İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi incitme korkunuz var. Bu, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürme, sorunları zamana bırakma yolunu seçeceksiniz. .

Çalışma hayatının genel sorunlarıyerinizde bolca yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ama göremiyorsunuz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek.

Gelirinizi arttırmak için başka, yeni fikirleriniz var. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

Ciddi ilişkileriniz olmasa bile, yakında dolaylı bir işbirliği içinde olabileceğiniz biri başınızı ağrıtabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünden önünüzdeki güzel günlerin heyecanını yaşıyorsunuz. Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olabilir. Alacağınız bir haberle harekete geçeceksiniz. Sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz. Aile hayatınızda, sizden daha çok yakınlık ve ilgi bekleyenler var. Uzak kaldığınız ilişkileri unutabiliyorsunuz.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, yeni haftamızı ilk etkili enerjimiz olan, Ay-Merkür görünümüyle karşılıyoruz. Saat 13:26 da gerçekleşecek. Bu, iletişimde bulunmanın,  gözlem yapmanın  ve akıllıca hareket etmenin bizi huzursuzluktan koruyacağını işaret ediyor. Ev sınırları içinde herkesin birbirine karşı anlayışlı olması gerektiğinden dem vururken, sözcükleri iyi seçmemiz gerektiğini hatırlatıyor. Saat 15:39 Ay-Neptün karşıtlığı,  kararlarınızı bilinçli şekilde gözden geçirmenizin mutlak gerekli olduğunu gösteriyor.  İnsanlar dışarıdan baktıklarında belki ne düşündüğünüzü fark etmeyecekler.  Ancak siz dış etrafınızdaki insanları  gayet iyi gözlemleriniz. Eviniz veya ailenizle ilgili konular da, bugün ön planda. Daha önce dikkatinizi çekmeyen ayrıntılar bugün gözlerinizden kaçmaz. Saat 16:46  Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, eğitim-iş-ticari konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebileceğiniz yeniliklerin göstergesidir. Yeni bir çevreye dahil olmak, taşınmak, kardeşlerinizle olan ilişkiniz, yeni mahalleniz, ortamınız, seyahatler ve görüşmelerin bir hayli yoğun olacağını işaret ediyor. İşte bütün bu gelişmeler sizin için hakikaten olumlu ve keyiflendiricidir. Şöyle bir kendinize gelmenizi, hayat buymuş yahu demenizi, yeni tanışacağınız arkadaşlarınız sayesinde canlanmanızı sağlayan bu görünüm, uzun zamandır beklediğiniz fırsatları da karşınıza çıkarıyor. Hareketlilik bir hayli yükseliyor. Hızlı öğreniyor, hızlı gelişiyorsunuz. İşte aradığınız yenilikler, işte kendinizi en güçlü şekilde ifade edeceğiniz değişimler yakın bir süre içinde sizi kucaklıyor. Hevesle, cesaretle bunları karşılamaya hazır olunuz. Sosyal ilişkileriniz sayesinde, önünüzde yeni bir kapı açılmak üzere. O zaman hoş gelsin, sefalar getirsin hayatınıza diyelim. Yeni haftamızın bizlere şans, değişim, yenilik, güzellik, mutluluk getirmesi dileğimle,

22 Haziran 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yaşamınıza yeni katılan kişiler olurken,kapasitenizi arttıracak ve üslerinizden övgü alacaksınız. Kendinizi ve aile ilişkilerinizi ön plana alacaksınız. Aile içi toplantılar düzenleyebilir ve arkadaşlarınızı ağırlama konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Özellikle, sürpriz misafirler gündemi meşgul edebilir ve bütçenizin dışına çıkabilirsiniz.

19 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konular umduğunuz gibi gitmeyebilir veya bazı olaylar sandığınız gibi olmayabilir(sesinin kötülüğünden şikayet eden arkadaşın albüm çıkartması, haftaya size randevu veren doktorun Ankara'ya taşınması v.b). Ne kadar akılcı olursanız o kadar az şaşırırsınız. Tüm burçlar için gün geneli: Haftanın ilk yarısına, kafa karışıklıkları, yanıltıcı kişiler, konsantrasyon problemleri, yanılma ihtimali, unutkanlıklar ya da dalgınlıklar damga vurabilir. Belli imzalar atmadan önce her şeyin net olarak belirtilip belirtilmediğinden emin olmakta, aldatıcı kişilere karşı tedbir almakta fayda vardır. Unutulan eşyalar, karıştırılan yollar, dikkat eksikliğine bağlı hatalar, sanıldığı gibi olmayan kişiler, olaylar ya da kararsızlıklar söz konusu olabilir. Hayallerimize uyum sağlamayan fikirler veya açıklamalar da gündemde bu hafta, ama genelde yenilikler ve olumlu gelişmeler var hayatlarımızda. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Haziran 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ailevi konular sizi geçmişe götürebilir. Güven arayışı içine girebilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Çevresel değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemeniz olaylara yön vermenizi kolaylaştıracaktır. Emlak ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

NEGATİF duygularınızın sizi esir almasın izin vermemelisiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür somut olaylarla ilgilenmenizi sağlayacak.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde sezgileriniz, enerjiniz ve ruhsallık alanınız öncelikli olarak vurgulanırken, anlamlı rüyalar görebilir, dinlenmek için sakin ve sessiz ortamlarda sevdiklerinizle bulunmayı tercih edebilir, enerji çalışmalarından faydalanabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle kadınlar ve anne ile ilgili yersiz endişelere kapılabilirsiniz.

22 Haziran 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevre faktörlerinizde önemli değişimler yaşanırken, bu deneyimi kendi yaşantınıza aktarmak size mutluluk verebilir. Aile hayatınızda yapılması gerekenler vaktinizi alacak.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İradenizin güçlü olacağı, fiziksel olarak kendinizi motive hissedebileceğiniz, kendinize güvenle bir çok şeyin üstesinden rahatlıkla gelebileceğiniz, rekabbeten kolay kolay kaşamayacağınız bir güne işaret etmekte. Ailenizden özellikle gerekli desteği rahatlıkla görebileceksiniz. İş bitireceğiniz, zamanın hızlı aktığı bir gün olacak sizin için.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

22 Haziran 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 31" R
Ay
Başak
29° 14' 32"
Merkür
Boğa
03° 26' 51"
Venüs
Boğa
23° 15' 15"
Mars
Koç
13° 34' 38"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 33"
Satürn
Balık
17° 58' 36"
Uranüs
Boğa
23° 23' 34"
Neptün
Balık
29° 23' 36"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 35"
Lilith
Başak
25° 20' 33"
True Node
Koç
14° 55' 44"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>