İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta gerçekçi olma zamanınızın geldiğini düşünüyorsunuz. Duygusal açıdan pozitif bir gün olmakla birlikte aşırılıklara kaçabilirsiniz. Onun bu aşırılıklarınızdan rahatsız olduğunu biliyorsunuz. Onun beklentilerini dikkate almamanız incinmesine neden olabilir.

Sizden beklenen enerjiyi göstermemekle birlikte zekanızla her işin üstesinden geliyorsunuz. Ama zekanın yeterli olmadığı işlerle de karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün yaptığınız bir işle ilgili takdir görebilirsiniz.

Parasal konularda bazı sıkıntılarınız var. BU sıkıntılar kısa vadede çözüleceğe benzemiyor. Biraz sabırlı olmaya çalışın. Beklediğiniz bir alacağınızı bugünlerde tahsil edebileceksiniz.

Bugün kontrollü olmanız gerekebilir. Sinirlerinizi ve duygularınıza hakim olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne çok iyimser başlayacaksınız. Yapıcı ve iyimser havanız akşam saatlerinde bozulabilir, ev ortamında huzur bulmakta zorlanabilirsiniz. Üstü örtülmüş, üzerine çok konuşulmamış ve geride kalmış bir sorun bugün gündeme gelebilir. Sizin kendinizi az da olsa suçlu hissettiğiniz bir konu olduğu için, konuşulmasından hiç hoşlanmayacaksınız ve hoşlanmadığınızı biraz da sertçe belli edeceksiniz.

2 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 02:18 Ay-Satürn karşıtlığı, güvencenin önemini vurguluyor. İster istemez soğuk, mesafeli durabiliriz. Ailemizin ihtiyaçları, sorumluluklar ve dış dünyanın şartları üstümüzde baskı yaratabilir. İnsanlar farklı bir şeylerden söz ederken, bizim aklımızda geleceğimiz vardır. İhtiyaçlarımızın karşılamak, ayakta tutabilmek her şeyden daha önemlidir. Bu görünüm sizi kazanç elde etmek amaçlı işlere yöneltecektir. Saat 12:45 Yengeç burcunda sondördün, partnerinizle dengeli bir şekilde paylaşımda bulunmak, çocuklarınızla alakalı mevzularda arkadaşça davranmak, isteklerinizi elde edebilmek için nazik ve ölçülü hareket etmek ihtiyacı duyabilirsiniz. Çünkü elinizdekileri korumak, sahip olduğunuz değerlerinizi büyütmek ve geliştirmek, maddi manevi her konuda güvenliğinizi sağlamaktan yanasınız. Verdiğiniz bunca çabaya karşı sizi takdir etmediklerinde ve onaylamadıklarında kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Oysaki bugün kimsenin değil, sizin kendi içinizde kendinizi onaylamanız gerekiyor. Güven duygunuz birilerine bağlı olmamalı. Saat 15:18 Ay-Venüs olumlu görünümü, parasal konularda güven içinde yaşamak,hayatında ve ilişkilerde güçlü olmak arzunuzun işaretçisidir. Sevdiği her şeyi korumak isteyen kişi, var gücüyle mücadele etmesi gerektiğini bilir. Sürekli ilişkisi, işi hakkında konuşur. Birilerinin dinlemesini ister. Bir hayli titiz düşünür. Kaybetmek istemediği için, her şeyi denetim altına almak ister. Saat 21:46 Ay-Neptün görünümü, kendine güvenmenin, her zorlukla baş etmede önemini vurguluyor. Bu sayede zorlukları geride bırakır ve arzu ettiğiniz zirveye ulaşırsınız. Özelliklesahasında ve toplumsal yaşamda seçtiğiniz alanda başarılı olmanın kuralı budur.

2 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün, karşılaştığın sorunları kolayca çözmene yardımcı olacak. Hiçbir konuda baskıcı davranmamalı, olmuyorsa vazgeçmeyi bilmelisin. Özellikle bir süredir haber beklediğin bir işten olumsuz yanıt alman kırılmana neden olabilir. Aşırı duygusal yapını her ne kadar gizlesen de, hayatındaki etkilerini görmemek mümkün değil.? Ya göründüğün gibi ol, ya da olduğun gibi görün!? lafı tam da senin için söylenmiş. İlişkisini yeni sonlandırmış bir İkizler burcuysan, hissettiklerini kimseyle paylaşmak istemeyeceksin. Çocukları olan bir İkizler burcuysan, kişisel gelişimlerini destekleyecek kurslar hakkında araştırma yapabilirsin. Sanatla ilgileniyorsan, yeni bir projeye dâhil olacaksın. Kilo problemin varsa, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmanda fayda var.

2 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konuların ön planda olacağı ve gereksiz harcamaların gün içinde bütçenizi sarsacağı bir gün olabilir. Sonradan pişman olmamak için aşırı harcamalardan uzak durmalı ve bütçenizi kontrol altına almalısınız.

2 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı kendinizi bazı konularda engellenmiş hissedebilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için daha çok zaman yaratabilir, sorumlu olduğunuz konularda ise bürokratik kısıtlamalar yaşayabilirsiniz. Bu konuda güçlü kişilerden destek almak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili olan konular gündeminizde olabilir.

2 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizle ilgili planlarınızı ertelemeyin. Para getiren yeni başlangıçlar için çok uygun zaman.

2 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iç dünyanızda yükselen sevgi dolu titreşimlerle etrafınıza yaydığınız enerji son derece pozitif. Ailenizle keyifli vakit geçirebilir ve ilişkilerinizi olumlu paylaşımlarla sürdürebilirsiniz. İç dünyanızdaki güzellikleri kiminle paylaşacağınıza dikkat edin, sizin enerjinizi düşürebilecek insanlardan bugün uzak durmayı tercih edin ve diyaloga girmeyin.

2 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uyum kabiliyeti gelişkin İkizler için gün boyu bedensel işler ön planda. Boyunuzu aşan işler yoğunluklar olası. Telaşı ve harcaması yoğun bir gün. Planladığınızdan daha fazla harcama yapabilirsiniz.

2 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton arasında zorlu bir etkileşim meydana geliyor. Ortak paylaşımlarınızda ciddi atılımlar yapmayı hedeflersiniz.Güçlü ortaklık girişimlerine açık bir gündesiniz. Paranoyalara karşı dikkatli olun, gereksiz kıskançlıklardan kaçının. Resmi kişiler ve makamlarla yapıcı ilişkiler kurmaya özen gösterin. Fikirlerinizi herkesle paylaşmamaya özen gösterin.

2 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

2 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 31' 23" R
Ay
Akrep
14° 34' 20" R
Merkür
Boğa
08° 48' 50"
Venüs
Boğa
27° 52' 27"
Mars
Koç
16° 25' 48"
Jüpiter
Boğa
29° 05' 42"
Satürn
Balık
18° 12' 55"
Uranüs
Boğa
23° 36' 36"
Neptün
Balık
29° 28' 37"
Plüton
Kova
02° 01' 03"
Chiron
Koç
21° 48' 39"
Lilith
Başak
25° 45' 32"
True Node
Koç
14° 51' 25"
Son Güncelleme : 22/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>