İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzel bir birlikteliğiniz var. Eski aşklarınızdan birinden haber almak ya da onunla tesadüfen karşılaşmak suretiyle aklınız karışabilir. O kişiye geri dönmek isteğiniz yok ama tuhaf duygular içine de girebilirsiniz.

Bugün işle ilgili hiçbir şey düşünmek istemiyorsunuz. Askıda kalan projeler haftayı bekliyor. İş ortamında tanıştığınız bir insanla aranızda duygusal ya da arkadaşça bir yakınlaşma doğabilir.

Para durumunuz hiç fena değil. Giderleriniz yüklü olmasına rağmen kendinizi gayet iyi kurtarmışsınız. Olağanın dışında beklemekte olduğunuz bir para geleceğe benziyor.

Alkolü fazla kaçırabilir ailenizle büyük tartışmalara girebilirsiniz. Ölçülü davranmazsanız bütün keyfiniz kaçacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi streslerden, çıkmazlardan tamamen soyutlayacak, hayatı bambaşka bir gözle göreceksiniz. Ailenizle vakit geçirmek size iyi gelecek. Sorunları bırakın kendi kendilerine çözülsünler. Kendinizi bu kadar yıpratmanın hiç faydası olmadığını sonunda göreceksiniz. Kararsız kaldığınız konulardan yalnız birinde çabuk davranmanız gerkecek.

26 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 15:38 boşluk etkisi başlayana dek, bulunduğu ortamı güzelleştiren, sizi eğlendiren, yaşadığınız her anın daha da zevkli hale gelmesini sağlayan kişi veya kişilerle bir arada olmayı tercih edebilirsiniz. Saat 15:38-17:29 arasında Ay boşlukta olacağından, başkalarıyla her türlü paylaşımda  dikkatli olmanız şarttır.  Her ne kadar bu enerji altında uyumlu bir kişi gibi davranmaya çalışsanız da,  bazı insanların sizi çıkarları doğrultusunda yönlendirmeye kalkışmaları mümkündür. Parasal konularda dikkatli olunması  gerekir. Boşluk süresince duygularınızı, mantğınızın süzgecinden geçirerek olayları incelemeniz faydalıdır. Böylece yaşadığınız ilişkiyi ve birlikte olduğunuz kişiyi daha sağlıklı bir şekilde gözlemlemiş olursunuz. Boşluk etkisi  altında sizi ilgilendiren konular üzerinde şöyle bir içsel değerlendirmede bulunmak, gerektiği yerde politik davranmak yararlıdır. En azından huzursuz olmazsınız. Saat 17:29 Ay-Akrep burcu etkisi altında, mesleki konularda daha üst seviyelerde bulunmak arzunuz yoğundur. Yaşam standardınız açısından düşündüğünüzde iyi bir mevkide olmanın getireceği maddi koşullara fazlasıyla ihtiyacınız olduğu gayet açık. Ele avuca sığmaz bir insan olarak, herkesten daha hızlı kavramınızı sağlayan üstün bir zeka gücüne sahip olduğunuz için, değerinizin anlaşılmasını istiyorsunuz. Bir başka kişinin daha uzun sürede yapacağı işi, en kısa sürede ve hatasız gerçekleştiren bir kişi olduğunuzu biliyorsunuz. Ve bunun da karşılığının en iyisi olmasını istiyorsunuz. Güzellikler ve huzur duygusu içinde bir geçirmemiz dileğimle,

26 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğunuz ortamlarda kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek itiyorsunuz. Entelektüel davranışlarınız sayesinde, istediğiniz kişilerin dikkatini çekme konusunda zorlanmayacaksınız. Motivasyon gücünüz arttıran en önemli etkenin grup çalışmaları olduğunu biliyor ve bu konuda gerekli çalışmalarınızı başlatmak istiyorsunuz.

26 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yatıştığını veya geride kaldığını düşündüğünüz konular aslında halen seviyesini koruyor olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Beklenmeyeni beklemeli, neler olup bittiğini ve sizden beklenenin ne olduğunu anlayana kadar kızgın zeminden uzak durmalısınız. Sakin ve serin kanlı olmanız gereken bir gün. ÖRN.: Sunum yapacağınız dosyayı evde unuttuğunuzu ve arabanızın lastiklerinin de inmiş olduğunuzu gördüğünüzde sakin olmakta zorlanabilirsiniz, ama elinizden gelenin en iyisi yapmamanız çözümü daha da zorlaştırır. Öyle değil mi? Ancak, aynı zamanda yeniliklere ve hoş sürprizlere de açık üç günün içindeyiz!

26 Eylül 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel açıdan oldukça yaratıcı ve yenilikçi fikirler üretebileceğiniz bir gününüzdesiniz. Ancak fikirlerinizi paylaşma noktasında bazı iletişim sıkıntıları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu yüzden önemli görüşmelerinizi ertelemeniz daha iyi olabilir. Gün içinde hobiler ve keyiflere dair güzel fırsatlar çıkabilir. İyi değerlendirmeye bakın.

26 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Güneş... Sıkıntılarınızı dışa yansıttığınızda içsel huzurunuz başlayacak. Sevdiklerinizle bir arada olmanın keyfini çıkaracaksınız.

26 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

26 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 32' 08"
Ay
Kova
25° 26' 56"
Merkür
Koç
17° 52' 57"
Venüs
Boğa
03° 40' 41"
Mars
Koç
01° 24' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 54"
Satürn
Balık
16° 45' 53"
Uranüs
Boğa
22° 28' 18"
Neptün
Balık
28° 58' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 51"
Lilith
Başak
23° 34' 44"
True Node
Koç
15° 21' 02"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>