İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşksız yapamıyorsunuz. Bu özelliğiniz sonradan başınızı ağrıtan birçok ilişki kurmanıza neden oluyor. Çok ilişki yaşamış olmanıza karşın aşk geçmişinize baktığınızda ancak bir iki ilişkiyi anımsayabiliyorsunuz.

Önümüzdeki günlerde sıkıcı bir sürpriziniz var. Çok fırsat yakalıyor, ama bunları değerlendiremiyorsunuz. Bu yüzden bunca deneyim ve mesleki bilgiyle sorunlu bir çalışma yaşamı içindesiniz.

Siz ısrarla kendinizi maddi sorunlara soktukça, şansınız size yardıma koşuyor. Ama sıkıntısız döneminiz bu kez sizi de şaşırtacak kadar kısa sürecek. Biraz problemli günler yaşayacaksınız.

Hataların üzerine çok gidiyor ve bu yanlış yöntemle hata yapan insanı tekrar yeni hatalara zorluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde arkadaş ilişkilerinizde bir kaos yaşıyorsunuz. Bu, sizi müthiş yıpratıyor, ama içinden bir bilge olarak çıkacaksınız. Birtakım arkadaşlıklarınız sizi hayatın bir kısım gerçeklerinden kopartıyor. Bu ilişkilerde bir operasyon yapamayacağınızı biliyorsunuz. Yakın bir zaman içinde hayatı bütün gerçekleriyle top yekun yaşamanız hayal gibi görünüyor.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, arefe günümüz, saat 02:13-saat 20:51 arası Ay-boşluk etkisi altında geçecek. Bu süre içinde elimiz kolumuz bağlıymış gibi hissederiz. Bir şeyler yapmak isteriz, fakat bir nedenle  sözümüzü tutamayız. İşte böyle durumlarda soğukkanlı olmak son derece önemlidir. Zaten  böyle olduğunuz zaman çıkış yolu  bulmanız kolaylaşır. Boşluktaki saat dilimi içinde sakinlik şart. Yeni bir girişimde bulunmak veya plansız hareket etmek gayet sakıncalı olabilir. Duygu dünyanızla alakalı konularda ise, bugün hafif bir karamsarlık hali veya sorumluluklarınızın yarattığı sıkıntılı durumlar ön planda olabilir. Saat 07:00 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, fikirlerinizi hızlı, değişik, yenilikçi tarzda dışa sunmanızı sağlarken, grup çalışmaları, sosyal faaliyetler anlamında hızlılık kazandırıyor.  Sizi dışarıya, değişime çağırıyor. Ancak Ay-boşluk etkisi altındayız. Her durumu bir daha gözden geçirmek yararlıdır. 23 Eylül saat 11:20-23 Ekim saat 20:47 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Terazi burcu geçişinde, aşk hayatınız, sosyal aktiviteler, çocuklarınız, hobileriniz, enerjinizi odakladığınız alanlardır. Estetik, güzellik, bakım, nezaket, uyum ve dengenin aşkta bilhassa öne alındığı zamandır. Hayatın keyifli ve güzel yanlarının tadını çıkarabilmeniz, düzenlemelerde bulunarak yaşamınıza olumlu anlamda bir yön çizebilmeniz gayet kolaydır. İster yeni tanışmalarda, ister uzun süredir birlikte olanlarda fiziksel güzellik veya çekicilik bir hayli önemsenir. Saat 20:51 itibariyle Kova burcunda ilerleyecek Ay, istediğiniz şekilde hareket etmek, kendi yolunuzu çizmek, ideallerinize sahip çıkmak, dünyadan, ülkenizden bahsetmek, hayatın eğlenceli oyunlu yanlarından konuşmak sizi keyiflendiricidir. Her kesimden insanla sözel olarak anlaşmanız mümkündür. Din, dil, kültür, ülke farkı gözetmeksiniz herkesi kucaklayabilirsiniz. Yeter ki karşınızdaki kişi iyi niyetli olsun, dürüst davransın ve arkadan vurmasın. Saat 21:34 Ay-Satürn olumlu görünümü, maddi konular üzerinde durabiliriz. Hiç kimsenin bizi baskı altına almasına izin vermeyiz. Saat 21:36 Güneş-Satürn görünümü, aşkın o eşsiz güzelliklerini, anlaşmanın ne kadar kıymetli olduğunu hissetmemizi sağlayan bir kuvvettir. Bir ilişkinin ciddiyete dönüşmesini, problemlerin kolayca çözümlenmesini destekleyicidir. Çocuklarımız, sevdiklerimiz, değerlerimiz bu görünüm sayesinde gözümüzde yücelir. Her şey gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

23 Eylül 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görünümünüzde veya imajınızda olumlu puan almanızı sağlayacak düzenlemeler ya da evinizi, ailenizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz. Özel yaşamınızı ihmal etmemeniz veya sizin için önemli ilişkilerinize zaman ayırmanız gerekiyor.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde bazı arkadaşlarınızla ilişkileriniz güçlenebilir ve paylaş tığınız şeyler artabilir. Açığa çıkan olaylar, paylaşılan sırlar gündemde. Elinize geçen haberler ya da artan bilgi akışı hafta sonu yaklaştıkça kafaları karıştırabilir ya da karışıklıklara neden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Üzerinde değişiklikler yapılması gereken konular var. Baskılar, engellenmişlik hissi ya da sınırlar mücadele gerektiren başlıklar arasında olabilir. Bugünlerde, gündemdeki değişiklikler veya öğrenilen bilgiler nedeniyle bazı konularda plan yapmamız, planlarımızı revize etmemiz veya tavırlarımızı buna göre belirlememiz gerekebilir. Bazı ilişkilerimizin ne kadar sağlam olduğunun farkına varabilir veya ne olursa olsun karşımızdaki kişiye ne kadar güvenebileceğimizi fark edebiliriz. İlişkilerde sürprizlere açık günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızla ilgili sizi endişelendiren konular gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde ortaklı konularda karar vermek için uygun zamanlar var. İlerleyen zamanda işleriniz yavaşlayabilir. Kriz yaratan konulara karşı sakin kalmanızda fayda var. Akşam saatlerinde daha rahat organize olabileceksiniz. Kendi görüşlerinizi ifade edebileceksiniz.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Partnerinize karşı beyaz yalanlar söylüyorsunuz. Bu durum duyulduğu zaman yerinizde kimse olmak istemeyecek. PARA: İş yerinde hakkınızda çıkan dedikodular arttı. Öfke patlaması yaşamamak için sabırlı olun. Böyle giderse size zarar verenler işinden olacak. SAĞLIK: Gün boyu aşk vestresinden kalp atışlarınız hızlanıyor. İçinizde sakladığınız gizli sırlarınızın ortaya çıkma korkusuyla tansiyonunuz yükselebilir. Öncelikle açık ve net olmalısınız.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

23 Eylül 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda partnerinizden alacağınız destekle arife günü güzel geçebilir. Bir ay boyunca kimliğinizi, aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstermeye başlayacaksınız.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla birlikte spontane bir şekilde tatil planı yapabilirsiniz, hiç hesapta yokken hem de. Ya da bir diğer olası etkisi sosyal çevrenizden sürpriz bir aşk/çıkma teklifi gelmesidir size. Bu hafta eğlenmek için uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızı seçebilirsiniz, biraz daha rutinin dışına çıkmak, farklı yerlere, mekanlara gitmekte aynı şekilde iyi gelecektir size.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

23 Eylül 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>