İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi önemsiyor ve onu sürekli yenileme isteği duyuyorsunuz. Bu akşam için düşündüğünüz sürpriz, özel bir sevgili olduğunuzu bir kez daha kanıtlayacak gibi.

Yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek zaman, zaman motivasyonunuzu kırsa da, hemen toparlanıyorsunuz. İşyerinizdeki yeni düzenleme konusunda ne kadar iyi karar verdiğinizi bugün bir kez daha anlayacaksınız.

Gelirinizin azalması harcamalarınızı azaltmıyor. Bazen tedbiri elden bırakabiliyorsunuz. Beklemediğiniz bir alacak, şu günlerde elinize geçebilir. Bu, hesaplarınızı biraz şekle sokabilir.

Kendinizi biraz dinlendirmenizde yarar var. Bir süredir yaşadığınız stresli dönem sağlığınıza yansıyabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece kararlı olmanız ve kendi kararlarınızdaki ısrarcılığınız, size biraz bireyci bir hava verebiliyor. Yakından tanıyanlarınız bu imajın size asla yakışmadığı konusunda birleşiyorlar. Uzun zamandır yaşadığınız gerilim bitmek üzere. Bugün kendinizi çok iyi hissedebilir, kısa vadeli kararlar alabilirsiniz. İnsanlar üzerinde yanlış izlenimler bırakmamalısınız.

14 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 01:48 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, ilişkimizdeki sorunları, abartarak, birbirinizi dinlemeden, anlamadan çözmenin mümkün olmadığını işaret ediyor. Beraberlikte farklı görüşlere saygı duymak gerekiyor. Hiç kimse bir başkasıyla aynı düşünmek zorunda değil. Eviniz içinde huzur bulmak istiyorsanız, çözümcül yaklaşımlara ihtiyacınız var. Anlaşmazlıklar varsa, bunları itişerek, ben haklıyım diyerek çözemezsiniz. Anlayalım, dinleyelim ve birbirimize zaman ve anlayış tanımayı bilelim. Saat 02:26 Ay-Terazi burcu geçişinde her şeyin dengeli ve ahenkli olmasını isteriz. Aşka gönlümüzü açmaya, güzellikler yaşamaya ihtiyacımız yükselir. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

14 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerini halletmen mükemmel sonuçlara neden olabilir. Anlaşmazlıkları çözebileceğin bir gün.

14 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncemiz daha iyimser olmalı ve kendimize olan inancımızı artırmalıyız. İnanmak ve ikna etmek için daha donanımlı olduğumuz bir gün.

14 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde zihinsel konularda yorulabilirsiniz. Kişisel konularınızda dağılmalar olabilir. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Bugün duygusal yönden kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Aldanmalara açıksınız. Kararlarınızı dikkatli alın.

14 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bireysel düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz. Temkinli davranmanızda fayda var. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olmalısınız..

13 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iki şans gezegeni Venüs ve Jüpiter kavuşuyor. Bu kavuşum sağlığınızla ilgili konularda güzel gelişmeleri beraberinde getirebilir. Üretkenliğiniz, çalışkanlığınız sizi çok memnun ederken gündelik yaşamınızda size destek olanlardan iyilikler görebilirsiniz.

14 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda salı günü duygularınız ve mantığınız arasında güzel köprüler kuracaksınız. Özel hayatınızda toplum önünde iletişimsel olarak kafanız karışık olabilir.

14 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkinizde uzun zamandır kuramadığınız yapıyı artık somutlaştırma şansınız var. Birleşmek ya da ayrılmak temalarından birini seçersiniz.Evren artık son kararınızı harekete geçirecek. Ortaklıklarda yurt dışı bağlantılarınızı kalıcı bir yapıya oturtursunuz. Yeni birkurmak ya da yaptığınız işte köklü değişimlere gitmek mümkün.

14 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

14 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 50' 36" R
Ay
Boğa
00° 04' 56" R
Merkür
Koç
20° 52' 48"
Venüs
Boğa
09° 09' 08"
Mars
Koç
04° 49' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 27"
Satürn
Balık
17° 08' 04"
Uranüs
Boğa
22° 43' 40"
Neptün
Balık
29° 06' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 34"
Lilith
Başak
24° 04' 18"
True Node
Koç
15° 24' 05"
Son Güncelleme : 07/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>