İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok ilgili bir aşıksınız. Sevgiliniz memnuniyetini gizleyemiyor. Özel günlere karşı unutkanlığınız bazen çıban başı olabiliyor. Yarını sizin için unutulmaz bir gün olarak yaşayabilirsiniz.

Fedakar çalışmalarınız yakın bir zamanda çok sevineceğiniz şekilde karşılığını bulabilir. Size odaklı güzel düşüncelerin arkasındadeneyiminiz ve bilginiz de var.

Para konularında zayıf görünüyorsunuz. Akşam gezmelerinizin harcamalarını azaltabilmelisiniz. Aile içindeki cömert imajınız, sizi kötü yönde etkiliyor olabilir.

Bir yakınınız onur meselesi yapıp size açılamıyor. Sağlık sorunu için bir miktar maddi desteğe ihtiyacı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir alacak verecek meselesinde taraf olarak siz de görünüyorsunuz. Bugünlerde bu konuyla ilgili olarak bir çağrı alabilirsiniz. Duygulu oluşunuz gereksiz şeyleri de dert edip üzülmenize neden oluyor. Bu hassaslıktan kurtulmalısınız. Bugün, size çok tanıdık gelecek bir olaya tanık olabilir, belleğinizi zorlayabilirsiniz.

28 Ekim 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 05:52 Güneş-Satürn görünümü, verimli ve kazançlı işlere yönelmemizi sağlıyor. Bir görev gibi her şeyi üstümüze alıyoruz. Ancak yarar-zarar hesabı yapmıyoruz. Oysaki, insan kazanmak, hayatını garanti altına almak ister. Biz de bu görünüm sayesinde bunları önemsiyoruz. Üstümüze düşeni yapmaya hazırız. Fakat hakkımız olanı da almaktan yanayız. Saat 07:38 - 29 Ekim saat 02:27 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Sırlarınızı çok iyi koruyun. Kararlarınızı gözden geçiriniz. Araştırıp, soruşturmadıkça, üzerinde düşünmedikçe kimseye söz vermeyin. Huzurlu ve gönlünüzce dinleneceğiniz bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

28 Ekim 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tüm gün boşlukta hareket edecek. Bugün en ufak bir cümleden dahi birçok anlam çıkarabilir, tavırlarını bu ?çıkarımlarına? göre şekillendirebilirsin. Yakın arkadaşlarınla paylaşımların sayesinde yüzün gülecek. Zaman ayırdığın hobilerin, çok farklı çevrelere dâhil olmanı sağlayacak. Üretebildikçe, zevk duyduğun alanlarla kavuşum yaşayabiliyorsun. Arzularını saklamanın şu sıralar sana faydası yok eşinin sana ihtiyacı olabilir. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, ilk görüşte aşka inanacağın bir karşılaşma yaşayabilirsin. Annenin ya da anne ailesinden bazı insanlara dair konular ön plana çıkabilir! Özellikle miras, mal paylaşımı gibi parasal konuların manevi duyguları körelttiğini göreceksin.

28 Ekim 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi bugün partnerinize karşı savunmak durumunda kalabilirsiniz. Onun hakkında merak ettiklerinizi veya öğrendiklerinizi özellikle kızgınlık anında dile getirmemeye çalışın.

28 Ekim 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha gayretli ama aynı zamanda daha kırılgan da olabilirsiniz. Evinizi, sevdiklerinize yönelik daha girişken olabilirsiniz.

28 Ekim 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üst kademedeki insanlardan finansal fikirler alacaksınız. Yeni kazanç yolları açılıyor sizin için.

28 Ekim 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuza ilerleyen Ay ile birlikte kendinizi daha fazla gösterebilir, sesinizi duyurabilir, ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. Cesur, korkusuz tavrınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Girişimci yönünüzü ortaya çıkarabilirsiniz.

28 Ekim 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Araştırmayı ve öğrenmeyi seven sabırsız İkizler için bugün farklı gruplarla tanışma imkanları olası. Karasızlığınız nedeniyle gergin olabilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda eleştirel yaklaşımlardan kaçınmakta fayda var.

28 Ekim 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzdaki seyahati sizi gün içinde bol bol sosyalleştirir. Partnerinizden özel ilgi ve alaka beklersiniz.Aslında duygusallığın vurgusu fikirlerle gölgelenir. Dolayısıyla birlikte film izlemek, yeni yerler keşfetmek, sevdiğiniz arkadaşlarınızla beraber vakit geçirmek ikinize de iyi gelecektir.

28 Ekim 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz. Parasal durumdan çok sıkışıksınız.

28 Ekim 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 18' 35" R
Ay
Terazi
04° 10' 16"
Merkür
Boğa
04° 00' 53"
Venüs
Boğa
23° 46' 00"
Mars
Koç
13° 53' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 26"
Satürn
Balık
18° 00' 15"
Uranüs
Boğa
23° 25' 01"
Neptün
Balık
29° 24' 10"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 50"
Lilith
Başak
25° 23' 19"
True Node
Koç
14° 56' 15"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>