İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkla yeni tanışıyormuş gibi enerjiksiniz. Ama cesaretinizi arttıracak atılımlar gerekiyor. Başarısızlık, çekingenlik gibi korkularınızı, üstlerine giderek ortadan kaldırabilirsiniz.

İş yaşamınızda, becerileriniz yanında bazı özgün düşüncelerinizi de sergileme ayrıcalığınız var, şanslısınız. Birtakım ayrıcalıklar, bazı duygusal tepkiler çekmenize yol açabiliyor, dikkat edin.

Çevrenizden bazı kişilerin sizin parayla ilişkinizi eleştirel bir biçimde dillendirmesi sizi fazla üzmemeli. Belli niyetlere dayalı eleştirel düşüncelerden etkilenmemelisiniz.

Duygu dünyanızda yavaş, yavaş kendini hissettirecek gelişmelere hazırlıklı olun. Size yönelik bir ilgiyi fark etmekte gecikmeyeceksiniz. Yaşamınızda köklü değişimler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki oldukça iddialı yeni insanlar hakkında yapacağınız isabetli tahliller, sonradan karşılaşabileceğiniz sıkıntıların önünü kesebilir. İş ve sosyal yaşamınızda bugünlerde yersiz kuruntulardan korunmalısınız. Mutsuz biri imajı, etrafınızda gelişecek olayları size karşı geliştirebilir. Sarsıldığını düşündüğünüz bir ilişkinizde her şey yerli yerinde duruyor, rahat olun.

24 Mayıs 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 07:05 Ay-Jüpiter kavuşumuyla Pazar gününe adım atacağız. Bu enerji, kısa seyirli bir yolculuk, sevdiklerinizle bir araya gelmek, güzel bir zaman geçirmek yönünde destekleyicidir. Etrafımızdaki insanları etkilemek, dikkatlerini üzerimize çekmek isteriz. Bunda da gayet başarılı oluruz. Saat 13:49-25 Mayıs saat 11:51 arasındaki  Ay-Boşluk süresince,  başkalarının da bakış açılarına, görüşlerine bir kulak verelim.  Üstümüze düşen görev ve sorumluluklarımızın farkında olalım. Yakınlarımızla, aşk hayatında biraz daha tedbirli olalım. Ani kararlar vermekten kaçınalım. Bu zaman dilimi içinde, düşünceleriniz ve çevrenizle alakalı her türlü girişim konusunda mantıklı davranmanız ve kendinizi ifade edebilmeniz zor olabilir. Sizi birilerinin farklı algılaması veya sizin başkalarını yanlış algılamanız mümkündür. Boşluk süresini,  keyiflendirici aktivitelere yer vererek geçirmenizde yarar var. Huzurlu bir Pazar günü diliyorum, Kalben sevgilerimle,

24 Mayıs 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz.. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli. Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla birçok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

24 Mayıs 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde gerilime açık günlerdesiniz. Suçlamalar, şikayetler veya eleştiriler söz konusu olabilir. Üzerinize gelen kişilere aynı hızla cevap vermeniz olayların büyümesine neden olabilir.

22 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni şeyler öğrenmek, ziyaretler ve sohbetler için uygun koşullar var. Ayrıca kardeşlerinizle ilgili konular da dikkat çekebilir.

24 Mayıs 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabrınızın mükafatını almaya hazır olun. Çok yorulmuş olabilirsiniz ama bunlara değdiğinizi göreceksiniz. İş değişikliği düşünenler acele etmeyin.

24 Mayıs 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi moralli ve motive hissedeceğiniz, sosyal etkinlikler, davetler, organizasyonlar ve arkadaş çevrenizle yapılan eğlencelerde yer alabileceğiniz, sosyal çevrelerde yeni insanlarla tanışabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

24 Mayıs 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişiminizi ve bağlantılarınızı hızlandıracağınız bir gün geçireceksiniz. Özel hayatınızda birtakım zorlanmalarınız olsa bile, etrafınızdaki insanlarla yapacağınız konuşmalar sizi sakinleştirebilir.

24 Mayıs 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem kariyer hem de ilişkiler, ortaklıklar alanı bu aralar gergin. Hem kariyerinizde hem de özel hayatınızda gereksiz öfke patlamalarına, ani çıkışlar yapmamaya özen gösterin. Yöneticilerinizle veya eşinizle/ortağınızla gereksiz kibir, sert soğuk davranışlardan kaçınmakta yarar var. Kariyer veya partner ilişkilerinizde kendinizi engellenmiş, sorunlarla boğuşurken bulabilirsiniz birden.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok gayretlisiniz. Bu gayretinizin mükafatını en kısa sürede göreceksiniz. Uzun zamandır yaptığınız plan nihayet lehinize sonuçlanacak. Parasal olarak da kazançlı çıkan siz olacaksınız. Parayla ilgili fırsatı değerlendirdiğinizde maddi durumunuz kat kat iyi olacak.

24 Mayıs 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 54' 34" R
Ay
Balık
15° 44' 32"
Merkür
Koç
18° 42' 08"
Venüs
Boğa
05° 25' 24"
Mars
Koç
02° 29' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 53' 06"
Uranüs
Boğa
22° 33' 11"
Neptün
Balık
29° 00' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 35"
Lilith
Başak
23° 44' 10"
True Node
Koç
15° 22' 53"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>