İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün elinize onun gönlünü almanız için bir fırsat geçecek. Bu fırsatı iyi değerlendirebilirsiniz konu hiç büyümeden kapanabilir. Hafta sonunda sevgilinizin planlarını alt üst etmeniz onu biraz üzmüş görünüyor.

Henüz her konuyu sizinle paylaşmaya niyeti yok gibi görünen insanlar, sabrınızdan etkileniyor. Çabalarınız yakında parlak teklifler almanıza neden olabilir. Eskiden birlikte çalıştığınız bir arkadaşınız, bugünlerde sizden yardım isteyebilir.

Herkes sizin ne kadar haklı olduğunuzu biliyor olsa da uzlaşmacı tavırlar puanınızı arttıracak. Pek de yakınınız olmayan biriyle yaşadığınız bir para tartışması bugün yeniden açılabilir.

Biraz sabırlı olmanız gereken bir gün. Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Aynı şekilde başkalarının da sizin yapıcı eleştirilerinize ihtiyacı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçekleştirmek istediğiniz pek çok projeniz var. Hepsi küçük projeler, ama yine de yaşamınızı doldurabiliyor. Biraz planlı olursanız, yakınlarınızla yararlı birtakımbirlikleriniz olabilir. Zaman, zaman başınıza buyruk kararların aşamasına geliyor, fakat uyarılara duyarlı oluşunuz sizi riskten koruyor..Bugün yine bu davranışınız gündeme gelebilir.

24 Haziran 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 08:48 Ay-Merkür görünümü, düşüncelerimizi dış dünyaya hem özgürce  hem de akıl gücüyle iletebilmemizde destekçidir. Öğrenmek, bilmek, bildiklerimizi farklı araçlarla sözel ve yazı anlatımıyla dile getirebilmemiz kolaylaşır. Yeni tanışmalar böyle bir etki altında mümkün olup, bir hayli etkileyici paylaşımların da göstergesidir. Saat 17:26 Ay-Mars mücadeleci görünümü, yeni kararların uygulanması veya yeni bir şeyin yürürlüğe konulması yönünde  zorlukları işaret ediyor. Özellikle farklı görüşte olan kişiler yüzünden gerilim yaşanabilir. Saat 18:48-25 Haziran saat 05:30 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Seyahatle alakalı konularda özellikle güvenli firmaları tercih etmeniz faydalıdır. Yer ayırtma tarzındaki işlerinizi iyice kontrol  ediniz veya acelesi yoksa boşluk bitiminde  tercih ediniz. Daha önceden yer ayırttıysanız, son durum nedir, gidilecek yerle alakalı bir sorun var mı diye kontrolünüzü yapınız. Yargı, yasalarla alakalı sorunlarınızda gecikme veya beklenmeyen durumlar oluşması mümkündür. Sıkıntılarımıza merhem olabilecek  kişilerle karşılaşmamız dileğimle,

24 Haziran 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz.. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli. Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

24 Haziran 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Söylediğiniz ve yaptığınız her şeyde istikrara önem vermeniz gerekiyor. Bu sayede önemli kararlar almanızda kolaylaşabilir. Sağduyulu olmanız ve sizi destekleyen kişilerle bir araya gelmeniz pek çok konuda başarılı olmanızı sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Zihnimiz açık ve yaratıcılığımızı kullanabiliriz. Ancak, değişken koşullara ayak uydurmakta zorlanabiliriz de bir taraftan. Entelektüel faaliyetler, öğrenme arzusu, bilgi paylaşımları, eğitsel çalışmalar, grup faaliyetleri, bilişim, teknoloji, medya, yayıncılık, sosyal medya başlıklı konular ön planda. Sabah saatlerinde iletişim kurmamız ve kendimizi ifade etmemiz daha kolay olabilir, görüşmelerimizi bu saatlere alabiliriz. Öğle saatlerinde ve sonrasında ise, sakarlıklar veya ufak tefek kazalar söz konusu olabilir, acele hareketlerden kaçınmakta fayda var. Akşam saatleri farklı hoşluklara, değişikliklere veya beklenmedik durumlara dikkat çekiyor. Değişiklik yapmak isteyebiliriz. 19.00 sonrası, halsizlik, belirsizlik veya kararsızlık türünde ruh halleri ön planda.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

24 Haziran 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İşlerinizin felsefesine kafanızı yorabilirsiniz. İlişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda cesur taraflarınızı ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. Gün içinde sabırlı davranırsanız işlerinizi daha kolay halledebilirsiniz. Özgür bir ruh hali içinde olabilirsiniz.

24 Haziran 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyin mükemmel olmasını istiyorsunuz yaşamınızda. Ama buna rağmen gereken çabayı sarfetmiyorsunuz. Tembelliğini bir tarafa bırakın artık.

24 Haziran 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eski aşkları veya evlilikleri bitirip yerine yenisini kurma, diğerinden çok farklı bir ilişki içinde kendiniz ile bütünleşme arzusu duyarsınız. Fakat bu süreç içinde vereceğiniz kararların yanlış olabileceğini düşünmelisiniz. Bu nedenle ilişkinizdeki sorunlarınızı gidermeniz akıllıca olacaktır.

24 Haziran 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi kazanımlarda ve parayla ilgili konularda kafanız mantıklı çalışabilir. Gün boyunca olabildiğince tarafsız kalmaya çalışın. Bu aralar başkalarının işine karışmayı seviyorsunuz.

24 Haziran 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle toplumu ilgilendiren özgürlük temalarında hukuki yaptırımların destekçisi olabileceğiniz bir gün yaşıyorsunuz. Bu konularda sosyalleşebilirsiniz.Astroloji bugün daha çok ilginizi çekecektir. Havacılıkla ilgili teknolojiler olan yaklaşım yoğunlaşabilir. Uçak yolculuklarına çıkmak için çok özel fırsatlara sahip olabilirsiniz. Aile büyükleriniz veya ebeveyniniz tarafından hayatınızın krizli alanlarındaki baskıyı hafifletebileceğiniz destekler alabilmeniz mümkündür. Kredileriniz veya borçlarınızla belki bu yolla baş edebilirsiniz.

24 Haziran 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. Elinizden küçük mutluluklar kaçıyor. Tatlılardan uzak durun.

24 Haziran 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 03" R
Ay
Oğlak
11° 30' 50"
Merkür
Koç
16° 32' 54"
Venüs
Koç
29° 44' 33"
Mars
Balık
28° 56' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 09"
Satürn
Balık
16° 29' 06"
Uranüs
Boğa
22° 17' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 04"
Lilith
Başak
23° 13' 28"
True Node
Koç
15° 23' 20"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>