İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Sevgilinizle hoş bir vakit geçirebilirsiniz. Duygusal yaşamınızda sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir.

Düşüncelerinizi istediğiniz noktaya odaklamayı başarıyorsunuz ve buyaşamınızda size küçük başarılar kazandırabilir. Bazı beklentilerinizin gerçekleşmesi için önemli adımlar atabileceksiniz bugün.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve harcamalarınızda fazla dikkatli davranmayacaksınız. Ancak bu uzun vadede sizin için zararlı olabilecektir.

Bir süreden beri kafanızı kurcalayan sorunlara bugün farklı çözümler bulabilirsiniz. Harekete geçmek için fazla beklemeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizle ilişkilerinizin gerginleşebileceği ve onlarla ilgili yanılgılar yaşayabileceğiniz bir gün. Kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. İlerisini göz önünde bulundurarak planlamalar yapmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaş çevrenizden destek görebilir hatta onlarla hareket edebilirsiniz.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Cumartesi gününe, saat 01:24 Ay-Venüs karşıtlığında adım atacağız. Birlikte çalıştığımız kişiler veya ailemizin bize karşı ılımlı ve sevgi dolu yaklaşmasından yanayız. Farklı bir dünyada yaşamak, zorluklardan uzak durmak, huzura kavuşmak istiyoruz. Ancak evimiz sınırları içinde üstümüze düşen görevler var. Saat 15:21-22:19 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Dilediğimiz biçimde kendimizi ifade edemediğimizi düşünürüz. Dikkatli olmak, bilinçli hareket etmek ve neyin üzerinde ilerlediğimizin farkında olmak lazımdır. Ani kararlar veya fazlasıyla iyi niyetli düşünmek, hislerimiz doğrultusunda kararlar vermek bizi zorlayabilir. Yenilik içeren kararlarımızı gözden geçirmek faydalıdır. Duyguların esiri olduğunuz zaman, gözünüzün önündeki hakikati görmeniz zor olur. Bu durum tabii ki yanlış bir saptamada bulunmanıza yol açabilir. Saat 22:19 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında gücünüzü herkesin yararına olacak şekilde ortaya koyabilirsiniz. Bir yerde haksızlık mı var. Hemen müdahalede bulunur, savaşırsınız. Herkesin sizin gibi bir dosta, arkadaşa ihtiyacı olduğunu düşünürsünüz. Bu saatlerde sizi aktif olarak her yerde görebiliriz. Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal yapınızın getirdiği avantajları kullanmak için, önünüzde güzel fırsatlar var.. Bugün, ayrıntılara dikkat etmelisiniz. Bugün enerjinizi yükselten ve yaratıcılığınızı olumlu kullanabileceğiniz yeni bir başlangıç yapacağınız bir gün içindesiniz. Birlikte bir çok organizasyon işler yapabilirsiniz.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yarım bırakılmış işlerinizi tamamlamanızda veya stres arz eden ilişkileri düzeltebilmek için çaba sarf etmenizde fayda var. Özel yaşamınızı güzelleştirebilmek için yaptığınız çalışmalar üretkenliğinizin artmasını da sağlayacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabaha karşı saatlerden itibaren veya sabah saatlerinde kısmen gergin etkiler ön planda olabilir. Stresli durumlarla karşılaşabiliriz. Huzursuz veya engellenmiş hissedebiliriz. Riskli yerlerden veya güvenmediğimiz kişilerden uzak durmakta, ufak tefek kazalara karşı tedbirli olmakta fayda vardır. Artan yük ve sorumluluklar ya da saldırgan tepkiler veren kişiler sıkıntı verebilir. Öğle saatleri civarında, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları, hayalperest yaklaşımlar veya yanıltıcı kişiler ön planda. Akşam saatlerine doğru, dahabitirici olabilir veya sağlam ilişkiler kurabiliriz, ama gece saatlerinde yine ilişkiler zorlanıyor, kelimeleri dikkatli seçmek gerekiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

19 Ağustos 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi meşgul edebilecek pek çok konu ve yapacakgündeme gelebilir. Düşüncelerinizde daha iyimser olmaya bakın.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha evinizden bile çıkmadan keyifli haberler almaya başlayacaksınız ve şansınız gün içerisinde de böyle devam edecek. Sorunların bir bir düzeldiklerini göreceksiniz. İş odaklı bir gün geçirebilirsiniz ancak bu sizi asla sıkmayacak. Gününüz yorucu da olsa alacağınız doğru kararlar sonucunda iyi geri bildirimler alacaksınız.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, eğlence ve neşeyi daha fazla hissedeceğiniz bir enerjiden geçerken, düğün, davet, organizasyon ve seminerlerde yer alabilir, kendinizi ön plana daha fazla çıkarabilirsiniz. Gün içinde duygularınızı daha sakin ve temkinli paylaşmanızda fayda olacaktır.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyeriniz vealanlarınıza biraz daha fazla konsantre olmalı, aile hayatınızın işlerinizin önüne geçmesine izin vermemelisiniz. Özel hayatınızda enerjinizi bir türlü istediğiniz noktaya çekmiş değilsiniz. Bu durum sizi zorlayabilir.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Meslek alanınızda yaşadıklarınızla özel hayatınız arasındaki uyumsuzluk bugün biraz daha gözünüze batabilir. Fedakarlık gösterdiğiniz konularda ne derece karşılığını aldığınızın sorgulamasını yapabilirsiniz.Maddi olarak tatmin duygusu yaşıyor olsanız da bireysel olarak özgürlüğünüzün kısıtlandığı ve kendinize zaman ayıramama gerçekliğini fark edebilirsiniz. Akşam saatlerine kadar bilhassa mesleki koşulların irdelenmesiyle ilgili zihninizi rahatlatmanız gerekmektedir. Öğleden itibaren Ay’ın boşluk etkisinde akışta kalmalısınız. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Yine çevrenizdekilerde bin türlü kusur bulacaksınız.

20 Ağustos 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 13' 09" R
Ay
Balık
20° 22' 31"
Merkür
Koç
18° 54' 19"
Venüs
Boğa
05° 49' 00"
Mars
Koç
02° 44' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 18"
Satürn
Balık
16° 54' 42"
Uranüs
Boğa
22° 34' 17"
Neptün
Balık
29° 01' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 39"
Lilith
Başak
23° 46' 17"
True Node
Koç
15° 23' 20"
Son Güncelleme : 04/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>