İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun cazibesi, yaşamınızdaki bir sürü şeyin cazibesini gölgeliyor. Ona ayak uydurmak için, yapmak istediğiniz bir dolu şeyden taviz vermek durumunda kalıyorsunuz. Bu tarz biraz riskli.

Muhataplarınızın şartlanmış olduğuna inancınız, sizi anlatma güçlüğü içine sokabiliyor. Teknik bir konuda sorun yaşayabilirsiniz. Bununla ilgili duygusallık içine girmemeniz gerekiyor.

Eli açıklık sizde bir erdem gibi durmuyor. Paranın bir yerde, sakınılacak bir şey olduğunu bilmiyor gibi davranıyorsunuz. Son günlerdeki para sıkıntılarınızda zararlı alışkanlığınızdan başka şey görünmüyor.

Aşka bakışınız, ilişkinizdeki tutumunuzla çelişiyor gibi. Ya tavırlarınız ya söylemleriniz, belli ki bunlardan biri size ait değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gece dost toplantıları sizi çok cezp ediyor. Bildik, güvenli davranışlar tekdüzelik gibi gelmiyor. Oysa değişik düşünceler, yeni davranışların insanısınız. Bugünlerde bazı duygusal alışverişlerde biraz daha planlı, programlı görünmeye ihtiyacınız var. Yakın çevrenizdeki, özel koşullara bağlı hassasiyetleri önemsemeniz gerekiyor.

28 Aralık 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 07:04 Ay-Pluto görünüm etkisinde her meseleyi derinlemesine gözden geçireceğiz. Ancak kendimize yüklenmeden ve güven duygumuzu ayakta tutarak bunu yaparsak faydasını olumlu yönde görebiliriz. Saat 19:27-23:23 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Korunma, sahiplenilme ve hayatınızdaki temel teşkil eden konular üzerinde bir hayli durabilirsiniz. Anne veya babanızla alakalı mevzular veya çocuğunuz varsa annelik ve babalık duygunuzla ilgili ayrıntılar, ev sınırları içinde konuşulabilir. Bağlılıklarınız, özel hayatınızla ilgili son durumlar ele alınarak tekrar bir gözden geçirilebilir. Aile kavramı, yaşadığımız toplumun en küçük çekirdeğini oluşturduğundan, bu alanda yaşanan ters bir durum, doğal olarak dış dünyadaki başarı ve başarısızlıklarınızın işaretidir. O nedenle elbirliği yapmak, aksayan noktaları gözden geçirmek son derece önemlidir. Saat 19:30 Ay-Kuzey düğüm ve Saat 20:31 Mars-Kuzey düğüm görünümü, parasal konulardaki sıkıntıları aşabilmek için verilen mücadelenin işaretçisidir. Her şeyin odak noktasında para ve güvence yer alır. Ailemiz, işimiz, geleceğimiz önemlidir. Hassas düşünürüz, çözüm bulmaya çalışırız. Saat 23:23 sonrası Terazi burcunda ilerleyecek Ay, aşk hayatınızla ilgili konularda dengeleri yerli yerine oturtmak kolay. Bu hem sizin hem de partneriniz açısından huzurlu bir gün geçilmesinde etkilidir. Sosyal ilişkileriniz de aynı şekilde canlanır. Bir çok kişiyle yan yana gelme, arkadaşça paylaşımlarda bulunma anlamında gayet olumludur. Gönlünüzce geçecek bir gün dileğimle,

28 Aralık 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Özgüvenin fırsat yaratacak! Bunun zamanı gelmişti! Sergileyeceğin özgüven dikkatleri çekmene neden oluyor. Bu durum yeni anlaşmalara vetekliflerine dönüşebilir. Hakkında iyi düşüncelere sahip olduğun insanlara yönelik bakış açın bugün değişebilir. Duygusal anlamda ilgi duyduğun insanın davranışları, ona karşı gerçekçi yaklaşımlarda bulunman gerektiğini sana fark ettirebilir. Sanatsal faaliyetlerin ön planda tutuyorsun ancak gireceğin çevre eğlence anlayışına o kadar ters ki kendini yalnız ya da soyutlanmış hissedebilirsin. İnsanlarla iletişim halinde olmak sana zor gelmez. Bilakis girdiğin ortama neşe katarsın. Ancak bu gün arkadaşlıkların konusunda sınanıyorsun gibi hissedebilirsin. Zihnini biraz rahat bırakmaya ne dersin?

28 Aralık 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı ilgilendiren başlangıçlarda, hak etmediğiniz tutumlarla karşılaşabilirsiniz. Hakkınızda oluşan yanlış düşünceleri bugün silmek isteyeceksiniz. İletişimde netlik ve açıklığın yanında aynı zamanda inandırıcı da olmanız gerekmekte.

28 Aralık 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişten gelen konuları çözmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde evle ilgili değişiklikler söz konusu olabilir. Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ailenizle birlikte zaman geçirmekten keyif alacaksınız.

28 Aralık 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgilinizle birbirinize söyleyemediğiniz birçok konuyu paylaşacaksınız. Bu sizi rahatlatacaktır.

28 Aralık 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konular, kredi, miras, nafaka, burs ve ortak gelirle ilgili konular odak noktanız olurken, aşk hayatınız ve çocuklarınızla iletişim konusunda gerginliklere açık bir enerjiden geçtiğiniz için güç mücadelelerine girmeden enerjisi daha ılımlı bir günde diyalog geliştirmeye çalışmanız sizin için faydalı olacaktır.

28 Aralık 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gücünüzü açığa çıkaran, kriz dönüştürme becerileriniz sizi memnun edecektir. Gün içinde duygularınız sürekli değişerek ani çıkışlara, bastırılmış duyguların açığa çıkmasına sebep olabilir. Bugün temkinli tavırlar önem kazanıyor.

28 Aralık 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcundaki seyahati sizi ev konularında karınca misali çalışkan yapacak. İş ve ev arasındaki trafiği ciddiyetle organize eder, aynı anda birden çok işi bir arada halledebilirsiniz. Yeniprojeleri geliştirmek ya da gayrimenkul konularıyla ilgilenmek için zaman ayırın. Zira son vagonuna cesaretle atladığınız ekspres tren sizi arzuladığınız her hedefe hızlıca götürür.

28 Aralık 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dışarıda çok fazla zaman geçirmek, sosyalleşmek yerine kendinizle baş başa kalmayı,yerinizde kulaklarınızı kulağınıza takıp çalışmayı tercih edebileceğiniz bir gün. Sakinleşme ihtiyacındasınız. Hatta fırsatınız varsa biraz da tembelleşme. Bazı Boğa burçları eşleri tarafından hayal kırıklığına uğratılabilirler.

28 Aralık 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 03' 14" R
Ay
Terazi
25° 50' 19" R
Merkür
Boğa
06° 33' 49"
Venüs
Boğa
25° 59' 44"
Mars
Koç
15° 16' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 05"
Satürn
Balık
18° 07' 14"
Uranüs
Boğa
23° 31' 19"
Neptün
Balık
29° 26' 37"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 12"
Lilith
Başak
25° 35' 22"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>