İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok sempatik bulduğunuz birine yaklaşıp yaklaşmamakta kararsızlık çekiyorsunuz. Sevimliliği size yeterli gelmeyeceği için onu biraz daha tanımaya çalışacaksınız.

İş yaşantınızda bir takım değişikliklere ayak uydurmakta zorluk çekiyorsunuz. Yakın ilişkide olduğunuz bazı kimselerden beklemediğiniz bir davranış görebilirsiniz.

Bugünlerde maddi durumunuzda endişe duyulacak bir şey görünmüyor. Geçen sıkıntılı döneminizde aldığınız destekler, bugünleri daha salim bir kafayla geçirmenizi sağlıyor.

Aile ilişkilerinizde göremediğiniz bazı sorumluluklarınız var. Bunları bilinçli olarak göz ardı ettiğinizi düşünmeye başlayacaklar, dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı dengeleri kuramıyorsunuz. yaşadığınız ilişki sorunlarının çoğu bundan kaynaklanıyor. Bir ilişkiyi çok paye vererek başlatıyor, sonunda hüsrana uğruyorsunuz. Bugünlerde bir ahbap ilişkinizle ortak bir işiniz olacak. Onunla birlikte büyük bir alışveriş yapabilirsiniz. Yakın bir dostunuzun kişisel sorunlarında onu suçlu gördüğünüz için pek oralı olmuyor, adeta onu cezalandırıyorsunuz.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 02:15-14:07 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süre içinde ilişkinizle ilgili her türlü mevzuda dengeli davranmak, paylaşımdan yana olmak, ortaklık bilinci içinde sorunları çözmeye çalışmak gayet mantıklıdır. Saat 14:07 itibariyle etkili Ay-Oğlak burcu seyri,hayatı, parasal konular, ilişki problemleriyle uğraşmak bizleri yorsa da, insan bütün bunlarla başa çıkabilecek kadar güçlü bir varlıktır. İhtiyaçlarımızı elde etmek amaçlı parasal girişimleri bilinçli bir şekilde gözden geçiriniz. İlişkinizle alakalı mevzularda ise, sizi zorlayacak konuşmalardan uzak durunuz. Saat 14:53 Ay-Chiron görünümü, başkalarının sorumluluğunu alırken çok iyi düşünmeniz gerektiğini gösteriyor. Kendimizi zor duruma düşürecek bir şey yapmayalım. Ayrıca biz de, başkalarına güvenip aceleci karar vermeyelim. Saat 17:56 Ay-Uranüs görünümü, kazanç elde etmek amaçlı girişim ve yeniliklerin göstergesidir. Saat 19:24 Ay-Satürn kavuşum etkisinde, parasal konularda dikkatli bir şekilde düşüneceğiz. Mutlu, başarılı, şanslı bir hafta geçirmeniz dileğimle,

17 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, günün büyük bir çoğunlukla boşlukta olacak. Başlangıçlar yapmak için, beklemeyi tercih etmene rağmen, kişisel güvenliğini garanti altına almak istiyorsun. Bugün, gizlilikler konusunda ısrarcı bir tavır takınarak, kendini deşifre edecek heyecanlar yaratabilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan; sevgilinle sanatsal-kültürel etkinliklere katılabilirsin. Akşam saatlerinde bir araya geleceğin arkadaşının bazı sözleriyle, yalan söylediği duygusuna kapılabilirsin. Arkadaşınla arana mesafe koymadan önce yanılmış olabileceğini de unutma. Keskin kararlar, telafi edilmez pişmanlıklara dönüşebilir. Çocukları olan bir İkizler burcuysan, bugünü onların rutin sağlık kontrollerine ayırabilirsin.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin için hayati önem taşıyan bir meselenizi halletmek için gereken bütün cesareti toplayabilir ve ilk adımı atabilirsiniz. Yakın çevrenizden de güçlü destekler alarak işiniz daha da kolaylaşabilir.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda yaptığınız işlerinizde planlı ve araştırmacı bir tavır sergilemeniz mümkün. İşlerin detayları bugün size farklı bakış açıları sunabilir. Başarı sizin için ön planda olacaktır. Beklemediğiniz hızlı ve sürpriz haberler alabilirsiniz. Hizmet verdiğiniz kişilerden ya da kuruluşlardan olumlu geri bildirim almanız motivasyonunuzu yükseltebilir.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınız son derece aktif ve keyifli geçiyor bugünlerde. Sosyal çevreniz zor durumlarda hayatınızı kolaylaştırmaya hazır görünmekteler. Dost çevrenizin kalitesi artıyor.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal konularla ilgili geçici problemler ve ilişkilerinizde ani ve tepkisel davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, enerjinizi dengelemeli, pozitif ortamlarda yer almalı ve ilişkilerde olası çatışmaların üzerine gitmeyerek, kendinizi ifade etmek için daha ılımlı bir zamanı beklemeyi tercih etmelisiniz.

17 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pek çok konuda kendini geliştirebilen İkizler için bugün kararsızlık yoğun. Konsantre olup bir alana yoğunlaşmak önemli. Dağılırsanız otoritenin tepkisine maruz kalabilirsiniz. Öğleden sonra sabır gerektiren işlerle uğraşabilirsiniz.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcunda yolculuğuna devam eden Ay, ikili ilişkilerden beklentilerinizi artıracak. Aşk alanında iki kişi arasında kararsız kalabilirsiniz. Sakın iki ilişkiyi paralel yürütmeye kalkmayın, sonra ikisini de kaybedersiniz. Güzelleşmek, diksiyon dersi almak, ticari faaliyetleri geliştirmek, internette yoğun tanıtım yapmak için fırsatı kaçırmayın.

17 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

17 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 12' 57" R
Ay
Balık
05° 26' 26"
Merkür
Koç
18° 16' 18"
Venüs
Boğa
04° 32' 32"
Mars
Koç
01° 56' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 45"
Satürn
Balık
16° 49' 28"
Uranüs
Boğa
22° 30' 43"
Neptün
Balık
28° 59' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 12"
Lilith
Başak
23° 39' 24"
True Node
Koç
15° 21' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>