İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde çizdiğiniz sınır, onun istediklerini gerçekleştirmesini engelliyor. Sizi daha çok aramak, sizinle daha çok birlikte olmak istiyor. Bunu dile getirmekten çekiniyor. Akşama doğur onunla haberleşebilirsiniz.

Bugün biryolculuğuna çıkacağınıza dair bir haber alabilirsiniz. Yolculuk bir süre sonra, ama gideceğiniz yer daha önce görmediğiniz bir yer olduğu için sizi heyecanlandıracak.

Parayı önemsemediğiniz için çoğu zaman cebinizde kaç para var bilmiyorsunuz. Bugün bütçenizin üzerinde bir harcamayla karşı karşıya kalabilirsiniz. Karar vermeden önce bütçenizi gözden geçirmelisiniz.

Size yapılan uyarıları dikkate alır, üzerine düşünürseniz, ruh haliniz değişebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde nedenini bilemediğiniz bir doyumsuzluk yaşıyorsunuz. Ne yapsanız size yetmiyor. Oysa son derece hareketli ve sorunsuz bir yaşamınız var. Zaman zaman yaşamınızda radikal değişiklikler yapmanız gerektiğini düşünüyorsunuz. Elinizdekileri bir bir düşünüp, kaybettiğinizde neler olacağını bir gözden geçirin. Bugün size sahip olduklarınızın değeri hatırlatılabilir.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 09:58 Ay-Mars görünümü, ilişkide iki kişinin de kendi isteklerine düşkünlüğünün işaretidir. Doğal olarak dikkatli olunması şarttır. Eğer siz evli bir çiftseniz ve bir çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız her ikinizin de bu konuda ortak hareket etmesi ve bu sorumluluğu birlikte göğüslemesi, kabul etmesi gerekir. Biriniz buna hazır, diğeriniz ise hala kararsız ise, o zaman bu idealinizi tekrar gözden geçirmeniz şarttır. Bekar İkizler için bu görünüm, yeni bir tanışmanın işaretçisidir. Saat 12:11 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişkinin gelişmesinde iletişimin önemini vurguluyor. Çiftler arasında ortaklaşa uyum ve duygular eşliğinde güzel bir zaman geçirmek mümkündür. Saat 13:37 Ay-Merkür kavuşumu, ilişki veyaortaklığı konularda yaşanan bir gelişimin değişimin işaretçisi olup, kariyer konusunda daha özenli ve dikkatli düşünmesi gerektiğini gösteriyor. İnsan ne istediğini bilmeli, nasıl hareket etmesi gerektiğini gerçekçi bir şekilde saptanmalıdır. Yaratıcı düşünmeli, hırsına yenilmemeli ancak kendine güvenmeyi bilmelidir. Kimlerle irtibatta bulunduğunu veya bulunması gerektiğini bilerek kapıları çalmalıdır. Saat 22:55 Ay-Chiron görünümü, hem mesleki hem de ilişki anlamında zorlandığınızı, bunları halletmek için bir hayli ter döktüğünüzü gösteriyor. Bu meseleler halledilmeden rahat bir nefes almanın kolay olmadığını düşünürsünüz. Mutlu haftalar, işlerinizde kolaylıklar dilerim. Can-ı yürekten sevgilerimle,

20 Kasım 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendekilere yardımcı tavrının olumlu dönüşleri olabilir. İletişim problemleri yaşayabilirsin.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumlu bir zihin hali bize başkalarının da desteğini önümüze getirebilir.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili mücadele gerektiren olaylar yaşanabilir. İşlerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Finansal konularda daha fazla bilgi almanız gereken durumlar olabilir. Sizden daha yetkin kişilerle görüşmeleriniz olumlu sonuçlanabilir. Olayları netleştirmeniz gerekebilir.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ilişkiler açısından hareketli ve çalkantılı olabilecek bir günde bolca birebir görüşme sizi bekliyor olabilir. Karşınıza ilginizi çekebilecek merak uyandıran kişiler çıkabilir, ilişkiler ve ortaklıklar üzerine kafa yorabilirsiniz.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün günlük yaşamınızda geçici olarak duygusal karışıklık yaşayabilir, işle ilgili konularda bir nebze yavaşlık, durağanlık fark edebilirsiniz. 17.40 sonrasında ikili ilişkileriniz açısından davetler alabileceğiniz, karşılıklı uyum geliştirebileceğiniz şanslı bir zamanda olacaksınız ancak geçmiş sorunları açmamanız ve problemli noktaların üzerine gitmemeniz gerekmekte.

20 Kasım 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz kişiyle, ilişkiniz, hayatınız ve işleriniz üzerine konuşmalar yapabilirsiniz. Bazıkonularınızda abartıdan kaçınmalısınız.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasındaki zorlu etkileşim, zorba tavırlar sergileyen kişilerle karşılaşmanıza neden olabilir. Bu insanlarla baş etmek sizin gibi neşeli biri için pek kolay olmayacaktır. Şiddete ve tartışmaya açık ortamlardan bugün kaçınmakta fayda var. Ayağı yere basan, somut ve objektif fikirlere açıksınız.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

20 Kasım 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 50' 08" R
Ay
Balık
14° 38' 14"
Merkür
Koç
18° 39' 17"
Venüs
Boğa
05° 19' 45"
Mars
Koç
02° 25' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 44"
Satürn
Balık
16° 52' 43"
Uranüs
Boğa
22° 32' 55"
Neptün
Balık
29° 00' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 20"
Lilith
Başak
23° 43' 39"
True Node
Koç
15° 22' 46"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>