İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ufak, tefek problemleri aşmanız çok mümkün görünüyor. Umudunuzu beslemeyi sürdürmelisiniz. Akşam saatlerinde ona küçük bir sürprizle yaklaşabilirsiniz. Alacağınız tepki, sizi yönlendirecek.

Yeni desteklere ve arkadaşlıklara ihtiyacınız var. Birikmiş sorunlar, yeni tartışmalarla yeniden karşınıza çıkabilir. Üstesinden ancak soğukkanlılığınızla ve çalışkanlığınızla geleceksiniz.

Bugün bazı ani ihtiyaçlar ortaya çıkabilir. Birikiminizi en gerekli durumlara saklamanız, bu ihtiyaçlar karşısında kararsızlık yaşamanıza neden olacak. Bir ek gelir müjdesi alabilirsiniz. Tedbirli davranmanızın karşılığını göreceksiniz.

Kendinizi ifade güçlüğü çektiğiniz konuda, sizi bağlayan duygusallıklardan arınmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal yaşamınız yeni birtakım davranışlarla şekle girebilir. Bununla ilgili belirtiler alıyorsunuz, ama biraz daha dikkat kesilmeniz gerekiyor. Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar, bugün yine karşınıza çıkabilir. Yorgunluğunuzun yanı sıra, yaşadığınız sorunlar da motivasyonunuzu etkiliyor ve bütün bunların sonucunda yakınlarınızla problemler yaşayabiliyorsunuz.

27 Mart 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Cuma günümüz, saat 09:42 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak ilkdördün etkisi altında başlıyor. Bir yandan kazancınızla alakalı konularda hassassınız  diğer yandan hedeflerinizi gözden geçirerek hırsla öne atılmak niyetindesiniz. Ancak ne yaptığımızı da iyi biliyor olmamızda yarar var.  Güven içinde yaşamak isteğimiz doğal, buna sözüm yok. Fakat aceleyle, üzerinde hiç düşünmeden kararlar verirsek, yanlış işlere de kalkışabiliriz. Her ne kadar aktif bir gün gibi gözükse de,  bizim çok bilinçli hareket etmemiz, önümüze ardımıza iyi bakmamız gerekecek. Benim tavsiyem,  geçtiğimiz 20 Mart tarihinden bu yana yaşananları ve verilen kararları bir daha gözden geçirelim. Parasal anlamda dikkatli olalım. Fırsatları artı ve eksi, olumlu ve olumsuz, yanlış veya doğru şekilde iki yönlü değerlendirmeden harekete geçmeyelim. Saat 13:33 Ay-Neptün görünüm etkisi altında, kıymetli bulduğumuz her şeyi korumaktan yanayız. Ailenizle olan ilişkiniz ve köklerinize olan bağlılığınızı ruhunuzun derinliklerinde hissedebilirsiniz. Saat 21:29 Ay-Venüs olumlu enerji alışverişi,  çıkarlarımız konusunda hassas  davranabileceğimizin işaretçisi olarak öne çıkıyor. Kendi isteklerimize, duygularımıza, kazancınıza  fazlasıyla önem verebiliriz. Çünkü güven içinde yaşamaktan yanayız. Böyle düşündüğümüz için doğal olarak hem maddi hem aşk hem de ilişki konularında arzularımızı susturmak pek mümkün gözükmüyor. Güven, sevgi ve huzuru hissedeceğimiz bir  gün geçirmemiz dileğimle,

27 Mart 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yengeç'te bulunan Ay, madde evinizi etkiliyor. Beklenmeyen masraflar gündeme gelecek. Biriktirdiğiniz paralarınızın gereksiz bir şekilde tükenmesiniz istemiyorsanız, bazı önlemleri almalı ve içsel disiplininizi sağlamalısınız. Sevdikleriniz söz konusu olduğu zaman, harcamalarınızın sınırını aşıyorsunuz. Bugün ayak sağlığınız önemli.

27 Mart 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda koşulları zorlamanız gerekebilir( patlak bir lastikle yakındaki en yakın benzin istasyonuna ulaşmaya çalışmak, bitmekte olan şarjla telefonda çok önemli bir toplantıyı tamamlamak v.b) Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunma Sabah saatlerinde hassasiyet yüksek. Stresli durumlar ya da ilişkilerde gerilim veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Belli konularda ısrarcı veya inatçı olmaktan kaçınmakta, daha esnek ve uyumlu olmaya çalışmakta fayda var. Önemli görüşmeleri veya konuşmaları öğle sonrası saatlere ertelemek daha sağlıklı olabilir. Zira, öğle sonrası saatlerde birbirimizi anlamamız, empati yapmamız ve manevi ya da yardımlaşma duygularımızın artması olasılığı yüksek. Akşam saatlerinde ise, romantik planlar, duygu paylaşımları, sevdiğimiz kişilerle ilişkilerimiz, sosyal hayatımız açısından olumlu saatlerde olacağız. Harcamalarımız artıyor, eğlenmek veya hoşlandığımız şeyleri yapmak adına abartabileceğimiz ya da aşırılıklara açık bir hafta sonuna ilerliyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Mart 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

27 Mart 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Garantici yapınız bu sefer yanıltabilir sizi. İçinde bulunduğunuz olayları akışına bırakmak çok daha iyi olacaktır. Bugün kendinizi şımartmalısınız.

27 Mart 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yolculuklar, eğitim öğretim faaliyetleri yabancılarla yapılan işler konusunda başarı elde edebilir, görüşmelerinizden olumlu sonuç elde edebilir ve arkadaş çevrenizin desteğini görebilirsiniz. Akşam üzerinden itibaren ilişkilerinizde olumlu diyaloglar geliştirerek sevgi dolu paylaşımlarda bulunabileceğiniz bir zamandasınız.

27 Mart 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın arkadaş ve akraba ilişkileriniz ile iletişimleriniz, bugün, sizi en çok dinlendirecek ve keyiflendirecek kavramlar olacaklardır. Gerginlikten uzak kalmanız, iyimser bir ruh hali içinde biraz rahatlamanız mümkündür.

27 Mart 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 34' 59" R
Ay
Boğa
11° 15' 26" R
Merkür
Koç
21° 30' 54"
Venüs
Boğa
10° 05' 35"
Mars
Koç
05° 24' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 41' 14"
Satürn
Balık
17° 11' 44"
Uranüs
Boğa
22° 46' 19"
Neptün
Balık
29° 07' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 04' 03"
Lilith
Başak
24° 09' 23"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 07/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>