yaşanılan her ne sıkıntımız varsa hepsi geride kalsın. Can-ı gönülden sevgilerim sizlerle olsun.

19 Şubat 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her olayın arkasında farklı bir yorum aramanız, konulara değişik bir düşünce tarzıyla yaklaşmanızdan ileri geliyor. Çevre koşullarının size sunduğu şartlara uyumak istemiyorsunuz. Bugün, duygusal konularda bazı çekişmeler söz konusu olacak. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var.

19 Şubat 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızdan kaçmak isteyeceğiniz, rutinin dışına çıkabilmek için çeşitli yaratıcı planlar geliştirebileceğiniz iki haftalık süreçtesiniz. Ancak, planların istendiği gibi gitmeme ihtimalinin de doğru hesaplanması gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu gece Kova burcunun son derecesinde oluşmuş olan yeniay'ın ardından Balık burcuna geçen Güneş ve Ay, hayatımızda öncelik oluşturan konuların ve koşuşturmalarımızın farklı alanlara kayacağı bir aylık sürece girdiğimize işaret ediyor. Şimdiye kadar üzerinde yoğunlaştığımız konular tamamlanırken, yepyeni alanlarda enerji ve zaman harcamamız gerekecek. Özellikle sabah saatlerinde Satürn'le ters açıda olan Ay'ın konumu biraz gerilime neden olabilir, engellenmiş hissi yaratabilir. Öğle saatlerinde kendimizi iyi hissedebiliriz veya şifa enerjisi taşıyan aktiviteler ya da kişilerle zaman geçirebiliriz. Ancak, aşırı iyimserlik yanıltıcı etkiler de yaratabilir. Dikkat! Neyse ki, Merkür ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim daha sağlıklı düşünmemiz, doğru kararlar almamız ve gerçekçi olmamız için gerekli ortamı oluşturacaktır. Bugünlerde atılabilecek imzalar uzun süreli anlaşmalar yaptığımızın garantisi olabilir. Bugünden itibaren, ülkemiz açısından ise, imajımızı veya otorite konumundaki kişileri yorabilecek bazı gelişmeleri ön plana çıkartabilecek birkaç aylık sürece giriyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Şubat 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

19 Şubat 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herhangi bir negatif durum yok. Ancak düşünceleriniz çok fazla olumsuz. Taşkınlık ve kaçamak yapmanız halinde suçüstü yakalanabilirsiniz. Kendinizi kontrol altına almayı bilmelisiniz.

19 Şubat 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğlenceli, neşeli ve keyifli zaman geçirebileceğiniz bugün, özel yaşamınızdaki görüşmelerinize zaman ayırabilir, işlerinizin tanıtımları ile ilgilenebilir, gezi, tatil planı oluşturabilir, çocuklarınızın bakımı ve ihtiyaçları ile ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde ani gerginliklerden uzak durmanız önemlidir.

19 Şubat 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailenize karşı sahip olduğunuz sorumluluklar ve evdeki görevleriniz, bugün artış gösterebilirler. Artmasalar bile, karamsar yapınızdan ötürü onları gözünüzde büyütebilirsiniz. Geçmişte yaptığınız bir eylemle ilgili pişmanlık da duyabilirsiniz.

19 Şubat 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 17' 08" R
Ay
Terazi
16° 14' 01" R
Merkür
Boğa
05° 25' 28"
Venüs
Boğa
25° 00' 49"
Mars
Koç
14° 39' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 47"
Satürn
Balık
18° 04' 11"
Uranüs
Boğa
23° 28' 33"
Neptün
Balık
29° 25' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 12"
Chiron
Koç
21° 41' 50"
Lilith
Başak
25° 30' 03"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>