İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkisi olmayan Koçlar için yeni başlangıçlar zamanı. Heyecan verici birisiyle karşılaştınız, ya da bu karşılaşma çok yakın. Bu kez kendinizi hemen kaptırmak istemiyorsunuz ama olaylar kendi akışında gelişiyor.

İş sahibi olmayan Koçlar için de yeni başlangıçlar kapıda. Karar verme sürecindesiniz. İş sahibi olanlar yeni bir gelişmenin heyecanını yaşıyorlar. Bu gelişme son derece olumlu sonuçlar doğuracak.

Elinizden yüklü miktarların çıktığı bir dönemdesiniz ama yeni kaynakların çıkması sizi hem şaşırtacak, hem de sevindirecek. Bugün parayla ilgili rahatlatıcı bir haber var.

Aile içi büyük bir tartışma yaşanabilir. Problemlerin çözümünde yapıcı davranması gereken taraf sizsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel problemlerinizi ve kararsızlıklarınızı ailenize açmaktan çekiniyorsunuz. Kendi kararlarını vermek güzel bir şey ama sizi seven insanları tam aydınlatmazsanız yardım alamazsınız. Son dönem yaşadığınız hızlı hayat sizi epey yormuş. Yakın bir arkadaşınızla kısa ve sakin bir tatile çıkmak size iyi gelecek. Gelecekle ilgili büyük bir karar sizi bekliyor.

25 Eylül 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 04:39  Ay-Pluto görünümü, Perşembe günümüzün ilk etkili enerjisidir. Sizi  aşk hayatınızla ilgili konularda destekleyicidir.  Ancakhayatınızla ilgili bazı meselelerin mutlaka çözüme kavuşturulmasını gerektiriyor. Saat 12:20 Ay-Jüpiter olumlu görünümü, içimizden geldiği gibi davranmamızı, konuşmamızı, aşkla buluşmamızı, çocuklarımız varsa onlarla ilgilenmemizi, hayatın güzelliklerinin tadına varmamızı sağlar. Paylaşmak, biz olmak, insanlarla bağlantılar kurmak bu saatlerde bir  hayli hoşumuza gidebilir. Saat 12:30 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi, aşk hayatımız, çocuklarımız, davranışlarımız, hayatın güzelliklerini hissedebilmemiz yönünde bize hız, aktivite, isteklilik, değişim ve yenilik arzusu katıyor. Başkalarıyla ilişki kurmak isteyeceğiz, aşkı yaşamaktan zevk alacağız. Ancak üzerimizde baskı kurulmasına izin vermeyeceğiz. Her şey karşılıklı olmalı,  güzellikler yeri geldiğinde paylaşılmalı, sosyal hayatımız canlanmalı diye düşüneceğiz. Saat 21:19 Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, eğitim-iş-ticari konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebileceğiniz yeniliklerin göstergesidir. Yeni bir çevreye dahil olmak, taşınmak, kardeşlerinizle olan ilişkiniz, yeni mahalleniz, ortamınız, seyahatler ve görüşmelerin bir hayli yoğun olacağını işaret ediyor. İşte bütün bu gelişmeler sizin için hakikaten olumlu ve keyiflendiricidir. Şöyle bir kendinize gelmenizi, hayat buymuş yahu demenizi, yeni tanışacağınız arkadaşlarınız sayesinde canlanmanızı sağlayan bu görünüm, uzun zamandır beklediğiniz fırsatları da karşınıza çıkarıyor. Hareketlilik bir hayli yükseliyor. Hızlı öğreniyor, hızlı gelişiyorsunuz. İşte aradığınız yenilikler, işte kendinizi en güçlü şekilde ifade edeceğiniz değişimler yakın bir süre içinde sizi kucaklıyor. Hevesle, cesaretle bunları karşılamaya hazır olunuz. Sosyal ilişkileriniz sayesinde, önünüzde yeni bir kapı açılmak üzere. O zaman hoş gelsin, sefalar getirsin hayatınıza diyelim. Değişimlerin arzu ettiğimiz şekilde hayatımıza dahil olması dileğimle,

25 Eylül 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü bir enerjiniz var ve bugün her şeyi kendi gözlem çerçeveniz içinde değerlendiriyorsunuz. Bugün, duygularınızı kontrol etmelisiniz. Ani gelişen şartların menşei olmak istemiyorsanız, öfkeler ve iddialar konusunda denetimli gitmelisiniz. Yeni başlangıçlar yapmanız içim çıkan fırsatları, kendi değerlerinizle karşılaştırabilirsiniz.

25 Eylül 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilere evinizle ilgili gerçekleri anlatmanız ilgi çekmenizi sağlayabilir. Aşk hayatınız açısından yeniliklere veya yeni aşklara açık bir haftanın içindesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: İçinde bulunulan durumbirliğine ve ekip çalışmasına yatkın olmayı, öneri ve yorumları (her ne kadar asıl istek veya fikirlerinizle uyuşmasa da)dikkate almayı gerektiriyor. Başkalarının rehberliğinden faydalanmak vebirliği içinde hareket etmek ya da en azından o şekilde görünmek size iyi gelebilir.

25 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşka dair bir hareketlilik gözüküyor. Bazı sohbetleriniz beklenmedik heyecanlara yol açabilir. Eğlence ve keyifler öncelik kazanıyor. Bu konularda çok eli açık olacaksınız. Toplantılar, yemek davetleri gibi kalabalık ortamlar içinde gözüküyorsunuz. Heyecan ve risk sizi çok çekebilir. Biraz daha tedbirli olmanızda fayda var.

25 Eylül 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İLAHİ adaletin sizi sevindireceği gündesiniz. Sıkıntılarınız azalıyor. Dedikodulara dahil olmamaya çalışın. İş hayatınız süprizlere açık.

25 Eylül 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

25 Eylül 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 04' 14"
Ay
Kova
18° 41' 29"
Merkür
Koç
17° 38' 09"
Venüs
Boğa
03° 05' 16"
Mars
Koç
01° 01' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 11"
Satürn
Balık
16° 43' 24"
Uranüs
Boğa
22° 26' 39"
Neptün
Balık
28° 57' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 15"
Lilith
Başak
23° 31' 33"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>