İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli beraberliğinizin altında bunu korumak adına harcadığınız emek kadar, karakterlerinizin de birbirini tamamlıyor olması yatıyor. Bu akşam ona çiçek götürmeyi ihmal etmeyin.

Elinizin altındaki bir iş, bazılarınca çapınızı aştığı şeklinde değerlendirilse de hızla sonuca ulaşıyor. Nasıl davranacağınızdan emin olamadığınız bir konuda, güvendiğiniz biriyle bugün bir görüşmeniz olacak.

Ödemelerinizi gününde alamayışınız, planlarınızı sürekli değiştirmenize neden oluyor. Bu yüzden sizden talep edilen bir maddi desteği karşılayıp karşılamamakta kararsızsınız.

Davet alıp gideceğiniz bir yerde size pek tat vermeyen birisinin size yakınlaşma çabasını göreceksiniz. Bu kişi iyi niyetten çok, çıkarcı bir anlayışla size yaklaşıyor, dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların aldırma dedikleri ufak sorunlar sizi korkutuyor. Bu küçük sıkıntılar süreklilik arz ettiklerinde, çok büyük bir sorun kadar insanı sıkıp bunaltabiliyorlar. Bugün bunlardan bir kısmını sıkıntıları yaşadığınız ilişkiler içersinde çözmeyi düşünüyorsunuz. Çok sevimli bulduğunuz bir arkadaşınızla birlikte yararlı bir konuda işbirliği içindesiniz. Bu işbirliğine yüklediğiniz anlamlar var. Bu konuda bir hayal kırıklığı görünmüyor.

21 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 04:52 Güneş-Merkür kavuşum etkisinde, işlerin planlanması, incelenmesi yönünde önem taşıyor. Kimileri ev ve aileyi ilgilendiren konular üzerinde etraflıca düşünebilirler. Sizin isteğiniz, görüş ve düşüncelerinizi ilgili kişilere iletmektir. Gün boyu birçok kişiyle temasa geçmeye çalışırsınız. Haber beklersiniz. İş, sağlık ve düzenlemelerin birçoğu ailenizi ve evinizi ilgilendiren meselelerdir. Saat 20:13 - 22 Eylül 15:26 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Bu nedenle toplantılar bir başka gün ve saate ertelenebilir. İşe ve durumun önemine göre hareket edilir. Eğer bu yeni bir adım ise, boşluk bitimine kadar beklemek şarttır. Rutin işleri halletmenizde bir sakınca yoktur. Boşluk etkisi, ilişkide yanlış anlamalara neden olabilir. Anlamadan, görmeden fikir yürütmeyelim. Arzuladığınız gibi bir gün geçirmeniz dileğimle,

21 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün egoların çok yüksek ve duygusal ilişkilerinde bencilce davranabilirsin. Kardeşlerle ilgili ufak tefek düzenlemelerde destek beklentileri oluşabilir. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan seni kazançlı bir gün bekliyor. Parasal anlamda büyük gelişmeler yaşanabilir. Geleceğe yönelik planlarındaki artış, ailede senden yaşça küçük kişilerin, seni örnek almalarını sağlayacak. Beklentide olduğun konularda sürpriz fırsatlarla karşılaşabilirsin. Çalışma ortamındaki gruplaşmadan rahatsızlık duyabilirsin. Kendini bir yere dâhil etmek yerine, herkesle iletişim halinde olmayı tercih ediyorsun. İlişkisini yeni sonlandırmış bir İkizler burcuysan, sizi yeniden bir araya getirmek isteyenler olabilir. Affetmek ve unutmak istesen de kırgınlıklarını belli etmekten geri duramayacaksın.

21 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden araştırdığınız bir konu ile ilgili önemli yardımlar alabilirsiniz. Uzun süredir kendi içinizde büyüttüğünüz yalnızlık duygusu bugünlerde yaşadığınız yoğunluk nedeniyle kapanabilir.

21 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni ufuklara açılmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Yeni şeyler öğreneceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle birlikte organizasyonlar planlayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak için istek duymanız mümkün. Ertelemiş olduğunuz isteklerinizi hayata geçirmeniz olası. Sosyal fırsatlardan, arkadaşlarınızla bir araya gelmekten keyif alabilirsiniz.

21 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aklınız ve duygularınız arasında kalabilirsiniz. Kendinizi doğru ifade ederseniz şans gelecek.

21 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanız yakın dostluklar ve özel hayatınız olurken, aile büyüklerinizin genel sağlık durumu sizi geçici olarak endişelendirebilir. Aileniz ve yakın ilişkilerinizle ilgili belirsizliklere, iletişim hatalarına açık bir gündesiniz. Size verilen her söz bugün tam yerini bulamayabileceği gibi, siz de bir söz verirken iki kere düşünmelisiniz.

21 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür Güneş kavuşumu yatırımlar, aile geliri ve ailevi konularda yenilenmelere işaret ediyor. Yatırım hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. İletişim becerileriniz uluslararası konular, hukuki meseleler alanında önemli sorunların çözümünde faydalı olabilir.

21 Eylül 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Kova burcundaki seyahati size uzaklardan haber taşır. Uluslararası konular, medyayla ilişkiler, tanıtım faaliyetleri için hazırlık yapabilirsiniz. Seyahat programınızı hazırlayabilirsiniz. Yeni tanışacağınız gruplar ve insanlar zihninizi farklı ufuklarla buluşturur. Uçak yolculukları önem arz eder. Kardeş, komşu, yakın akrabalarla ilişkileriniz hareketli geçer.

21 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

21 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 18' 37" R
Ay
Balık
06° 50' 04"
Merkür
Koç
18° 19' 41"
Venüs
Boğa
04° 39' 43"
Mars
Koç
02° 00' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 07"
Satürn
Balık
16° 49' 58"
Uranüs
Boğa
22° 31' 03"
Neptün
Balık
28° 59' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Başak
23° 40' 03"
True Node
Koç
15° 21' 59"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>