İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta gerçekçi olma zamanınızın geldiğini düşünüyorsunuz. Duygusal açıdan pozitif bir gün olmakla birlikte aşırılıklara kaçabilirsiniz. Onun bu aşırılıklarınızdan rahatsız olduğunu biliyorsunuz. Onun beklentilerini dikkate almamanız incinmesine neden olabilir.

Sizden beklenen enerjiyi göstermemekle birlikte zekanızla her işin üstesinden geliyorsunuz. Ama zekanın yeterli olmadığı işlerle de karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün yaptığınız bir işle ilgili takdir görebilirsiniz.

Parasal konularda bazı sıkıntılarınız var. BU sıkıntılar kısa vadede çözüleceğe benzemiyor. Biraz sabırlı olmaya çalışın. Beklediğiniz bir alacağınızı bugünlerde tahsil edebileceksiniz.

Bugün kontrollü olmanız gerekebilir. Sinirlerinizi ve duygularınıza hakim olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne çok iyimser başlayacaksınız. Yapıcı ve iyimser havanız akşam saatlerinde bozulabilir, ev ortamında huzur bulmakta zorlanabilirsiniz. Üstü örtülmüş, üzerine çok konuşulmamış ve geride kalmış bir sorun bugün gündeme gelebilir. Sizin kendinizi az da olsa suçlu hissettiğiniz bir konu olduğu için, konuşulmasından hiç hoşlanmayacaksınız ve hoşlanmadığınızı biraz da sertçe belli edeceksiniz.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Yeni haftanın ilk etkin görünümü, saat 02:36 Mars-Pluto arasında gerçekleşiyor. Evdeki değişimin, dönüşümün, olumlu yönde yapılacak gözden geçirmelerin, sizi kuşkularınızdan, sıkıntı ve kaygılarınızdan kurtarabileceğini gösteriyor. Yani köklü bir yenilik bütün sıkıntılarınızı alıp götürür. Yeter ki, geçmiş meseleleri deşmeyiniz ve durumunuzu titiz bir şekilde gözden geçiriniz. Zamanla her şey yoluna girer. Saat 02:56 Ay-Satürn görünümü, insanları tanımak, yolculuklar yapmak, farklı güzellikler keşfetmek arzumuzun yoğun olduğunu gösteriyor. Bir ilişkide denetlenmeye, zorlanmaya gelemiyoruz. Önce kafama hitap etmeli, dünya görüşünü bilmeliyim diye düşünürsünüz. Saat 12:13 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle partnerinizle ve diğer kişilerle olan ilişkilerinize mantıklı bir şekilde bakmaya çalışınız. Olgun ve ılımlı bir şekilde olayları ele aldığınızda altından kalkamayacağınız bir sorun kalmaz. Saat 14:12-17:26 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Karar vermeden önce her konuda tekrar gözden geçirmede bulununuz. Saat 17:26 Ay-Balık burcunda ilerlemeye başladığında, hayatın güzelliğini, anlam ve önemini ruhsal anlamda hissederiz. Engin duygularımız, koruyucu ve olumlu bir duygusal hassasiyet içinde birbiriyle harmanlanır. Böylesi bir görünüm güçlü bir sinerjinin ruhumuzda oluşması anlamına gelir ki, hakikaten son derece rahatlatıcıdır. İç derinliklerimizle temasa geçmemizi sağlar. Bu enerji sayesinde ayrılıklar ortadan kalkar, küslükler son bulur. Kırgınlıklarımız bir müddetliğine bile olsa kaybolur gider. Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle

2 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bazı yakın arkadaşlarınla parasal alt yapılı konular yüzünden karşı karşıya gelebilirsin.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi gelirlerinizi artırmak için bulduğunuz çözümler olumlu sonuçlanacaktır.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında sorumlu olduğunuz konulardaki eksiklikleri tamamlamak için çaba gösterebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek için başlangıçlar yapabilirsiniz. Baskı gördüğünüz konularda destek görebilirsiniz. İlerleyen saatlerdehayatınızdaki sorumluluklarınız artabilir. Üstlerinizle daha çok iletişimde olmanız gerekebilir.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önemsenmek istediğiniz bir dönem. Ciddi işler yapabilirsiniz. Tarzınız değişiyor. Daha yapıcı davranacaksınız. Karşılaşacağınız olaylar sizi heyecanlandıracak.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Pozitif bir bakış açısı içerisinde olmayı tercih edin. Aşk hayatınızda önemli ve özel gelişmeler gündemde.

2 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlarda, farklı insanlarla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Bugün yerinizde duramayacak, aile hayatınız için yapılması gereken ödemeler veya harcamalar üzerine yoğunlaşacaksınız.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başladığınız işleri sürdürmeye devam edeceksiniz. Biraz gergin ve sabırsız olmakla birlikte hızlı ve enerjik davranabilirsiniz. Yolculuklar yapabilir, uzun seyahatlere çıkabilirsiniz. Böylece sakinleşeceksiniz.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

2 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 24' 06" R
Ay
Aslan
15° 55' 07" R
Merkür
Koç
28° 48' 03"
Venüs
Boğa
18° 46' 41"
Mars
Koç
10° 48' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 01"
Satürn
Balık
17° 43' 39"
Uranüs
Boğa
23° 10' 54"
Neptün
Balık
29° 18' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 14"
Chiron
Koç
21° 26' 29"
Lilith
Başak
24° 56' 20"
True Node
Koç
14° 52' 49"
Son Güncelleme : 14/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>