İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin tutkulu aşk olarak görülmesi, sizi de yanıltıyor. Bir kişilik çatışmasına girmiş gibisiniz. Karşılıklı olarak birbirinize bilenmiş gibisiniz. Taviz verme korkusu yaşıyorsunuz.

Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi memnunluk yaratıyor. Özgün ilkelerinizle insanları yorduğunuz kadar ilgilerini de çekiyorsunuz. Bugünlerde hararetli bazı görüşmeleriniz olacak.

Kazancınızı arttırma girişimleriniz, yakında yüzünüzü güldürecek. Yakın dost ilişkilerindeki alacak verecek meselelerinde, tarafların kendini en sağlama alacağı yöntemlere başvurması sizi üzüyor

Uzak kalmanız gereken bir sorunda size davetiye çıkartılmaya çalışılıyor. Önümüzdeki günlerde, komşu gibi bir ilişkinizin aile içi tartışmasına taraf olmanız istenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında bir sevinciniz var. Bu sevincin, büyük bir kalabalık içinde kutlaması olacak. Aile bağlarınızı biraz gevşetmiş görünüyorsunuz. Arkadaş desteği almadan aşamayacağınız bir sorun yaşıyorsunuz. Kendinizi çok çaresiz gördüğünüz bu konu, güven duyduğunuz erdemli bir dostun omuz vermesiyle çok kolay çözüme ulaşabilir.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:48-23:46 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Güven arzunuzu başkalarının desteğiyle hissetmeniz pek mümkün olmasa da, pozitif düşüncelerinizle kendinizi sakinleştirmeyi başarabilirsiniz. Saat 23:46 sonrası Ay-Yay burcunda ilerleyecek. Hayatın zevk ve keyif veren güzelliklerinin keyfini çıkarmak istersiniz. Cesurca bir şeyin üzerine gidersiniz. İlişkisi olmayanlar yeni bir aşkın heyecanına kapılmaktan zevk alırken, ilişkisinde sorun olanlar partnerin nazından niyazından hiç mi hiç hoşlanmazlar. Yeni haftanın sizlere şans, bereket, huzur, sağlık getirmesi dileğimle,

28 Kasım 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma hayatınızda işbirliği sizin için çok önemli. Grup çalışmalarınızda çok başarılı olduğunuz bir gün. Yaşam sürekli değişiyor ve sizi doğrularınızla yaşamaya çalışıyor, olmanız son derece olumlu. İş yaşantınızda önem verdiğiniz tek şey, kendinizi mutlu ve huzurlu hissetmek. Bunu başaracaksınız.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli planlarınızın, anlaşmalarınızın veya düzenlemelerin hatalarının ayıklanıp tekrar şekillendirilmesi gerekiyor. Bugünlerde duyacağınız haberleri ve bilgileri dikkatle takip ederseniz, çok faydasını görebilirsiniz.Günün Atmosferi:Arkadaşlarımız bizi motive edecek veya faydamıza çalışmaları olabilir. Motive bir haftaya giriyoruz, ama bir iki gün için planlarda değişiklik yapılması gerekebilir ya da plan yapmak zor olabilir. İlginç hayaller veya rüyalar söz konusu olabilir.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda yoğun bir gündeminiz olabilir. Üstlerinizle daha fazla zaman geçireceğiniz görüşmeler içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullar sizi de etkileyebilir. Gün içinde sizi yıpratan durumlar meydana gelebilir. Size hizmet eden kişilerle ilişkilerinizde değişiklikler olabilir.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hareketli bir gündeminiz olabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle yanlış anlaşılmaları en aza indirmek için yazılı onay almanızda fayda olabilir.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlar, sosyal aktiviteler, konser, düğün, davet ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alabilir, sevdiklerinizle keyifli iletişim kurabilir ve beklediğiniz bir haberi ani olarak alabilirsiniz. Görüşmelerinizin keyifli geçeceği bugün,hayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

28 Kasım 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük işlerinizi bugün düzenlerken duygularınızdan uzak olacaksınız. Ortaklaşa para alanlarınızdaki düzenlemeleri bugün ihmal etmeyin ve buna göre harcamalarda bulunun.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta sonu diğerleriyle ilişkilerinizde, ortaya koyduğunuz işlerde veya başkalarıyla uğraşırken farklı olmaktan kaçınmayın ve yaptıklarınızın arkasında durun.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

28 Kasım 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 53" R
Ay
Terazi
05° 15' 26"
Merkür
Boğa
04° 08' 26"
Venüs
Boğa
23° 52' 46"
Mars
Koç
13° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 44"
Satürn
Balık
18° 00' 36"
Uranüs
Boğa
23° 25' 20"
Neptün
Balık
29° 24' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 06"
Lilith
Başak
25° 23' 55"
True Node
Koç
14° 56' 21"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>