İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizden mesaj bekliyor gibi. Siz ise biraz daha emin olmak istiyor gibisiniz.

Onaylamadığınız bir konunun sonuçlarından en çok yarar görecek olan siz olacaksınız. İşyerinde uygulanacağı söylenen bir değişiklik sizi ürkütüyor, bu nedenle gizli bir muhalefet içinde görünüyorsunuz.

Size verilmesi gereken bir paranın gecikmesi söz konusu olabilir. Paranın geleceği yerde ciddi sıkıntılar gözleniyor. Para sıkışıklığınız birçok nedene bağlı. Gerçekçi bir çözüm sıralaması işe yarayabilir.

Bugün bazı davranışlarınızı dengelemeniz gerekebilir. Arkadaşınızın beğenmediğiniz özelliğiyle çok uğraşıyorsunuz. Bugün tepkimeci davranabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pek çok kişiyi ilgilendiren bir tartışmanın merkezine sizi koyabilir, sorunu sizin çözmenizi isteyebilirler. Objektif ve kararlı özelliğinizle bu zor durumun üstesinden geleceksiniz. Bir yakınınızınsorunuyla ilgili iyi haberler alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki bazı başarıların hak edilmemiş olduğu şeklindeki yargılarınız, size bu anlamda yalnızlıklar yaşatabilir.

23 Haziran 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 00:19 Ay-Neptün zorlu görünümü, gün içinde, bir planı, bir düşünceyi, bir eylemi ortaya koymak isterken, önyargılı davranılmaması gerektiğini işaret ediyor. Hayale kapılmayalım. Kabul edilebilir veya edilmeyecek taraflarını iyice düşünelim. İş ve kişisel kararlarınızı bu saatte vermeyiniz. Saat 15:32 Ay-Satürn karşıtlığı, ilişkinizi veyaortaklığı gibi meselelerin biraz yorucu, hayli zorlayıcı, hatta anlaşmazlıklara davetiye çıkartıcı yönü olduğunu işaret ediyor. Görmezden gelemeyeceğimiz, üstünü kapatamayacağımız problemleri çözümlemek için, yapılması gereken ciddiyetle duruma bakmak olmalıdır. Uzun vadeli düşünmeliyiz. Evet iletişimdeki farklılık, beklentilerin ayrı oluşu can sıkıyor. Gerçekten gideceğimiz yolu, vermemiz gereken kararı iyi tespit etmek için bugünlerde bilinçli olmak zorundayız. Saat 21:46-24 Haziran saat 01:07 arasında Ay, burcunuzda boşlukta olacağından dikkatiniz dağılabilir. Aynı anda birçok konuda düşünürsünüz, ancak hiç birinde kararlılık göstermezsiniz. Bir ilerleme sağlanmayabilir. Gecikmeler, yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Bazı sözler üstünde hassasiyetle durabilirsiniz. Anlaşılmak istersiniz. Paylaşımlara önem verirsiniz. Ancak birilerinin akıl vermesinden, sözünde durmamasından dolayı kızabilirsiniz. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

23 Haziran 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hatalı ya da eksik yaptığın konular bugün karşına çıkabilir. Zaman konusunda planlı olmanda fayda var.

23 Haziran 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişinizdeki kişilerle ilgili korkularınızla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Haklı olmak yerine kendinizi keşfedip, yeteneklerinizi araştırın. Hürriyet Aile /

23 Haziran 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konular sizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni bir şeylere başlamak kolay olmayabilir. İşlerinizde yardımlaşmak işleri kolaylaştırabilir. Kardeşlerinizle birlikte programlar yapabilirsiniz. İlişkiler gündeminizi etkileyebilir. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Sosyalleşmek iyi gelebilir.

23 Haziran 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birkaç konuda yardımcı olabileceğine inandığınız insanlardan destek istemeniz gündeme gelebilir. Gurur yapmadan fırsatlardan faydalanın.

23 Haziran 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde yapmanız gereken işler konusunda daha fazla çaba sarf edip, yorulabilirsiniz. İş hayatınızda ve ilişkilerinizde daha sakin ve sabırlı olmanız gereken bugün, dinlenmeye vakit ayırmanız faydalı olacaktır.

23 Haziran 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ön planda olmanız gereken bir gün olacak. Hızlı davranmanız ufak tefek duygusal çöküşlere neden olabilir. Kalabalık ortamlarda kafanız karışabilir.

23 Haziran 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortak paylaşımlarınızda yürüttüğünüz diyalaoglara dikkat edin. Kendinizle ilgili her türlü bilgiyi ayrıntılı bir şekilde anlatmaktan kaçının. Karşınızdakilerin sırları olduğunu dikkate almanızda yarar var. Ortak girişimlerden elde edeceğiniz gelirlere odaklanın.

23 Haziran 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

23 Haziran 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 26' 08" R
Ay
Yay
27° 55' 53"
Merkür
Koç
16° 16' 52"
Venüs
Koç
28° 28' 33"
Mars
Balık
28° 08' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 48"
Satürn
Balık
16° 23' 34"
Uranüs
Boğa
22° 13' 50"
Neptün
Balık
28° 50' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 34"
Lilith
Başak
23° 06' 38"
True Node
Koç
15° 26' 15"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>