İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun vadeli beklentileriniz, ona şu sıralar ürkütücü gelebilir. Partnerinizin son günlerdeki değişikliğini, ilişkinizin geleceğine yönelik yeni geliştirdiğiniz söylemlere bağlıyorsunuz.

Kendiniziyaşamınızda biraz gevşek buluyorsunuz, ama bazı durumlardaki sert tavırlarınız bir denge sağlayabiliyor. Son görüşmenizin merakla beklediğiniz neticesini önümüzdeki günlerde alabilirsiniz.

Çok uzayan bir para tartışmanız için önümüzdeki günler içinde kökten kararlar alabilirsiniz. Yeterli sayılabilecek kazancınıza karşın, yüksek tutarlı ödemeleriniz para darlığı çekmenize neden olabiliyor.

Son günlerdeki duyumlarınıza dedikodu deyip geçmeyin. Biraz kurcalamanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızda gittikçe özelleşen birini daha yakından tanıma isteği içindesiniz. Bugünlerde bununla ilgili fırsatlarınız olacak. Elde ettiğiniz başarıların beklediğiniz ölçülerde paylaşılmamasının arkasında, bazı hastalıklı yaklaşımlar var. Bu konuda alacağınız eleştirel değerlendirmelere kulak tıkamakla bir şey kaybetmeyeceksiniz.

21 Nisan 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Perşembe günümüz, saat 01:52  Ay-Pluto görünümüyle başlayacak. Bu enerji, parasal ve ilişki meselelerinde sabırlı olmamız gerektiğini gösteriyor. Çünkü bir yandan huzuru arzularken, birileri veya bazı durumlar üzerimizde baskın olabilir. Saat 04:54 Ay-Venüs karşıtlık etkisi altında seçicilik huzur ve güven duygusu gayet değerlidir.  Karşınızdaki kişinin kendiyle ne kadar barışık olduğu, sosyal ve eğlenceli tavırlara sahip oluşu, kadınlık veya erkekliğini duruşuyla hissettirişi gibi noktalar sizin için bugün son derece önemlidir. Ayrıca bu enerji sizin başkalarıyla çatışmadan uzlaşı içinde hareket etmeniz gerektiğinin de işaretidir. Saat 09:13-22 Nisan saat 03:17 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte yaşadığınız ilişkinin sizde hangi duyguları, hisleri ve gerçekleri uyandırdığı üzerinde düşünebilirsiniz. Bazen ortaklaşa hareket etmek kimi ilişkilerde zordur. Ancak bu ilişki sizin için önem arzediyorsa bunu yapabilmek daha kolaydır. Sorumlulukların eşit biçimde dağılımı paylaşımın önemi bu saatlerde belirgindir. İlişkinizle alakalı konularda acil kararlar alınmamalıdır. Sevginin kıymetinin bilindiği bir gün olması dileğimle,

21 Nisan 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu hafta ki yoğun gökyüzü trafiğinden daha az etkilenmek için işlerinize daha fazla odaklanmak, çalışmak sizi sakinleştirecektir. Aşk ilişkilerinizde daha sakin ve kalıcı olabilmek için az konuşup, çok dinlemeye gayret etmelisiniz. Aklınızı sadece bir konu üzerine yoğunlaştırabilirseniz başarılı olmanız kaçınılmazdır.

21 Nisan 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel amaçlarınızı veya kişisel gelişiminizi ilgilendiren konularda çalışmalarınızı sessizce sürdürmelisiniz. Kötü alışkanlıkları bırakmak için uygun günler. Olumlu destekler söz konusu değilse bazı ilişkilerin sorgulanmasında fayda var. Sırları iyi saklamak gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız için gece saatleri huzursuz, endişeli veya uykusuz geçmiş olabilir. İnişli çıkışlı ruh hallerine belli belirsiz gerilimlere açık bir gündeyiz. Duygusal anlamda stres hali söz konusu olabilir. Aşırı sahiplenici, ani tepkiler veren, kıskanç, kaba, aşırı sevgisini kötüye kullanan ya da takıntılı kişilerle uğraşabileceğimiz günlerdeyiz veya böyle birisine dönüşmemek için gayret göstermemiz gerekebilir. Özellikle maddi başlıklı konularda ya da ikili ilişkilerde veyabirliklerinde sabit fikirli, inatçı, aşırı talepkar ya da ısrarcı kimseler gündemde olabilir. Günün ikinci yarısı bazı konularda ilerlemek zor olabilir, isteksizlik, belirsizlik, kararsızlık veya halsizlik türünde başlıklar ön planda.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Nisan 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde küçük kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İkili ilişkilerinizde daha sakin kalmalısınız. Farkına vardığınız konularda sabırsız davranabilirsiniz. Bugün bazı konularda kararlar alabilirsiniz. Dava konularında tamamlanmalar olabilir. Ortaklaşa işleriniz sizi uğraştırabilir. Kardeşlerinizle olan konuları çözümlemek isteyebilirsiniz.

21 Nisan 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkesin gönlünü yapmak adına söz verip duruyorsunuz. Sizi aşan konulara katılmamanız gerek. Sonra siz de bu sıkıntılara dahil olabilirsiniz.

21 Nisan 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanız yakın dostluklar ve özel hayatınız olurken, aile büyüklerinizin genel sağlık durumu sizi geçici olarak endişelendirebilir. Aileniz ve yakın ilişkilerinizle ilgili belirsizliklere, iletişim hatalarına açık bir gündesiniz. Size verilen her söz bugün tam yerini bulamayabileceği gibi, siz de bir söz verirken iki kere düşünmelisiniz.

21 Nisan 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda dengeli ve romantik etkileşimler altındasınız. Size keyif verecek aktiviteler ve ortamlar içinde bulunabilirsiniz. Bugün, kontrollü olmak sizin için önemli olacak.

21 Nisan 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ağır enerjilerle devam edecek bir günün sonuna doğru yaratıcı, artistik öğelerle yüklü eğlenceli ve dinlendirici çalışmalarına girişebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte vakit geçirip zihninizi dinlendirebilirsiniz. Hobilerinizle olan zihinsel zenginliğinizi bugünkü fırsat enerjileriyle faydaya çevirmeniz olasıdır. Düşünmek ve planlamak günün teması olmalıdır. Genel olarak ise; bugün Ay 08:14‘de boşluğa girecek. Boşluk zamanını elinizdeki işleri tamamlamakla geçiriniz. Ciddi kararları Ay boşluktan çıkınca almaya gayret ediniz. Bu süreçte alınan kararlar genellikle sürüncemede kalır. Eyleme geçmekte geç kalınır.

21 Nisan 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm gününüzü günlük işlere ve bunların içlerinde barındırdığı detaylara verebilirsiniz. Ancak, detaylar içinde sıkışıp kalmamaya özen gösterin çünkü bu durumda, işin kendisini unutma riskini taşımaya başlayabilirsiniz.

21 Nisan 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>