İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Giderek yoluna giren bir ilişkinin içindesiniz. O geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil. Sizin onu anlayan tavrınızı biraz daha sürdürmeniz gerekebilir.

İş ilişkilerinizde büyük bir tatmin yaşıyorsunuz. İnatçı yapınız nedeniyle bazı tartışmalarda dediğim dedik tavrı gösteriyorsunuz. Her zaman sizi alttan alan birileri oluyor karşınızda.

Parayla ilişkiniz yok gibi. Olunca herkesle paylaşıyor ve düşünmeden harcıyorsunuz, olmayınca da problem etmiyorsunuz. Bugünlerde eliniz biraz ferah, harcayacak yer arıyorsunuz.

Bazı yakınlarınızın sorunlarına samimiyetle eğilmeniz, daha çok sorun üretmelerine neden olabilir. Kendi sorunlarının çözümünde onların önünü açmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Huzurunuzun bozulmasından korkuyorsunuz. Kendinize kurduğunuz dünyaya başkalarının girmesine izin vermiyorsunuz. Mutlu olduğunuz bir dost kalabalığı içindesiniz. Bu kalabalığın içinde ortak sorunlar, ortak sevinçler yaşıyorsunuz. Bu da size yetiyor. Yakında alacağınız bir haber bu dengeyi alt üst edebilir. Bir değişiklik yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

21 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 03:26-10:14 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. İlişkinizle ilgili her türlü konuda dengeli davranmak, paylaşımdan yana olmak, ortaklık bilinci içinde sorunları çözmeye çalışmak gayet mantıklıdır. Saat 10:14 Ay-Oğlak geçiş etkinliğinde bilelim ki, hiç kimse bizim gibi düşünmeyebilir. Bu ister sevgilimiz olsun ister başka biri. İnsanların baskıcı tavırlarından hoşlanmayacağız. Saat 14:29 Venüs-Pluto görünümü, çalışma yaşamımızdan günlük hayatımıza kadar olan geniş bir alanda hem mevcut durumu hem de problemlerimizi belirleme, üzerinde düşünme yönünde tesirlidir. Demek ki, verimli çalışabilmemiz, kafamızın, gönlümüzün rahat olması için bir takım düzenlemelere ihtiyacımız var. Bunlar üzerinde durmak lazım. Günün tüm enerjilerinin size olumlu yönde yansıması dileğimle,

21 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aşk hayatında yeni bir dönem başlıyor. Sevilmek, bazı şeyleri geride bırakmanı sağlayabilir.

21 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Koşullarımızı arka planda sessizce oluşturabilirsek önümüzdeki süreçte güzel fırsatlar bizi bekliyor olabilir.

21 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konular gündeminizi etkileyebilir. Ortak işlerden kaynaklanan sıkıntılar olabilir. Yaşanan streslerin sonunda maddi getirisi olan konularda gündeme gelebilir. İşlerinizde yeni görevler üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. Finansal konularda hızlı kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

21 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Saygın çevrelerin desteğini aldığınız bir dönemdesiniz. İdeallerinizin değiştiğini anlayacak ve geleceğe yönelik yeni ideallerinizi gerçekleştirmek için sabırlı ve kararlı davranacaksınız. Önemsediğiniz kişiler arasında birleştirici bir rol üstlenebilirsiniz. Aynı zamanda sizi zorlayan durumlar olsa bile iyimser ve anlayışlı bir tavır içinde olacaksınız. Böylece fırsatları değerlendirmeyi başarabilirsiniz.

21 Kasım 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kafanızı karıştıran durumlar ortaya çıkabilir. Düşüncelerinizi belirli bir noktaya odaklamaya çalışın. Dalgınlık ve unutkanlık yüzünden sorunlar çıkabilir. Dikkat gerektiren konularda çalışırken daha tedbirli davranmalısınız. Çevrenizdeki kişilerle ve komşularınızla aranızda sorun çıkabilir.

21 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş bitiriciliğinizi, ortak para alanlarınızda gösterebilirsiniz. İlişkilerinizde tutkularınızla hareket etmeniz size güzel sonuçlarla geri dönebilir. Kafa dağınıklıkları konusunda dikkatli olun.

21 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki güçlü etkileşim,arkadaşlarınızla aranızda güçlü bağları ortaya çıkarır. Herkesin gerçek yüzünü anlayacağınız bir gün yaşarsınız. İş hayatınızdaki konumunuz, edindiğiniz rol ve de kazancınızı sorguladığınız bir gün olabilir. Kurumsal hayattaki rol dağılımları sizin kariyerinizi zaman içinde değiştirecektir. Her değişimi iyi bir sonuca gideceğine inanarak kabullenin.

21 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünkü gündeminizde ortak maddi konular, yatırım, alım satım işleri, ortak gelir ve kazançlar, vergi ve miras konuları olabilir. Güçü kişilerden destek görebilirsiniz. Finansal ortaklıklara açık bir gün olabilir.

21 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 09' 07" R
Ay
Balık
19° 21' 59"
Merkür
Koç
18° 51' 38"
Venüs
Boğa
05° 43' 52"
Mars
Koç
02° 40' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 20"
Satürn
Balık
16° 54' 21"
Uranüs
Boğa
22° 34' 03"
Neptün
Balık
29° 01' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 25"
Lilith
Başak
23° 45' 49"
True Node
Koç
15° 23' 14"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>